http://www.youtube.com/watch?v=wEjcvECfe2k
Wersja do druku
Aż się przypomina "kultowy" filmik :D
http://www.youtube.com/watch?v=6UFpGNKQRf0
@ratovnik to kolejny "szybki wkurwiony" ze Śląska? Znasz go?
może brat/kuzyn/kolega tego co jeździ e60 i jest znany na całym śląsku hahaha i chyba już w PL
nie no pokazał koleś umiejętności... cegła położona na gazie ma podobne...
piękny szoł :) koleś lata... a raczej auto lata samo, a on stara się nie wpaść w publikę i pali gume, a ludzie w koło stoją i ziewają... to sie nazywa impreza! ;)
Agro impreza :) ciekawe czy skrzynia automat czy manual, jak automat to pewnie jest już po niej :)
W tym przypadku wydaje się że nawet jakby ten głupek miał prawko to i tak by się skończyło tak samo....Nawiasem mówiąc to świetnie że tak się stało, może następnym razem się zastanowi co robi...
Wytłumacz proszę, co wg Ciebie brak prawka wyjaśnia w tym konkretnym przypadku, a nie zmieniaj tematu i wymyślaj jakieś teorie dziwne
Bo jak dla mnie czy on miał prawko czy nie to jakie ma to niby znaczenie? jak widzimy ze jedzie i że pali kapcia??
Poza tym skąd wiesz że nie miał prawka? masz jakieś dowody czy piszesz byle pisać?
Nawiążę do twojego posta, który co jak co zbacza z tematu. ADASIO - czytaj uważnie, osobiście nie pisałem, ze nie ma prawka, tylko odniosłem się do posta powyżej.
Może załóż osobny temat odnośnie jazdy z prawkiem i bez to się dowiemy co myślą inni, bo co myślę ja i ty to już wiemy :faint:
Aleś odpowiedział na zadane pytanie :smokin:
nie mam pytań :lol:
Skoro piszesz że by wiele wytłumaczyło to Cie pytam co by wytłumaczyło i tego już napisać nie umiesz
ADASIO, to już zagadnienie na osobny temat. Załóż to się będę udzielał i podyskutujemy jak kierowca z kierowcą :car:
Tymczasem, ciekawe co inni uważają o tytułowym filmiku...
Byłem na tej imprezie z kolegami ze "sporta" i gdyby nie dym z opon to by było widać naszego grilla:) Co do E38 to był chyba jednak automat
Markos, kręciłeś może jakieś inne filmy niż te ogólnodostępne w sieci odnośnie tego zdarzenia?
serce się kraja?mi się nic nie kraja,dał jej w palnik to dał i jego sprawa bez urazy dla autora tematu,po prostu drażni mnie to jak czytam posty w których piszę się że 7er to świętość nikt nie daje im w p***de bo nie wypada bo to limuzyna itp,jak się ma ponad 200km to się nie jeździ jak trabantem,ja może nie stawiam mojej bokiem,nie pale "laczka" ale tez nie jeżdzę jak relikwią
Manual slychac wyraznie strzal ze sprzegla...
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Dlaczego serce się kraja?
Bardzo ładny popis możliwości auta i kierowcy.Samochody BMW są niemal stworzone do takiej jazdy (oczywiście nie na co dzień, bo nic nie jest w stanie wytrzymać takich obciążeń) ,ale popatrzeć SUPER SPRAWA.
Mnie się nie widzi takie szaleństwo E38. Wątpię, że większość na forum tak kręci bączki i pali gumę bez przerwy:)
Czekam na wypowiedzi, kto jeszcze tak praktykuje...
ja tez bardzo czesto jak mam ochote to wykrece baką czy to e38 czy e34 i nie uważam ze cos zle robie, to moje auto wiec moge robic co chce, a BMW to radosc z jazdy, jeden siedzi w srodku i poleruje plastiki bawiać sie przy tym siurkiem a inny jezdzi poprostu autem,
http://www.youtube.com/watch?v=IOP_sa1VhbQ
bez przesady..... chyba że...
..swoją turbo ropą napewno tak nie zrobisz :-) ale jak masz ponad 300KM to nie upalisz laka???? ja np lubie, a skoro sie da 7er tz ze można :-)
Czyli klasycznie, mamy podział na konserwatystów i reformatorów. Centralnie mi to tito jak kto używa swoje auto. Irytuje mnie natomiast, jak ktoś kupuje e38 za najniższą rynkową cenę myśląc, że złapał Boga za nogi, potem upala i katuje to auto, by wkońcu lamentować i użalać się nad sobą, czemu moje auto tego nie wytrzymało. Rezultat jest taki, że fura idzie w pokrzywy, bo naprawa za droga.
Przecież to nawet komicznie wygląda jak takim wielkim autem ktoś próbuje latać bokiem czy palić bączki :)
I kup później taki driftowóz jako "niekatowany" :chuncky:
Osobiście wyszalałem się kiedyś E36. Nawet gabarytowo bardziej się do tego nadaje :)
Proste. Chcesz szaleć kup sobie e36. Szkoda, że niektórzy myślą odwrotnie. Kupie sobie siódeme i będzie szpan we wsi pod remizą. Potem jest płacz i zgrzytanie zębów, bo trzeba zapukać do providenta po szybką pożyczkę, albo oddać auto za czapkę gruszek nowemu "napaleńcowi" który kupi te zwłoki z myślą, że to przysłowiowa "igła".
kadetem tera! http://www.youtube.com/watch?v=zv3S_g5JW9Q
No właśnie z tym też miałem problem:/ ale się udało :D na początku gonią dwie 3er-y a przy 1:44 wjeżdża siódemka
http://www.youtube.com/watch?v=0ZyOKYyv-lQ
Przy 2:49 proszę wyłączyć dźwięk ;p
nie no bmw za 15 tys zl jest stworzone na naprawde wyższych celow..... ludzie mi sie serce kraja jak czytam takie teksty, samochod w cenie starego focusa a stwprzony przez boga dla jezusa dla wyższych celow, ja ci powiem bezimienny ze nie szaleje pod remizą i na 100% mam bardziej doinwestowane auto od twojego, zarabiam dużo, dużo wkladam do swoich aut, moge se kupic inne nowsze auto a jezdze e38 bo lubie, lubie postawic boka, spalić gume i wykrecić donata 750 w iL'u i naprawde malo mnie interesuje ze ktos sądzi inaczej a jak ci sie nie widzi kupywanie auta od kogos kto wczesniej upalał.... to nie kupuj, kup se nowe i powieś obok matki boskiej i pamiatki z komunii, a ze auto idzie w pokrzywy?? powiem ci ze naprawde wiekszosć palaczy gum wie ile kosztuje zabawa