Zobacz ofertę: BMW E32 735i 108 tyś.km ORYGINAŁ, KLASYK !
http://allegro.pl/showItem2.php?item=3723286183
co myślicie ?
Wersja do druku
Zobacz ofertę: BMW E32 735i 108 tyś.km ORYGINAŁ, KLASYK !
http://allegro.pl/showItem2.php?item=3723286183
co myślicie ?
Mnie też się podoba :)
Nic tylko brac ,super e32:wink:
Przeprane i przelizane polerką auto.Co ma na zderzaku zamiast ori czujników ?? Po co te 50 groszy , zwiększa wartość auta ?? Przepatrzeć auto pod każdym kątem ;D
Zobacz inne lalki sprzedającego ;D
Pare poprawek i na żółte blachy z nią.
super rodzynki wynajduje, sam w Czerwcu polowałem na E32 740i od niego, niestety ktoś był szybszy :(
Byłbym nieco ostrozny z tym stwierdzeniem super rodzynki... auta któe trafiają na aukcje już sa malowane, reanimowane itd. Także ostrożność zalecam.
wygląda zajebiście ale jeżeli to handflarz to cudów nie ma on na tym musi zarobic także pewnie jak ktos pisał poleren machen lizanie odkurzanie itp
Przy takim roczniku to raczej normalne ,polerowanie czyszczenie.:yo:
A czy to znaczy, że Wasze auta nie są polerowane i czyszczone?
Skąd tyle nienawiści, ludzie.
Wystawią strupa się śmiejecie, wystawią ładne się śmiejecie, a ze swoich też się śmiejecie?
Auto wyglada ladnie.
Szkoda tylko ze nie zrobił zdjęć miejsc narażonych na rdze tak jak to zrobił z e34 z innej aukcji ...
Bo tylko auta z forum są w genialnym stanie, reszta to szrot, wiadomo :D Szrot i oszustwo, bo jak można polerować auto w ogóle, o czyszczeniu to już nie może być mowy :angel: Auto na sprzedaż ma być brudne, ma być z forum i trzeba sobie lizać jajka. Tylko wtedy jest to godziwa propozycja :D :D :D
Widziałem już kilka ogłoszeń z autami tego handlarza i wszystkie auta są wypicowane, z małym przebiegiem itd. Tak jak Sebek napisał, skoro w jednym ogłoszeniu daje zdjęcia newralgicznych miejsc a w drugim tylko pisze, że nie ma rdzy to coś na rzeczy pewnie jest. A może auto dopiero co opuściło warsztat blacharsko-lakierniczy i stąd taki "malinowy" wygląd. Większość handlarzy to cwaniaki, którzy dobrze wiedzą co zrobić żeby przyciągnąć klienta, obym się mylił i w/w auto znalazło szybko szczęśliwego nabywcę, który potwierdzi jego nieskazitelny stan.
Auto rzeczywiście nie wygląda źle na zdjęciach. Mnie tylko zastanawia cena, która wydaje mi się za niska. W miarę zadbane E32 z takim przebiegiem to przyjanmniej 3-4k EUR w DE.
Ja do dam jeszcze ,że jak ktoś myśli ,że ma takie idealne e32 to niech sobie ją trochę porozbiera i wtedy się dowie ,że niekoniecznie tak jest bo każda gnije ,ale w nie każdej od razu to widać. :tongue:
Nie ma reguły,można jeszcze znaleźć rarytasy za nieduże pieniądze od starszej osoby około 80-tki,czyt.pierwszy właścicel,zależy kto sprzedaje on sam czy kumaty w temacie syn lub wnuczek :).Kiedyś na niemieckim forum czytałem,że średni wiek odbiorców nowych e32 to 50 pare lat.Handlarz wie gdzie szukać,na pewno nie kupił jej w tureckim komisie.
Śmieszne masz podejście, kupiłem raz takie wypicowane autko od handlarza ;) skóra była pomalowana , kierownica ręce brudziła po każdej przejażdżce, nie wspomnę o spodniach które upierdzielił mi fotel. Z auta po umyciu zszedł chyba wosk bo zrobiło się matowe :) Także polecam takie perełki od handlarzy!
gdyby to było auto z prywatnych rak nic bym nie pisał ale handlarz nie kupuje auta żeby dołożyc jak stoi za 13 to kupił je za max 8 i teraz obejrzyj sobie takie same e32 za 8 i masz wglad w sprawe do czyszczenia aut nic nie mam sam jestem pedantem ale handlarze nie czyszcza a tuszuja wiele rzeczy taka prawda
Ale Wy głupoty piszecie - sorry ale guzik wiecie o handlu autami :)
Na zdjęciach super...poza tymi czujnikami czy cokolwiek to jest...na tylnym zderzaku...wyglądają fatalnie...tak jak Sebek wspomniał...szkoda,że nie zrobił fotek tych newralgicznych miejsc narażonych na rdzę...cena niska a nawet bardzo niska jak na rodzynka z takim przebiegiem i z jednym z najtrwalszych i najmniej awaryjnych silników w całej historii Firmy...Pozdrawiam.
Akurat nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi, ale tutaj to raczej norma. Czy auto ładne, czy auto brzydkie, zjebka i tak się należy. Ja nie generalizuję sprzedawców i aut, jadę oglądam i albo kupuję albo nie. Nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy opierać w 100% na opiniach forumowych odnośnie aut. Moje wg wielu specjalistów z forum, to jeżdżący szrot :) zatem jak na szrot, to całkiem nieźle się trzyma i niech tak zostanie.
Panowie !
Nakierujcie swoje myśli na temat tego e32
ps Otworze Wam temat w innym dziale i tam będziecie wylewać swoje żale !
Tym co podesłali cenne opinie- dzięki
Na fb można zobaczyć kilka fotek więcej.
https://www.facebook.com/media/set/?...4693058&type=3
W niebitym E32 ślady są ale bardzo mało, Miejsca dla nawet nie bitych z moich obserwacji każda E32 ma conajmniej jedno z tych miejsc.
1. Pod filtrem powietrza dla silników M30 wnęka a w niej przewód hamulcowy ( koroduje wokół przejścia przez ściankę) Nawet nie wiecie ile E32 ma tam skorodowane.
2. Miejsca przewidziane na podnośnik ( źle podstawiony podnośnik lub nie właściwy podnośnik)
3. Korozja wokół wlewu paliwa.+
4. Korozja na pasie tylnim bezpośrednio nad zderzakiem wokół.
5. Korozja tylnej klapy szczególnie przy zamku.
6. Korodowanie nadkoli i części tz. trójkąta gdzie jest mała listwa ozdobna.
7. Bywa korozja podłogi lub tylko części gdzie są korki. Niestety wiele nagrzewnic puszcza i takie są efekty.+
8. Korozja rynienki ściany grodziowej z odpływu deszczu/ wody gdzie jest nagrzewnica. Niestety niedrożna rynienka i woda stoi nieszczęście gotowe.+
9. Korozja dolnych rantów drzwi, Jeśli nie zgnite to albo nasze E32 miało wyjątkowe szczęście albo ktoś już to naprawiał
Kupując swoje 7 cieszyłem się że wreszcie mam E32 z bardzo dobrą blacharką. Teraz znam bardzo dobrze ten samochód i wiem co reprezentuje niestety nie jest najlepiej choć wszystko zostalo usunięte i naprawione. Ale co gorsza widziałem kilka rozebranych E32 i ich stan blacharski był druzgocący jeżdzące durszlaki. + zaznaczyłem moje miejsca mam rocznik '89 jedne ślady były minimalne a drugie duże.
Nigdy nie widziałem E32 idealnego blacharsko zawsze choć jeden mankament był. A jeżeli jakieś na takie wygląda to na 99% coś było poprawiane.