Witam.
Dzien dobry wszystkim forumowiczom,odniedawna posiadam bunie i jak na razie wszystko ok.
Poprzednio mialem A6 i zmiana kolosalna,mam nadzieje ze milo mnie tu przygarniecie.
Pozdro
Bezi
Wersja do druku
Witam.
Dzien dobry wszystkim forumowiczom,odniedawna posiadam bunie i jak na razie wszystko ok.
Poprzednio mialem A6 i zmiana kolosalna,mam nadzieje ze milo mnie tu przygarniecie.
Pozdro
Bezi
Witam serdecznie. Baaaaaardzo zacne autko , super się prezentuje :)
Witam SERDECZNIE! ;D
Witam serdecznie. Piękna!!!
Grono E65/66 powieksza sie!
Witam i powodzenia zycze!!
Witam Cię :)
E65 rośnie w siłę :)
Witam i pozdrawiam z WLKP. Nasze E38 w porównaniu do Twojej .... ECH co tu gadać!
Witam !!! pozdrawiam :papa:
Witam
Witam
Witam :)
No i kolejna osoba do wieczorno-nocnych spocików ;D
Cześć....auto piękne...,żeby Cię przygarnąć musimy znać Twoje imię?
Witam
Powitać ;D
Witamy!!
WITAM.fura jest ostra,ale e38 podoba mi sie bardziej :D .pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez ArekLand
no mam nadzieje na jakies nocne spociki :P
a imie to Tomek ;D
Witeczka :)
Witka
Pozdrawiam :)
Witka
Na spociki zapraszamy, z Grabarzem to będą już 2 E65 ;)
PS Ładna sztuka
Pozdro
no to panowie kiedy jakis spocisz?
pw zostalo wyslane ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez trolu
witam bardzo serdecznie :)
Witam witam ;) Przybywa tych 7er'ek xD
Zadziorna bestia ale ja też wolę klasyczną e38 :D Grunt że Siódemka ;) Pozdro!!!
PS.
Chyba czas już wkońcu przedstawić moją :D jak tylko brudaska umyję jutro porobię fotki :]
Również witam...
Witam
wreszcie grono e65 się powiększa ;p
bardzo podoba mi się e65 ale wole swoje e38 ale jako drugą do kolekcji to bym nie pogardził :D
takie mało dyskretne pytanko... ile ma przebiegu? bo po fotelach widać że już troche sie najeździła...
pozdr.
no juz ma zrobione 350tys km....a co do fotelow....to wlasniejestem w trakcie poszukiwania i checi wymiany na te z Comfort(masaze el.zagl)te max wyposazone...szukam jakiejsciekawej oferty
pozdr
Witam. Piękna :D
Witka Tomek :D
Witam piękny fur ;) Fotele zmieniasz ---->powodzenia Jak felgi byś zmieniał -----PW ;D
Witam
...i zapraszam do Krakowa