Siemka,
może zrobimy jakiś mały spocik 7er w Warszawie? Może być parking pod Arkadią czy Galerią Mokotów. Możemy spotkać się np. 7 w czwartek o powiedzmy 19. Ktoś byłby chętny?
Wersja do druku
Siemka,
może zrobimy jakiś mały spocik 7er w Warszawie? Może być parking pod Arkadią czy Galerią Mokotów. Możemy spotkać się np. 7 w czwartek o powiedzmy 19. Ktoś byłby chętny?
Jak nie będzie padać i skończę pracę o czasie, to może dałbym radę się pojawić! :-)
Ja tez bym wpadł pod Arkadie
Termin luźny więc zawsze możemy godzinkę w jedną bądź drugą przesunąć. Może ktoś jeszcze się dołączy? ;)
A tak w ogóle to jest już temat dotyczący spotów w WuWua :]
http://7er.pl/showthread.php/32481-C...ie-Spoty/page7
spoty bmw klub warszawa to jedno a zacne pomysły i inicjowanie spotów 7er to drugie.!
szkoda że nie ma mnie w warszawie bo bym na pewno wpadł. ale wam kibicuje telepatycznie!!
Właśnie! Szkoda, że już praktycznie skończył się sezon (niektórzy pewnie odstawili już auta na zimowy sen :-)), ale w przyszłym roku można by pomyśleć o cyklicznych spotach 7er w Wawie. Przejazd przynajmniej kilkunastu 7 po centrum mógłby robić wrażenie :-D
Powiem tak - pomysły fajne, ale gorzej z wykonaniem. Mi jeśli pozwoliłby czas (i ilość benzyny w baku :P) to mogę brać udział we wszystkim :) Bkw nie przypadło mi osobiście do gustu :P Zebranie kilku 7'ek to już coś, nie mówię o kilkunastu bo to w sumie nie wykonywalne. Fajnie jakby się z 5 aut zebrało teraz :) Wstępnie - czwartek, uznajmy 18:30-19 :)
Kurde szkoda, że w czwartek...bo nie dam rady :-(
Ja jutro niestety pracuję do 22.
Ale inicjatywa warszawskich spotów jak najbardziej mi odpowiada. Jeżeli takowa na wiosnę powstanie to będę za. To będzie z pewnością rozwiązanie dla osób, które niekoniecznie chcą jeździć na spoty BKW.
Dokładnie, nie każdemu może odpowiadać BKW. Sam Kubosh opisywał "dziwne" zdarzenia, które mają tam czasami miejsce.
W przyszłym roku trzeba się bardzie zorganizować i rozpocząć cykliczne spoty!!! :-)
Koledzy i koleżanki . Temat spotów 7er umarł już jakiś czas temu i moje starania organizacji samego 7er spełzły na niczym ( np. rok temu organizowałem zakończenie sezonu to wpadł Hugo i CapozE32 którzy przyjechali z resztą ze mną ). Dlatego też zapraszam was na spoty BKW.
Tak jak Mario napisał raz był incydent z idiotą który został wyrzucony z klubu ale ogólnie dbamy o to aby nie było takich incydentów.
W czwartek o 20:00 -2 Niebieski BKW ma tam spot ;) , więc pewnie od 19 będą się zjeżdżać ludzie .
Bkw sobą a myślałem zrobić spotkanie samych 7'ek. ;) Więc kto się pisze na jutro na 19?
1.Patromierz
2.?
Jeśli uzbiera się z 5 aut chociaż to i ja podjadę:
1.Patromierz
2.Pawel'88
Inicjatywa spotów samych 7er jak najbardziej jest ok...Ja się piszę na 100%. Co do czwartku to tyram do 22 i pewnie nie da się tak późno nic ogarnąć. Jednak trzeba próbować się spotykać. Tylko musimy się bardziej starać bo powiem Wam że w Wawie jest ciężko coś ogarnąć. Ja zacząłem jeździć na spoty BKW bo u nas była totalna cisza. Podsumowując podtrzymujmy ten wątek a może w końcu same Siódemy spocą się w Wawie.
To źle zabrzmi o mnie, ale niestety - muszę zmienić plany i na ten czwartek również odpadam, więc cóż - planujemy od przyszłego tygodnia ;)
Wspólnymi siłami na 100% uda nam się ogarnąć cykliczne spoty. Podejrzewam, że z Wawy i okolic jest sporo forumowiczów, więc trzeba tylko rozpocząć i z czasem powinno być tylko lepiej, jeśli chodzi o frekwencję.
A spotkanie kilku - kilkunastu 7er może być również interesujące dla osób postronnych :-)
Jeżeli mamy coś działać w przyszłym tygodniu to zacznijmy ustalać już coś teraz bo inaczej wyjdzie jak zawsze czyli du....
Po 1: godzina 20 powinna być ok,
po 2: miejsce Stadion Narodowy powinien być ok (mnóstwo miejsca, sporo światła) w razie deszczu można się z stamtąd gdzieś przemieścić,
po 3: dzień do ustalenia między nami (dlatego trzeba o tym pisać już od dzisiaj żeby każdy mógł plany życiowe dostosować) i napisać co mu pasuje....
Wiem że chcemy żeby były to autonomiczne spoty 7er (ja też chcę na 100%) ale może na ten pierwszy raz dojechać do BKW i tam się poznać i zacząć ustalenie tylko dla 7er. Takie mam przemyślenia....
Piszcie co Wy myślicie....to może w Wawie coś się ruszy. Pzdr.
Dzięki za zaproszenie, ale chwilowo nie skorzystam.Cytat:
Dlatego też zapraszam was na spoty BKW.
Tak jak Mario napisał raz był incydent z idiotą który został wyrzucony z klubu ale ogólnie dbamy o to aby nie było takich incydentów.
Co prawda nie byłem nigdy na spocie BKW, natomiast w sieci jest kilka filmików, więc można sobie obejrzeć. Poza tym słyszałem od innych trochę opowiadań o tych spotkaniach. Klimat palenia gumy i szeroko pojętego dresiarstwa (jeżeli ktoś się poczuł urażony to przepraszam, jest to moja opinia) średnio mi pasuje, dlatego wolę zostać w domu albo samemu jechać na przejażdżkę 7er.
Jeśli chodzi o przyszły tydzień to ja jestem za środą lub piątkiem.
A co do spotkań BKW....byłem raz i powiem, że było całkiem sympatycznie, ale niestety klimat zupełnie inny niż spoty 7er. Także ja jestem jak najbardziej za częstszymi "naszymi" spotami.
Przykro mi Kuba ,że tak mówisz o klubie o którym nie masz zielonego pojęcia i nie znasz ludzi - oczywiście znamy opinie o nas a tworzą je osoby które zostały karnie wyrzucone właśnie za upalanie i robienie zamętu . Część osób wpada do nas na spoty - min. Kivi i mają inne zdanie ;) .
Ja również jestem chętny na spoty 7er - ale organizator ich i ludzie z wawy powinni się jasno określić czy wpadają czy nie . Bo nie raz starałem się coś zorganizować a nic z tego nie wyszło .
Akurat te osoby z którymi rozmawiałem nie zostały wyrzucone bo nie mają takich zapędów.
Zresztą w sieci są filmiki, które mówią same za siebie. Każdy może obejrzeć i wyrobić sobie zdanie
http://www.youtube.com/watch?v=MsQVPfeUQ_Y
jasno widać że upalanie jest ważnym elementem spotkania. Mnie takie coś odrzuca natychmiast.
To jest propagowanie jak najgorszego wizerunku marki i osób jeżdżących BMW. A potem się wszyscy dziwią, że jest taka a nie inna opinia.... Nie wiem czemu się dziwić...
Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować na temat BKW ( bo wiesz chyba, że to mój klub) i nadal twierdzę, że nie masz pojęcia o klubie :) tak więc koniec OT i organizujcie spoty 7er :), bo chętnie wpadnę :)
Sorry za OT, obejrzałem sobie ten filmik i tylko z małego skrótu z tego zlotu (nie obrażając nikogo) ujęte zostały auta (palące kapcia), które nie mają nic wspólnego z Warszawą. Może wygląda to dla nie których efektownie lub nie to jednak nie wiadomo co raczej nic nie zmieni wizerunku posiadacza BMW w Polsce.
Panowie, nie ma co się kłócić! Sprawa wygląda chyba jasno: chcemy robić odrębne spoty jako 7er i tyle. Czy to wypali? Nie wiem, ale spróbować warto :-)
A jak ktoś chce pojechać na spoty BKW to myśle, że Kubosh nikogo nie przegoni ;-)
Tak patrząc na rozpoczęcie tego tematu to pomysł na takie spoty pojawił się późno. Jednak znając rzeczywistość frekwencja na takich spotkaniach jest słaba, ale trzeba próbować
Lepiej późno niż wcale ;)
I takie podejście mi się podoba :) Nie wiem tylko czy na "Narodowy" nie jest już za zimno na tą porę roku, zawsze może zacząć padać więc byłbym za wzięciem pod uwagę jakiegoś parkingu pod jakąś galerią, najlepiej gdzieś w centrum, aby każdy miał blisko. 19 wydaje mi się godziną okej, nie będziemy siedzieć pół godziny tylko dłużej więc jak ktoś się nawet spóźni - nic się przecież nie stanie :)
Jeśli mogę coś dodać to przydałoby się:
1. Zrobić listę zainteresowanych przyjazdem na taki spot gdzie później napisałaby taka osoba jaki dzień mu odpowiada, miejsce i o której godzinie. Jak przystało na demokratyczny kraj wybrałoby się dzień i godzinę (oczywiście można podyskutować jeszcze na ten temat).
2. Potrzebne są dwa miejsca na porę letnią i zimową. Może dodatkowo jakaś rezerwa, jakby coś działo się na miejscu.
3. Jak było napisane cykliczne spotkania, raz na 2 tygodnie, mniej lub więcej.
4. Co najmniej kilka dni przed spotem lista dla tych kto będzie lub nie, żeby nie było sytuacji, że pojawi się jeden użytkownik i kiszka
Takie moje małe sugestie
No to zaczynamy:
1. Godzina - proponuję 20 ( każdy z tyry powinien już wyjść, trochę ogarnąć się w domu i na spot :-))
2. Dzień - mi odpowiadają poniedziałki, środy i czwartki najbardziej, inne dni ewentualnie też ale nie koniecznie.
3. Miejsce - Narodowy na początek żeby się przywitać a potem gdzie ustalimy tam pojedziemy ( przecież z buta nie przychodzimy i na tramwaj nie trzeba będzie czekać a i na głowę nie leci) jeżeli stwierdzimy że pada lub jest za zimno to wybieramy inną miejscówkę i lecimy "konwojem" przez miasto a ludzie patrzą ooooo :-). Takie moje sugestie....czekam na wasze.
A lista chętnych na spoty:
1. Mc1 na 100%
Mi pasuje środa i czwartek najlepiej, inne również, ale nie koniecznie. Godzina - pokusiłbym się o 19, ale 20 też będzie git.
Lista chętnych:
1. Mc1
2. Patromierz
U mnie odpadają wtorki i czwartki, reszta dni do ogarnięcia
Lista chętnych:
1. Mc1
2. Patromierz
3. Yaro
Mi nie pasuje raczej tylko w weekendy zaczynając od piątku :]
Lista chętnych:
1. Mc1
2. Patromierz
3. Yaro
4. Pawel'88
Pomału się ogarniamy!!!! Widzę jak na razie że środa to dobry dzień wszystkim pasuje. Także chłopaki żeby coś się krystalizowało zaczynamy nastawiać się na środę......miejsce i godzina na spoko do ogarnięcia.
A reszta gdzie jest!!!! Nie bać się wpisywać hehe. Chyba jest nas trochę więcej w Wawie i okolicach!!!!
Przyszły tydzien to akurat wlasnie sroda i czwartek u mnie odpada bo auto w gaz doposazamy :]