Jako że rozglądam sie za małym BMW w oko wpadła mi ta sztuka wie ktoś cos może o autku, sprzedawcy ??? :http://otomoto.pl/bmw-325-325-m-paki...C30966327.html
Wersja do druku
Jako że rozglądam sie za małym BMW w oko wpadła mi ta sztuka wie ktoś cos może o autku, sprzedawcy ??? :http://otomoto.pl/bmw-325-325-m-paki...C30966327.html
Szukaj zwyklego e46 a nie damskiego compacta. Bedziesz mial pozniej problem ze sprzedaniem. Siedze troche w 3er wiec wiem ...Chyba ze chcesz tym latac do smierci .
Poza tym nikt tego nie zna , bo sam widzisz ze auto sprowadzone ze Szwajcarii .A miasteczko znane z handlarzy .
A moze cos z serii 1 ? w podobnych cenach juz sie zaczynaja tez male i nie bedzie problemu tak jak z compactem... no i wedlug mnie bardziej damski ;]
Poczytałem i te 1er to awaryjne auta co jednak nie wyklucza że jestem nim tez zainteresowany. Co do odsprzedaży -każde ładne zadbane auto jest do sprzedania ;). Dealer ta z mojego linka to nie jest M-pak, niestety ale i tak mi się podoba bo wersje 2.5 miały szare listwy które akurat do tego czarnego pasują .
Ja mam e87 118D 2.0 diesel juz rok czasu i jak narazie odpukac nic sie nie dzieje.. jedynie w nich dwumasa pada standardowo ale jak sie umiejetnie jezdzi to wytrzyma sporo ;)
Kolego ja mam compacta, mogę sprzedać, przebieg 151 tys. oryginalny, bananowe skóry, klima, szyberdach, ksenony, co tam nie tylko, w sumie chyba najbogatsza wersja jaka wyszła. Kolor czerwony :) ciągle użytkowany, silnik 1.8 w gazie.
Kolor czerwony + gaz -to by się żonce nie spodobało ;).
Panowie a jak z awaryjnością takiego silnika 2.5-to taka sama konstrukcja jak 2.8??? Wydaje mi się że tak tylko zastanawia mnie fakt że ma 1 KM więcej a poj.2500cm3. Autko wydaje się być ciekawszą alternatywą niż 1er z najniższej połki cenowej.
przepraszam, facet nie zna się na kolorach, żona, która użytkuje ten samochód uświadomiła mnie że to kolor wiśniowy (ja znam tylko 3 kolory - fajny, c***owy i pedalski). Ten na mój gust jest fajny :) W gazie niedużo pali ;P
jakby coś więcej fotek na maila :)
http://ogloszenia.bialystokonline.pl...k1-o880037.htm
Spoko ;). To jak jest z tymi silnikami 2.5 193KM nikt nie wie??
Sprawdź na realoem lub bmwfans czy ten 2.5 i 2.8 i późniejszy 3.0 maja takie same oznaczenie z przodu.
Dzięki Rafał. Rozumiem że tak na szybko to sprawdzić czy vanosy nie grają jak kapela rockowa , a czy był przegrzany-idzie to jakoś sprawdzić czy to dopiero wyjdzie po jakimś czasie ;/ ?
Pamięta ktoś co oglądał tą aukcję jaki tam był przebieg??? Oglądałem masę ofert i już nie wiem mniej więcej ile tam było wpisane... Natomiast wiem ile ma naprawdę ale to dopiero wpiszę jak ktoś mi przypomni co tam było ;)
Panowie, czekałem aż po raz kolejny kolo wystawi autko , przebieg w ogłoszeniu 156000 -auto sprawdzone poprzez zaprzyjaźnioną osobę miało na początku 2013 praktycznie 270 tys... Po tym jak zadzwoniłem do gościa to usunął aukcję i wmawiał mi że tam był przebieg wpisany 260 , a ja tyle ogłoszeń przeglądałem że już się pogubiłem ale teraz wiem na 100% że mataczył!http://otomoto.pl/bmw-325-325-m-paki...C31297720.html Autko ładne i ten przebieg aż tak nie razi ale nie lubie jak ktoś mnie w h.. robi na samym początku...
W poprzedniej edycji ogłoszenia, do którego link wkleiłeś w pierwszym poście, wpisane było 155kkm.
Nawet teraz jak klikniesz w ten link to wyświetli się to ogłoszenie.
Kiedyś klikałem i pisało nieaktualne... Nie zmienia to faktu że ma pewnie dziś koło 300k
Nie pierwszy i nie ostatni z takim przekrętem na liczniku co nie Jakub :)
No niestety Tomku ;).Tak się składa że mam auto pewne pod ręką, e39 od 11 lat w 1 rękach kupione jako kilku msc w de. 3.0d ma nalatane 220tys ale dla żonki trochę duże , brak PDC i automat ;/. Cena też przystępna, autko kurdę na 100 pewne ale jakoś średnio mi się e39 bez M-paka widzi...
M-pak za 1tk wychaczasz.
...zobaczymy ;). Jutro jadę pośmigać nią trochę ale to dopiero wieczorem jak wrócę ;/. Decyzja musi być krótka bo w niedziele z powrotem do roboty a jak wrócę może już jej nie być ;/
Panowie a co powiecie na Jaguara s-type 3.0 v6?? Jednak BMW e39 zostaje ale Jag idzie na sprzedaż.. Autko tak samo zadbane jak e39 i śmigane w niedziele-właściciel ten sam. Macie jakies doświadczenie z tym modelem?