Może mi ktoś powiedzieć czy to na pewno jest z e38?:)
http://allegro.pl/bmw-e38-m-technik-...604035620.html
Wersja do druku
Może mi ktoś powiedzieć czy to na pewno jest z e38?:)
http://allegro.pl/bmw-e38-m-technik-...604035620.html
Fajna cena...zestaw z e38- pisze w aukcji.
No wiem właśnie że pisze ale wole się upewnić :) i cenna właśnie fajna tylko strasznie szybko schodzi z niej, w tamtym tygodniu miał wystawione za 999zł a planuje jakiś zakup skóry bo moje 7 jej nima ;p
trochę dziwny ten zestaw tj telefon w podłokietniku a na tunelu kopytko pod kolejny telefon???
W e39 m5 nie było takiego zestawienia
Najnormalniejsze kontury w pradzie do e38 i w dodatku z tego co widze, to boczki foteli w skórze a zic i oparcie w welurze. Wnętrze bankowo z e38.
A E38 nie powinno mieć w przednich drzwiach schowków otwieranych do góry?
Wnętrze z e38 ,ale nie ma nic wspólnego z M technic ,wg mnie najgorsze fotele do e38 pod wzgl komfortu .
To warto się za takim wnętrzem oglądać? Bo zależy mi na komforcie ;)
ja miałem komforty i zamieniłem na kontury tylko dodałem masaże z komfortów i dla mnie o niebo lepiej, lepiej trzymają ,jak szukałem dla siebie to ten zestaw był za 1500,ciekawe czy nie angole wtedy dużo kombinowania.
Komfort ma "płaskie" siedzisko, a kontur (ten z linku) to fotel a'la kubełkowy.
Teraz będę wiedział ;) Dzięki za odpowiedzi:)
No i ten kolor....Wiem że kolor to rzecz gustu ale jak dla mnie nie doprzyjęcia. Może dlatego taka cena.....bo nie ma zainteresowania.
szara ona jest, myślę że do czarnego auta będzie pasował
Eee, nie przejmuj się, kwestia gustu, naprawdę. Jak Tobie się podoba, no to super. Szary to nie różowy, żeby kategorycznie do czegoś nie pasował - po prostu sporo osób uważa, że jest nudny / "zwykły" / są ładniejsze kolory.
No właśnie SZARA.....mi osobiście się bardzo nie podoba i zapewne innym również bo nadal na sprzedaż. Myślę że jak by to był czarny albo beż to i cena byłaby inna i już by się sprzedała.
Pewnie tak a powiedzcie mi wychodziły bananowe albo białe skory w e38? Bo wydaje mi się że biała była tylko w individualach
Aha tak myślę może będę polował na czarna w ładnym stanie albo jakąś w ciekawym kolorze :)
widziałem kiedyś białą w indyvidualu na allegro, może nie była śnieżnobiała ale bardzo jasna
Powiem wam koledzy nieco o białej skórze. Chciałem sobie taką do swojej Buni dodać bo dla mnie to kosmos jest (suuuper wygląda na zdjęciach) ale zrezygnowałem.....dlaczego? Podzwonilem po kilku firmach i u tapicerow nie ma problemu mają dostępny biały kolor skóry ale każdy z nich stanowczo odradza!!! Jednak jeżeli będę chcial to bez problemu uszyją...Po 1) bardzo ale to bardzo trudna w utrzymaniu (brudzi się, farbuje od jeansów i takie tam, po 2) dwóch z tapicerow miało ogromną wiedzę na temat skór i obydwaj powiedzieli że kolor biały jest bardzo trudno uzyskać na skórze i w związku z tym trzeba ją bardzo mocno atakować chemią aby uzyskać ten kolor przez co skora robi się delikatna i nie wytrzymała. Podsumowując pięknie wygląda ale jest totalnie nie praktyczna i słabej jakości.
Pewnie dlatego tak rzadko można ją spotkać w samochodach użytkowych...Co innego w pokazowych tam to piknie wygląda.
ja osobiście mam bananową skórę w e38 i powiem szczerze, że wygląda ślicznie, ale tak jak kolega pisał wyżej o białej... Brudzi się szybko, szczególnie od jeansów, dlatego trzeba ją często czyścić. Aczkolwiek, w życiu bym jej nie zamienił na czarną :) Pozdrawiam