Temat nieaktualny
Wersja do druku
Temat nieaktualny
Siema,fajne autka były,fajne autko jest.Może trochę więcej fotek ? Lubimy fotki :)
Witaj :)
A ori kolor longa to jaki?
Dziesięć znaków
A co to ślubowóz będzie ??
Za ile ją kupiłeś? Ona chyba bardzo długo na allegro stała.
Ano chyba stała trochę, jak szukałem longa to się nad nią zastanawiałem :)
Dziesięć znaków
Wszystko w niej sprawne?
W przypadku e38 ważniejsze pytanie brzmi jak z blachą, bo technicznie każdy samochód da się wyprowadzić a blacharkę nie bardzo. Oglądałem 5 samochodów w Niemczech i tylko 1 blacharsko był do zadowalający (ale jako całość nie podobał mi się i oglądałem go tylko dlatego że miałem po drodze). Większość jest po prostu zgnita (ranty wewnętrzne drzwi, maska od spodu itd). Przebieg i rocznik nie ma znaczenia. Oglądałem zarówno rocznik 2001, jak i samochód z autentycznym przebiegiem 150,000km.
Drzwi to tam jeszcze można przeboleć, bo są wymienne jak filtry :-)
Dziesięć znaków
Pamiętam ją przez to coś z tyłu na kieliszki i szampana ;). Jeśli skrzynia wchodzi w tryb awaryjny to mamy odp dlaczego tak dłuuugo wisiała.
ładne auto, w ogóle zacny masz park samochodowy, pozdro
Dziesięć znaków
Posprawdzaj na początek stan oleju w skrzyni i ew. zapytaj o termin kiedy wymieniano.
Fajny long. Ogarniaj pierdołki i trzeba zorganizować spota :-)
No ok, sprawdź poziom oleju jak już pisali ale nie łudź się zbytnio że dolanie załatwi problem choć możesz mieć akurat szczęście. Oczywiście mogłeś miec pecha i akurat zdarzyło się to tobie po raz pierwszy. Ogólnie nie chciał bym tel. krótki czas po sprzedaży auta że skrzynia weszła w tryb awaryjny i np. prosze o naprawę albo zwrot kasy. Nigdy bym się na to nie zgodził wiedząc że moja była sprawna, automat można załatwić w kilka min.-oczywiście nie twierdze że Ty tak zrobiłeś !.
Dziesięć znaków
hehe kolego tóż to tragedia gość Cię zrobił w balona , bo zamiast użyć folii z czarną poświatą użył jakiegoś badziewia... zwykłą folią za 12zł z allegro zrobi się taką czerń że te co masz na tyle wymiękają i nie słuchaj głupot że to przez grube szyby...
Wg mnie jest tragedia.
raczej do niczego to nie pasuje.... ale jak jest w realu to fotki tego nie oddadzą...
Jak z tyłu się dało to dlaczego akurat u tego mechanika nie dało rady z przodu. Przecież to te same szyby (podwójne).
Trochę już na to za późno, ale jak deklarował, że przód wyjdzie tak jak tył a nie wyszedł to ja bym nie zapłacił i żądał najpierw wykonania usługi zgodnie z deklaracją. Albo do widzenia.
Faktycznie, wygląda to komicznie.
Wg mnie jedyną opcją aby je przyciemnić to nakleić folię na zewnątrz. Podwójne szyby faktycznie dają efekt lustra i tego nie unikniesz. Tylne są przyciemnione fabrycznie, więc nie ma szans uzyskania takiego efektu (po prostu szkło jest barwione).
Dziesięć znaków
kolego kup sobie ciemną folię - koszt 12 zł i spróbuj sam przyciemnić a zobaczysz że efekt będzie jak na tyle...
Dziesięć znaków
Kolego a gdzie te szyby przyciemniałeś? W Bp czy w stolicy, sam się przymierzam do przyciemnienia w swojej 7, ale jeśli w zakładzie robią takie rzeczy za 200PLN to może samemu warto najpierw spróbować, folia kosztuje bodajże z 15zł.
PS: ja z Okolic Międzyrzeca Podlaskiego, można się kiedyś spotkać pogadać
Dziesięć znaków
Żadną folią nie uzyskasz takiego efektu jak szkło barwione fabrycznie, nie wiem czy dalsze kombinowanie coś zmieni.
można przyciemnić szyby metodą piecową jest to droższy zabieg, i wymagający więcej pracy, ale efekt jest kozacki, wygląda to jak fabryka! poszukaj w necie, bo kiedyś widziałem firmę zajmującą się tym
Można ale czy podwójne szyby tez tak zrobią??
Dziesięć znaków
a dlaczego nie wyjmiesz sobie szyby na stół i sam nie przyciemnisz? przecież to godzinka roboty...
Dziesięć znaków
Na pewno chcesz przyciemniać te przednie?
Trafisz na sierżanta Twardo i będziesz rwał na poboczu :-D
Dziesięć znaków
Przegląd ma mało wspólnego z kontrolą drogowa... i o to chodziło ratovnikowi
Dziesięć znaków
Jak trafisz na patrol po wyjeździe z pieczątka ze stacji kontroli pojazdów to mogą ci od razu zabrać dowód. Po co takie kombinacje? :-)