ja jestem pod wrażeniem fantazji
Wersja do druku
No ładna ładna ale.....czemu ma przód z E38 przed liftem skoro to rok 2000? i progi też ma stare?
No nie wiem niech sie szpece wypowiedza ale widze że monitor też masz 4:3 a wieć stary. Czy to aby napewno 2000r??
piekna piekna piekna ...kolor przepiekny...lecz cos tu nie gra...2000r a przod przed fl..jak slusznie zauwazyl kolega Evan...cena 26tys euro..i taki przod..nie chce sie czepiac ale dziwne to wszystko.. :-?
Cos tutaj mi sie nie podoba :roll:
2000 rok - stare swiatla i cena 26000 Euro ? Przeciez to nawet za 2000 rok - za duzo - a chyba nie chcesz mi powiedziec ze tak lekka reka te 26000 wywaliles - nie sprawdzajac dlaczego to auto ma stare wypoasazenie.
Mi pachnie to prowokacja ! Fotki chyba z netu ! No chyba ze sie myle !
Witaj !!
a ja wypowiem sie dopiero jak zobaczę resztę fotek :lol:
No w sumie Sebek dałeś mi do myślenia. Auto na 1 zdjęciu jest chyba zielone albo granatowe natomiast to drugie jest bordowe.
Ale fakt trzeba sie z osądami wstrzymać do momentu wystawienia kolejnych zdjęć - o ile będą ;-)
ciezko cokolwiek powiedziec bo to malo tych zdjec ale nie jestem przekonany cze ta deska ma skore. i na jedym jest kiera M..a na drugim wydaje sie drewniana... :-/ tak samo jak ze zdjeciem auta..nie wyglada na long-a...ale oczywiscie moge sie mylic..wiec dla rozwiania naszych mysli moglbyc podac wiecej info..np.vin.. :-?
Ladnie wyglada i dobrze chodzi ...... i dlatego nie porownales wczesniej cen - tylko kupiles to auto na slepo ?
Po prostu cos mi nie pasuje i tyle - tym bardziej ze auto na pierwszym foto ma naprawde inny kolor niz na drugim.
No ale wyjasnij to ze sprzedawca !
No wyjaśnij sprawe ze sprzedawcą bo to śmierdząca sprawa.
Co do deski to nie wszystkie 750 miały ją w skórze. Ale co do kiery to tez mi się to rzuciło w oczy. I M-ka jest mniejsza niz ta w tej bordowej
ale sciema - zdjecie z wikipedii
http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E38
nawet sie gosciu nie znasz na tyle na tym aucie zeby wiedziec kiedy byl lift
26 tys euro to pewnie widziales na zdjeciu
brawo Qbek brawo...co za dzien.. :-?
Zobaczylem tylko zdjecia i odrazu wybuchlem smiechem ...
Kupujac 750iL i zadajac takie pytania to sie mija z celem , temat zamykamy ?
zeby kogos oszukiwac to trzeba sie jednak chociaz troche znac na aucie, a nie pisac takie pierdoly - 26 tys euro, 2000r. i przed liftem :shock: na forum onetu moze by sie dali nabrac - ale widac dzieci neostrady podbijaja nowe rewiry
a to zdjecie akurat doskonale pamietalem z wikipedii
Te foty to ja 1,5 roku temu w niecie widziałem..... szkoda gadać = DZIECIE NEOSTRADY..... :mrgreen:
a widzisz tego nie wiedziałem. Jednak nawet dzięki takim podpuchą mozna sie czegos dowiedzieć :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Marcin978
dokladnie od czerwca 2000r :mrgreen:
ale za to kazda 750i miala seryjnie deske w skorze.. ;-)
7ka czy aby napewno? chyba że po lifcie?Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
hmmm....
na 99%..seryjnie kazda 750i e38 wychodzila w full skorze...kiedys na bkp sie klocilem o to... niestety nie mialem racji..no ale 99% to nie 100% ;-)
na 100% każda 750 wychodziła ze skórzaną deską.
dla przykładu czarna deska dla modeli 725,728,730,735,740, ma numer przed liftem
51 45 8 183 098 (waga 8,8 kg)
a 750 :
51 45 8 183 798 (waga 10 kg)
a ja dalej podtrzymuje to co powiedziałemCytat:
Zeby robic taki kawal lub podpuche przydalo by sie cos dowiedziec o tych autach zanim sie cos napisze L:) :lol: :lol:
hahhahahahahhahahahhhaahahahhhahahahhahhahahahahah ah ta od poczatku wiedziałem ze zawodnik dobry ahhahahahaahahahh
na innym forum juz był taki zdunekm co tez pokazywał foty prawiue swojego auta haahaha
niech przyjedzie na zlot tym longiem :D
pzdr
zdunka i jego e36 pamiętam okazało się ze ma welur haha a pokazywał fotki skóry
heheh czego ona tam nie miał hahaha ludzie to maja jednak nasrane.. ;)Cytat:
Zamieszczone przez olejus
pzdr
Tez znam zdunka :D :DCytat:
Zamieszczone przez olejus
zdunek był/jest fajny ze swoją ISą ...
A ten kolo tez jest niekiepski hahahhahahaa matko jedyna...
Kamilku słabo wystartowałeś... żeby komuś zaimponować nie musisz bajek opowiadać. Wystarczy że jesteś zainteresowany modelem i może jak Ci się uda go kupisz.. Narazie wylatujesz z forum.
Żeby kupic musi mieć ukończone 18 lat i pracować ,a do tego to jeszcze troszke latek..... :D
Moze sie zlitujemy i zostawimy go na forum !
Damy mu szanse zeby sie przyznal :D ;D
Byl dzis na forum - i widzialem w panelu administracji po jakich dzialach sie poruszal - w swojej bajce siedzial pare minut :hah: moze dalo mu do myslenia ;D ;D
A może poprostu myślał,że wszyscy bedą OH I ACHOWAĆ na temat jego bujnej wyobrażni :hah:
nie no szok że coś takiego komuś do głowy wpadło podać zdjęcie z mobile.de a drugie z wikipedi :x może myślał że my jesteśmy tak zapatrzeni we własne auta , że nie dojdziemy do tego , że to "dyrdymał" ;DCytat:
A może poprostu myślał,że wszyscy bedą OH I ACHOWAĆ na temat jego bujnej wyobrażni
i ta cena powalająca z nóg
Poprostu myslal ze trafi na takich samych kretynow ... Jak on sam
Ja bym go wyje** tak jak kronos napisal :D :D :D
Ok - przeglosowaliscie mnie - krotki proces:
:razz: :shoot:
i goscia na forum juz nie ma :cool:
A to było jakieś głosowanie?
Chlopaki zaglosowali nieformalnie - swoimi wypowiedziami .....
ciesze sie bardzo ze poszedl ...
Jakby to od niego zależało to pewnie by pobył jeszcze :DCytat:
Zamieszczone przez trolu