Proponuje mały spot gdzieś w październiku. Myśle, że galeria Olimp jest najodpowiedniejszym miejscem. Reszta jest do dogadania ;)
Wersja do druku
Proponuje mały spot gdzieś w październiku. Myśle, że galeria Olimp jest najodpowiedniejszym miejscem. Reszta jest do dogadania ;)
PROPONUJE TERMIN 5 PAZDZERINIKA (sobota) !!!
SPOT NIE ZLOT :-p :-p
chętnie się przyłączę.
a w tą niedzielę 29 września gdyby ktoś nie wiedział coś ma być w Sitańcu od 14, więc zapraszam
Może i ja bym się pojawił w październiku.
jestem za :)
Mistrzoo podał datę jako pierwszy, więc wydaje mi się, że 5 październik to dobry pomysł, dogadajmy teraz godzinę
Ja wolę godziny popołudniowe około 17.
5 październik o 17 na parkingu GH Olimp, pasuje każdemu?
ja będę kto jeszcze?
A może niedziela 6 październik? Np. godzina 16? Ja wolałabym właśnie niedzielę. Może wypowie się ktoś jeszcze? Jakoś mało chętnych jak narazie.
Mariusz735 zrób wreszcie te pogięte drzwi bo wstyd będzie nam jechać xD . I nie zapomnij wpisać się na liste! ;-)
Edytuj posty !
Też chętnie bym się wybrał i też bardziej pasowałaby mi niedziela, bo w sobotę pracuję. Stawiałbym też na jakieś wcześniejsze godziny, bo szybciej się ściemnia i zimno ostatnio ;-)
Wolę nie wolę ale w końcu Ema037 jest autorem tego posta, więc może być i niedziela 6 października, mi to w sumie obojętne, sobota cz niedziela jestem w stanie dograć swój czas do spotu
Witam. W związku z tym, że Ema w tej chwili jest w szpitalu proponuje zmienić termin spotu. Zresztą widzę dość znikome zainteresowanie tematem. Może w następny weekend i Ema będzie na siłach i jeszcze jacyś forumowicze z lubelskiego nabiorą ochoty na spotkanie. Ale jeśli oczywiście dziś spot się jednak odbędzie to chętnie tak Ema jak i ja obejrzymy zdjęcia na forum i będziemy zazdrościć, że nie mogliśmy być :-) A więc pozdrawiam wszystkich a Emie życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Uważaj na siebie :-)
Hmm... Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Emie. Tak, czy owak, swój wyjazd do Lublina połączyłem z innymi sprawami do załatwienia, więc pojawię się pod Olimpem. Mam nadzieję, że oprócz mnie będzie ktoś jeszcze ;-)
będę i ja dzisiaj koło 15.30 przy Olimpie
No i zrobiliśmy spot ;-) Dwuosobowy, haha
może zorganizujemy jakiś spot 7er województwa Lubelskiego 2014 ?? :)
Chętnie, ale ostatnio byliśmy jak głupki we dwóch z Popikiem pod Olimpem...
no to teraz w najgorszym wypadku będzie Nas trzech... ale może jeszcze ktoś chętny się znajdzie
nie wiem czy ludzie tutaj zaglądają do tego działu, ale jak się patrzy po postach to jest trochę ludzi z Lublina, Świdnika, Chełma czy Krasnegostawu
Więc niech się wypowiedzą ;-) Ja ze swojej strony proponuję inne miejsce, bo pod Olimpem nie ma gdzie zaparkować. Lepszy będzie parking pod Decathlonem, tam zawsze sporo miejsca. Chyba, że wolicie w K-stawie pod Tesco. Dołączą ludzie z BmwMotorsportKlub.
Mam też inny pomysł, bo spoty na parkingach są nudne. Mam znajomości w dyrekcji KDK Krasnystaw, więc mogę załatwić wejście na "muszlę", gdzie moglibyśmy zorganizować ognisko, kiełbaski i.t.p. Decyzję zostawiam chętnym.
zróbmy spot w Lublinie i tylko 7er, zobaczymy czy ktoś będzie chętny
wtedy wybierze się datę i miejsce spotkania
Jestem że tak powiem chętny. Do rozważenia proponuję miejsce przy ul. Witosa vis a vis Carrefour gdzie jest niewielki parking i zawsze wolne miejsca.
wysłane z Tapatalk
Zależy kiedy to ustawicie... Ja właśnie robię alcantarę więc może zdążę :) W sobote ma lać, niedziela niepewna.
Krasny mi pasuje - dziadków se odwiedze :P 40km od lbn ale fajny klimat
Tak, jak pisałem wcześniej, mogę załatwić plac z miejscem na ognisko, czy grilla, więc uważam, ze K-staw nie jest złym pomysłem. Moglibyśmy się zapoznać, pasażerowie wypić piwko i nie byłoby tak sztywno, jak na spotach "parkingowych" ;-)
ja sie pisze :)
Panowie skoro szykujecie grubszą imprezę to ogarnijcie temat jak należy a może więcej osób z dalszych zakątków do Was zajrzy :-) Ja np nigdy nie byłem w Krasnystawie :-)
nikt nie ogarnie grubszego tematu bez wstepnego rozeznania.
plan jeat taki:
>>Wy piszcie czy wstepnie bedziecie chetni i kiedy mniej wiecej wam pasuje
>>...a Ty chytrusek sprawdz doatepne terminy, skonfrontuj z prognoza pogody i podaj 3 propozycje terminow.
>>Wtedy niech kazdy napisze ktore terminy wchodza w gre i wybierzemy taki ktory pasuje wiekszej ilosci osob.
...taka luzna uwaga :)
Na szybkie spoty lubelski Felin jest idealny! Na przeciwko jest nawet fajne miejsce na 1/4mili ;)
Złoże gwint do końca i mogę wpadać :) To mi zajmie jakiś dzień :)
czyli jednak ktoś będzie chętny, to dobrze bo bałem się że temat będzie bez zainteresowania :joyous:
PS: chciałem też poinformować że co piątek o godz. 21:00 pod McDonaldem na ul. Puławskiej w Lublinie
odbywa się ogólny spot BMW
i przyjezdza tam cos ciekawego poza e34? :P dawno bylem
przyjeżdża trochę ludzi, ja dzisiaj podjadę zobaczę co tam się dzieje
Zanim zacznę pytać dyrektora KDK o możliwość wynajęcia placu, muszę znać przynajmniej w przybliżeniu liczbę uczestników spotu, bo takich informacji będzie ode mnie wymagał. Proszę więc chętnych o deklarację i zacznę działać ;-)
1. Michal750
1. Michal750
2. Antek
wysłane z Tapatalk
1. Michal750
2. Antek
3. chytrusek
Jest nas już trzech ;-)
1. Michal750
2. Antek
3. chytrusek
4. Maikel
Jak na razie, marnie to widzę...
Można skrzyknąć ludzi z BmwMotorSport, żeby frekwencję poprawić (jest ich niezła grupka w K-stawie i okolicy) i zrobić mieszany spot.
Co myślicie ?
byle bez "bialych czapeczek" :D
ja chciałem się spotkać samą serią 7