-
E65
http://allegro.pl/bmw-745i-e65l-bezw...565724477.html
Bardzo ciekawa oferta !!!
Cena dość umiarkowana, ale wyposazenie rzadko spotykane, fotele maxymalny komfort, z tyłu jest jeszcze lodówka. czarna, banan w srodku. Co myslicie? Dzwoniłem gosc nie byl w stanie odpowiedziec na zadne pytanie, włacznie z tym jakiego typu jest zawieszenie, kiedy byl zminiany olej. Odebrał syn włąsciciela, własciciel to starsza osoba. Samochód z polskiego salonu. Jest ktos z wrocławia kto obejrzy to auto?
-
-
No świeci sie, ale to moze byc zwykly bład, sprzedawca zapewnia ze nigdy nic sie nie działo z autem
-
Nie wierz we wszystko co mówi sprzedawca. Naoglądałem się trochę E65 gdzie każdy zachwalał że auto 100% bezwypadkowe itp a okazało się że to jeden wielki szrot. Każdy błąd jaki wyświetla auto i uszkodzenie to podstawa do negocjacji ceny.
-
Jezeli to jest 2 włąsciciel po kupnie z salonu w polsce, to watpie zeby kłamał, bo przy przegladzie auta to odrazu wyjdzie, auta sprowadzanie to najczesciej szroty.
Jest ktos z wrocławia kto moglby auto obejrzec?
-
Sam borykałem sie z poduszką a dokładniej drzwi tył. Wyciagałem poduche, sprawdzałem czy kable nie są połamane itp. nic nie pomagało do momentu aż nie kupiłem kontakt spray-u i popsikałem we wtyczke w drzwiach-i po problemie.
-
Czesc. Jezeli znajde chwile czasu to obejrze ten samochod. Wydaje sie byc dosyć interesująca propozycja. Pozdrawiam
-
Jeżeli stan tech faktycznie jest super to cena do zaakceptowania.
-
Cena do zaakceptowania? jezeli stan techniczny bedzie bardzo dobry to wydaje mi sie cena promocyjna z takim wyposazeniem. Dosc juz golasow za 30 tys albo wyjezdzonych zz full wwypas ;/
-
MJ2012 chyba przesadziłes z tym wyposażeniem. Nie jest źle ,ale też nie kipi wypasem. Jak dla mnie cena dalej do zaakceptowania. Pozdrawiam
-
miro przejrzyj dokladnie wyposazenie !. To niejest model "MAM WSZYSTKO" czego Ci np. brakuje hmm?
-
Nie ,Nie Źle mnie zrozumiałeś. Ja nie należę do tych co to musi miec wszystko. Mnie wystarcza klimatyzacja, hehe, no ale ceny tych autek sa troche uzależnione od wypasu lecz dla mnie i tak jest najważniejsza bezwypadkowość,przebieg nie mylic ze stanem licznika ,uszanowanie i pochodzenie auta w szerszym tego słowa znaczeniu.
Pozdrawiam
-
MJ2012 jak jest na prawdę z samochodem dowiesz się dopiero jak zobaczysz na własne oczy i sprawdzisz w serwisie. Sprzedający wypisują i mówią różne rzeczy.....Oby było wszystko w porządku i żebyś był zadowolony jak kupisz. Ps: mi osobiście absolutnie nie podoba się jasna kiera i decha, jak dla mnie dyskwalifikuje to samochod od razu no i jasne dywany ło matko!!!!Pytałeś co myślimy więc wyrażam swoją subiektywną opinię. A i jeszcze jedno....piszesz że drugi właściciel i powinien wiedzieć co się z samochodem działo.....a za chwilę piszesz że gość nic nie wie o samochodzie(olej, zawieszenie)....? Jak dla mnie to jakaś ściema posiadacza pojazdu. Mocno podejrzane jak dla mnie.