-
[e38] Nowy nabytek :)
Niektórzy koledzy usilnie naciskają na mnie, więc proszę bardzo- oficjalnie przedstawiam mój nowy nabytek: 750 iL z września 2000r. w kolorze cosmoschwarz metalic. Chciałem to zrobić za kilka dni, dodając od razu jakieś fajne fotki, bo teraz mam tylko kilka i to dość słabych, no ale cóż, jak mus to mus :)
Wyposażenie:
elektrohydrauliczna klapa bagażnika
10 poduszek
skóra ta lepsza (nie pamiętam jak sie nazywa)
komplet rolet
DSC
S EDC
podgrzewanie foteli x4
przednie fikołki w wersji comfrot i activ (czyli łamanie + ten pseudo-masaż)
navi 16:9 MkIII
lampki i uchwyty w drewnie
zestaw głośnomówiący
2x telefon
stoliki w oparciach przednich foteli + lusterka w zagłówkach
panel do sterowania audio + BC w tylnim podłokietniku, sterowanie fotelem pasażera z przodu + drugi telefon
czujnik deszczu
czujnik ciśnienia w oponach
sterowanie do bram garażowych w podsufitce
szklany szyberdach
tylna kanapa w prądzie
podświetlane klamki
tempomat
kierownica multifunkcyjna i ustawiana elektrycznie
latarka ładowana ze schowka- działa :)
lusterko wewnętrzne fotochrom
audio 12 głośników z DSP
2 akumulatory
halogeny- jeszcze są :)
chromline
ramki wokół szyb lakierowane na wysoki połysk
zielony pasek na przedniej szybie
komplet kluczyków
comfortstart
podwójne szyby
felgi lato 19’ z E65
felgi zima 16’
komplet kluczyków
PDC przód/tył
ksenon (niestety z durnymi ledowymi postojówkami- trzeba to doprowadzić do normalnego stanu)
lampy z tyłu zmienione na diodowe, kierunki przednie i boczne zmienione na białe (ogólnie lampy będą na sprzedaż- dostałem oryginalne pomarańczowe i zamierzam je założyć)
Pomijając drobną przygodę z trójnikiem w układzie chlodzenia, jestem z auta bardzo zadowolony i mam nadzieję że nie będzie się za często psuło. Do zobaczenia na zlotach :)
-
Piekna jest ma nadzieje ze bez gazu i nigdy go nie uswiadczy ;) Chyba nic lepszego w e38 miec nie mozna niz ty masz. A lampy bym zostawil takie jak na foto sa. Pozdrawiam. PS jaki przebieg?
-
Kozak. Świetne felgi i motór...
-
No własnie ja zawsze byłem zwolennikiem tych oryginalnych pomarańczowych, więc raczej wrócę do stanu fabrycznego. Przebieg to równe 280tys, z historii auta jaką wydobyłem w aso wynika że jakies 1,5 roku temu było 211tys, więc te 280 wydaje sie prawdziwe. Książka serwisowa prowadzona do samego końca. No i gaz jest założony w kwietniu 2007, sekwencja BRC 56 na dwóch reduktorach po 240kW każdy. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, bo na gazie się nei znam, ale na trasie przy w miarę dynamicznej jeździe wzięło mi 15 gazu, więc jest całkiem ok. Z resztą nie zamierzam na okrągło jeździć na gazie, bo też nie jestem wielkim fanem tego rozwiązania, ale skoro już jest no to przynajmniej częściowo obiże koszty. Planuję jeździć tak pół na pół gaz/benzyna. A felgi chyba będa na handel na wiosnę i będę szukał takich jakie są u Ciebie na fotce pod postem. Te 5 podwójnych ramion idealnie mi pasuje do tego auta :)
-
a mnie sie fele bardzo podobaja a jakie mas zte lampy diodowe? moze jak je sprzedajez odsprzedasz mnie??? piekna bryczka mas zto co chciales GRATULUJE!!!
-
No szczerze pisząc to autko naprawdę IDEALNE :D Gratuluje udanego zakupu E38 ze świetnym silnikiem i super kolorem :P Pozdrawiam
-
Nie mam pojęcia co to za lampy. Ale jak będziesz 8.11 na zlocie to sobie obczaisz. Mam nadzieję że mi sie wykuruje autko do tej pory :)
-
Eeee... Ja bym nie zmieniał tych felg :D Wyglądają tak... pancernie :) Ładne są i rzadko spotykane, ale zrobisz jak zechcesz ;)
-
fele jak dla mnie sa MEGA KOZAK i ja bym zostawial a jaki masz rozmiar?? 18??
kurcze chyba mnie zaraziles 750 bedziesz mnie JAY mial na sumieniu hahah a na zlocik mam nadzieje wpasc
-
Fele 19', rozmiaru gum nie podam bo nie pamietam:/ Tył chyba 275/45, ale pewności nie mam, mogłem coś przekręcić
-
o kur...de :shock:
przepiękna
mam nadzieje że kiedyś też sobie taką nabęde bo jest olśniewająca wow
ale to dopiero jak będzie mnie stać na 20l benzyny po mieście bo w gazie nie gustuje :D
fele mi też mi średnio pasują, wole coś bardziej tradycyjnego tak jak Ty :)
ale z tego co na razie widze to spokojnie możesz konkurować o miano najładniejszego BMW w naszym gronie!!!
brawo gratuluje :)
pozdr.
-
Witam no tylko pozazdroscic takiej pieknej 7 pozdrawiam
-
Miło mi słyszeć tak pochlebne opinie :) Mam nadzieję że po oględzinach nie zmienicie zdania, bo szukałem tego auta z pół roku i zadręczałem Was na forum dziesiątkami przedziwnych aukcji, tak wiec liczę na to że TO jest własnie to jedyne które zostanie u mnie na dłużej.
-
Piękna Gratulacje ;) :D Felgi pasują raczej do trójki mnie tez się nie podobają, tez jestem zwolennikiem oryginału sam mam pomarańczowe kierunki :P Twoi pasażerowie będą mieli super wygodę, a i Ty jak czasami wynajmiesz kierowcę :D Oby wszystko działało jak należy :cool:
-
Naprawdę aż miło się czyta i ogląda tak wyposażone po brzegi auto. :)
Ma to co potrzeba i nawet troszkę więcej......SUPER!!!!!
Jak możesz to podaj mi na PW nr vin to sprawdzimy zaraz jakie dokładnie wyposażenie kryje się w tym aucie i przy okazji dowiesz się jaki masz rodzaj skóry. :D
-
Gratuluje ładnej furki..... ale felgi bym zostawił mnie się ten wzór podoba... jak już ktoś wcześniej pisał są takie "masiiivvv"...
-
-
Witam i gratuluję zakupu, zapowiada się naprawdę zacnie :D
wrzuć jakieś foteczki jak się prezentuje w krakowskich plenerach, a nie jakieś zdjęcia z ogłoszenia ;) w ostateczności coś 8.11 popstrykamy :cool:
-
Jest sliczna :) bedzie co oglądać na zlocie hehehe wyposarzenie meeega :) i po lifcie :D:D:D
-
Gratuluję nabytku! :D Tylu gadżetów na pokładzie to chyba nawet James Bond nie miał w swojej ;) Oby sprawa płynu chłodzącego się rozwiązała!
Pozdro
-
Piękna maszynka - naprawdę śliczne autko :) - teraz tylko zagazować i taczać się za grosze :)
-
Gazociąg już jest. Sekwencja BRC 56. Na trasie przy dośc zwawym przemieszczaniu wzięła 15 litrów, po miescie z 22 :D
-
piekna,wypas mega!!
kierunki mysle ze pomaranczowe bylyby idealne (panzer stylle a do tego fele stylling 61 i normalnie jak auto BOR...)
fele mi nie leza ..sa piekne ale nie pasuja do linii e38-moje zdanie..
idealne bylyby 20" alpiny,18" jakie ma Evan :] ,lub 16" jakie mam ja ;) -moje zdanie
mam nadzieje ze nie bedzie wiecej niespodzianek i bedziesz sie cieszyl z jej kupna!
-
Bardzo ładne E38 . Gratuluję i życzę długich lat bezawaryjnego użytkowania tego pięknego wozu.
-
Joy naprawde piękna GRATULUJE niech sie ładnia sprawuje ;D
-
Witamy Ciebie i Twoją wymarzoną furkę :D
Super silniczek i mega kolorek :P :D Gratuluję,że w końcu znalazłeś to co ci pasowało , chociaż wymagania były spore :)
-
Mega ten Twój nowy nabytek :cool: Gangsterska fura, nie ma co :)
Pozdrawiam Cie serdecznie
-
No ogólnie autko takie sobie i od biedy może być :D
Żartuje oczywiście :) Zaje.... sztuka :)
-
ajaja idealny furacz jeszcze kotny silnik :)
mam nadzieje ze uda mi sie go kiedys rozpoznac na naszych Krakowskich drogach :)
-
GRUUUUUUUBBBBBBOOOO wypasione.
-
No wreszcie ;) Pozdrawiam. Piękne autko :D
-
Gratuluje ;D piekne autko i piękne wyposażenie. Ja bym poszedł w kierunki US :cool:
PS Dzięki Krzysiu :]
-
-
Śliczne autko ;D -poglądamy na spociku :cool:
-
Piękna, czas chyba się o taką postarać. ;) :P
-
Cześć kolego dobry wybór, i najlepszy silniczek :D Witam w gronie V12 ;)
-
witam! wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyypas toooooooooootal pozdrawiam???
-
Gratuluje!!! Piekna jest i naprawde wypasiona! Moze chcesz moje fele oryg 18? :)
-
-
Co do felg, to będę myślal nad zmianą, ale dopiero na wiosnę.
Kawałek specyfikacji samochodu (wpisuję tylko te które nie są mi znane/nie potrafię przetłumaczyć. Gdyby ktoś wiedział o co chodzi to proszę napisać :)
841 SA-PAKET-PSEUDO-SCHL.-NR.
863 SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA
915 AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL
978 INNOVATIONSPACKAGE