Nie wiem co o tym myśleć ? może prowadzi tego merca jakiś zagorzały miłośnik BMW szczerze nie kochający meśka... :what:
ZOBACZCIE
Wersja do druku
Nie wiem co o tym myśleć ? może prowadzi tego merca jakiś zagorzały miłośnik BMW szczerze nie kochający meśka... :what:
ZOBACZCIE
Ale był zadowolony bo przednie lewe łożysko ucichło ;D ;D ;D ;D ;D
I zawias przestał stukać... :hah: :hah: :evil:Cytat:
Zamieszczone przez czarek 730
ehhh dobrze ,że to mesio :)
Chyba było całkiem niedawno ;)
niezly typ! ;D
Fajne! :x
Jakby tak jechal ze 100 km, to caly mesio sie zetrze na asfalcie :) Snop iskier coraz wiekszy
aaaa tam czepiacie sie :) poprostu koles na lawecie chce zaoszczedzic a wy nie rozumiecie w koncu merc drogi a laweta koztuje a tak taniej wyjdzie buhahahhaah :P
ciekawe tylko czy mial daleko do domu ????
To bylo dobre :D koles musial byc w desperacji hihi :]
Kiedys widzialem na tvn poscigi policyjne i tam gosc zrobil masakre z landrovera.
Zaczelo sie od niewinnego poscigu, gosc przejechal przez kolczatke i na flakach uciekal dalej az starl z przodu felgi, zawieszenie, caly przod zderzek i blotniki i dopiero jak silnik zaczol po ziemi szorowac i przetarla sie miska zadymilo sie i stanol przwdziny swir hehe Powinni to wziac na reklame landrovera. Moze ten gosc tez to ogladal hehe :D
chyba koledzy z za naszej wschodniej szarpnęli merca a że mieli 2.7 na wydechu zaliczyli dzwona.. a do domu daleko.... :hah:
Powiem tak że sam się zastanawiam nad tym filmikiem bo albo ktoś był w szoku po dzwonie w jakąś barierę albo coś innego ,albo po prostu kierowca to totalny debil... :razz:
a ja myśle, że jechał na przegląd, bo mu sie właśnie skończył ! :hah: szkoda mi tylko tego "Mecha".
mial zajebiscie wyciszonego meska z dobrym graniem i nie slyszal ze mu sie fura sciera
Na lawete mu zabraklo :hah:
najlepsze jest to ze mesiek daje rady!
Cytat:
Zamieszczone przez Johnny_Bravo
Spieszył sie zwyczajnie :hah:
Ps Ale poje@#$ gość. Jeszcze komenty powstawiał :o
Dróg to można pozazdrościć ;)
FAKT! :/Cytat:
Zamieszczone przez czarek 730
Ja chce takie hamulce !! :DCytat:
Zamieszczone przez Johnny_Bravo
Mi ten filmik lekko sciema zajezdza- zobaczcie jak on ciagle idealnie jedzie po pasie, przeciez przy tak zlozonym kole nie byloby mozliwe utrzymac auta jezdzac nawet na calej drodze (no chyba ze mu tam pod spodem jakis wozeczek zamontowali)Cytat:
Zamieszczone przez radoshb