-
roczny przebieg ile??
Panowie ile robicie swoimi 7er rocznego przebiegu?
ja rocznie max zrobiłem 13tyś a tak średnio 9-10tyś poprzednimi autami już od ponad 10 lat tak mi wychodzi to jak na moje bardzo mało :D i tak sobie myślę że jak bym kupił nowe auto to bym miał je chyba jak nowe po 10 latach prędzej by mi zbrzydło jak by się zajechało
obecnie moja 750 zrobię jeszcze mniej liczę nawet max.4-5tyś km. :] ponieważ używam jeszcze drugiego auta w rodzinie dlatego między innymi nie straszny mi był motor 5.4 :D
mam znajomego który ma od nowości dwa mercedesy w220 S500 z 99roku i clk320 z 99 roku obydwa kupił nowe z salonu w Niemczech za gotóweczkę :D i w s klasie ma przejechane 77tyś km. uwierzycie w to! czaję się na tą lochę ma już tyle lat a wygląda jak nowa ale nie chce mi sprzedać bo już nie zarabia tak jak kiedyś i nie szykuje wymiany aut zresztą trochę mu się nie dziwie.
-
obecnie mam 340000km i robie rocznie okolo 20000km
-
Nie powiem ile robie rocznie, poniważ nie wiem! Żadne auto do tej pory nie spełniało moich oczekiwań. Żadnego nie mialem dłużej niż rok. :/ Ale powiem, że kazdym w niecaly rok robiłem jakieś 30kkm :D
ps' E38 chyba zostanie na dłużej niż rok ;)
-
Kiedyś robiłem rocznie 35-45000 dlatego wszystkie samochody od razu przerabialem na LPG... obecnie mieszkam i pracuję w 1mieście więc rocznie jeżdżę 9-13tyś więc niewiele ale jeszcze mniej robi rocznie np.mój tata ostatnie jego auto w wieku 9lat mialo 54tys przebiegu.
-
Mi wychodzi około 30tys rocznie, z tego niestety ponad połowa po mieście. Niestety, bo jeżdżąc po wrocławiu auto niszczeje dosłownie w oczach :?
-
Ja ( a raczej moja żona ) robi E38 jakieś 10-12Tkm rocznie. Ja sie woże T5 i robie jakieś 60Tkm rocznie
-
ja moja 7 to malo ze 3 tys rocznie ale sluzbowka to 5 tys miesiecznie a wiec w roku jakies 60 tys
-
U mnie raczej standardowo 10tyś km, ale mniejsze odległości do pracy :D
-
Ja mam swoją e32 niespełna rok, ale już przekroczyłem 15kkm.
Poprzednim autem robiłem ok. 24kkm rocznie + co nieco służbówką.
-
Może 15 tyś. mi wychodzi rocznie :)
-
ok. 25 tyś km rocznie :), z Tym ze e38 mam 3mc (zrobilem juz 10,5 tys)
-
Poprzdnim to rocznie wyszło coś 15-20 tyś na 2 osoby (ja i ojciec), teraz tą 740 od 22 lutego (dnia zakupu) zrobiliśy ok 32tyś z czego ojciec jak jeździł tak jeździ, za to ja wiecej robie km, na szczęście większość trasy...
-
Ja prywatnie 8-10tyś ,a służbowymi około 80tyś
-
-
5 tyś rocznie E38, ale ma do dypozycji jeszcze 3 auta. Bmw jest tylko autem reprezentacyjnym na "Wekeendy". Razem rocznie jakieś 40 tyś km
-
ale sie wszyscy rozpisaliscie:P autor zapytal "ile robicie swoimi 7er" a Wy tu o sluzbowkach :)
ja tez standard moja.. +- 10 tys rocznie :)
-
Obecnie moje BMW ma nakulane 460 tys. Sam robię około 30 tys rocznie
-