Witam
Przymierzam się do zakupu Fki, co sądzicie o tym egzemplarzu? Stoi już trochę na allegro.... dobrze wyposażona
http://allegro.pl/bmw-750i-kamery-mo...447203086.html
pzd
Piotr
Wersja do druku
Witam
Przymierzam się do zakupu Fki, co sądzicie o tym egzemplarzu? Stoi już trochę na allegro.... dobrze wyposażona
http://allegro.pl/bmw-750i-kamery-mo...447203086.html
pzd
Piotr
co tu dużo pisać - auto wygląda zajebiście. Jeśli chodzi o stan to tylko na żywo czegokolwiek się dowiesz. Wyposażenie na F01 nie mam pojęcia czy jest "pełne", ale z mojej strony sprzedawca raczej godny polecenia. Oglądałem u niego kiedyś jedno auto, niczego nie ukrywał. Do transakcji nie doszło gdyż nie dogadaliśmy się co do dopłaty przy zamianie.
Wyposazenie spoko :) gosc nawet extra firme wynajal do zrobienia prezentacji auta :) a pojemnosci silnika nawet nie ogarnia :D
Auto igła.
Z tego co widzę to nie ma komfortów z tyłu i wentyli z przodu.
Nie zmienia to fakty że oprócz tego ma naprawdę bogato.
Ja bym łykał :)
Jak o mnie chodzi kupując F01/02 miał bym kilka założeń:
1 kolor - czarna bądź biała
2 silnik - tylko PB
3 long
4 x-drive
5 HUD
6 soft close
7 grzana kierownica
czyli rzeczy potrzebne na co dzień w codziennej eksploatacji
z w/w nie ma tylko longa więc jest OK
jedyny maleńki mankament jak dla mnie to kolor "drewna" - wg mnie zlewa się kompletnie z czarna tapicerka - ładniejsze wg mnie jest kolor drewnopodobny ostatecznie aluminum
Bardzo mi się podoba wnętrze ładne i drewno też no ale drewno samo w sobie jest ok tyle że w czerni nie daje żadnego kontrastu i wnętrze jest nieco nudne, Ale co tu dużo pisać bodaj by miała różowe drewno to bym ją wolał od swojej E32 :P
Jak dla mnie wypas no ale he he może za lat kilka :p na dzień dzisiejszy próbuję z modelem po lifcie ale to jakoś z przeszkodami bo chętni są tylko by chcieli w promocji :D a u mnie jej brak.
Auto bajka, też je widziałem w necie, ale w Gubinie to 99% aut jest zrobionych na pomoc drogową, tzn. sprowadzają to i po tygodniu robią przegląd na osobowy, ale w karcie pojazdu jest wpis, że było to pomocą drogową.
Przez kolejne 5 lat możesz się spodziewać wizyty z urzędu celnego.
Miałem już nagrane w Gubinie 740i F01, ale jak dostałem papiery to sobie odpuściłem. Gościu zapewniał, że ja kupuje już osobowy i to nie jest moje zmartwienie, ale on to sprzedaje i potem jak coś się stanie to ja zostanę z ręką w nocniku.
Jak oni nie płacą akcyzy i VAT to im wychodzi takie auto poniżej 100k.
Ja też mogę jechać do Reichu i na tym patencie sprowadzić auto, kosztuje to tylko 2500-3000zł, nie muszę płacić komuś 40 tyś nadwyżki, ale dla mnie to jest wajcha i tyle.
moja tez byla pomoca drogowa, I co z tego? ja jej nie sprowadzalem, I na osobowke tez nie "przerabialem" :smile:
zeby ci tylko jakos przebieg udowodnili to bierz.
ale tak na marginesie, moj wujek kupowal merca s350 rocznego w 2010, bezposrednio od XXXX ,na najostrzejszym wypasie, tylko nie longa,i 80tys km mial nakrecone. smiga jak zloto:smile:
Są lepsze określenia na naszych zachodnich sąsiadów !!!
Auto super i chociaż to marzenie wielu z nas, osobiście drazni mnie jedna rzecz.. wygląda jak przerosnieta 5er. e65 widać, ze to 7er i nie ma do tego wątpliwości. F01 lepiej brac longa. Niech będzie widać, ze to 7er..
Ładne autko, cena też do przyjęcia.
Ale co jak co, LONG byłby najlepszym wyborem, nawet kosztem jakiegoś wyposażenia :)
ja moge byc drugi:smile:
Longi mi się podobają ale już parę razy słyszałem teksty znajomych typu ---> " nie chce Longa bo będę czuł się jak szofer " :D i trochę jest w tym prawdy ;). Ale i tak jakbym miał do wyboru teraz to kupiłbym Li :)
HA HA HA i znów przepychanki co lepsze :D
wybaczcie zwolennicy krótkiego ale LONG to LONG i nie ma pierd... :cool:
ja tam lubię być swoim szoferem, więc mnie to nie przeszkadza, a takie gadki że ktoś czuje się jak szofer to między bajki, ciekawe jak się czują w Tico albo Corsie - jak worek kartofli BUAHHAHAHAHA,
Poza tym śmieszą mnie wasze komentarze i nalatywanie na longa, ale L7 to byście się zesrali żeby mieć i nikt by się nie czuł jak szofer?????
sranie w banie PANowie i PANie :cool:
powtarzam jeszcze raz - rozmiar nie ma znaczenia - tak mówią ci co maja małego :D
Longa się inaczej prowadzi i jak dla mnie jest to bardzo przyjemne :)
Hehe widzę że kolega za Longa mógłby zabić :-) Jak to mówią o gustach się nie dyskutuje, jeździłem longiem i jakoś tak dziwnie się czuję wożąc powietrze, tzn jego nadmiar.
A co do rozmiaru to można to odwrócić w drugą stronę Ci co mają małego przedłużają sobie kupując Longa :-) - oczywiście nie żebym to powiedział złośliwie, tylko dla żartu ..
ADASIO napisz mi jeszcze proszę czy long to ogórki czy ogrodnika córki ,bo ja zdecydowanie long i nie wiem co mi przysługuje :) :)
Pozdr
Jak OT to na całego... Co do rozmiaru niektórzy muszą mieć dłuższą wersję bo jak usiądą z tyłu w krótkiej to im ''wystaje'' na przednie fotele...