Witam mam taki problem ¿e ca³y czas mi dmucha ciep³ym 3.5 l 88r. z klimom zmieni³em panel od klimy i to samo na zgaszonym silniku dmucha letnim klima nie sprawna jest czy to wp³yw na ciep³o.
Wersja do druku
Witam mam taki problem ¿e ca³y czas mi dmucha ciep³ym 3.5 l 88r. z klimom zmieni³em panel od klimy i to samo na zgaszonym silniku dmucha letnim klima nie sprawna jest czy to wp³yw na ciep³o.
elektrozawory do wymiany poszukaj na forum
wystarczy same gumki w elektrozaworach zmieniæ :) w³a¶nie jestem przed tym zabiegiem bo mam to samo ;)
http://7er.pl/showthread.php/11027-m...rozawor%C3%B3w
ok dziêki czyta³em o elektrozaworach ale nie by³em pewien czy to ta przyczyna jest dziêki i pozdrawiam.
A chcia³em zapytaæ o zestaw naprawczy do elektrozaworów czy mo¿na kupiæ?
mo¿e g³upie pytanie ale bezpieczniki sprawdzi³e¶? mi kiedy¶ te¿ wali³o ca³y czas gor±cym ,a okaza³o siê ¿e po prostu 1 ma³y bezpiecznik siê spali³.
bezpieczniki s± ca³e
wymieni³em elektrozawory na drugie z nowymi oringami i uszczelkami a ciep³o leci zauwa¿y³em ¿e niema zasilania na nie bespieczniki ca³e gdzie szukaæ przyczyny.
...jaki bezpiecznik mo¿ebyæ przepalony? u mnie z lewej leci ciep³e a z prawej normalnie ch³odzi :-(
Ch³opaki, w podobnych usterkach radzimy ¶rednio raz na miesi±c. Obie Wasze usterki s± znale i typowe, u¿yjcie opcji szukaj, chocia¿by w moich postach.
wymiana elektrozaworów pomog³o i jest teraz dobrze.