Witam wszystkich milosnikow bmw serii 7 ;) Ja nie dawno kupilem swoje autko wczesniej bylo E 36 a teraz piekne e 38 740 IL :> Pozdrawiam wszystkich jestem z Śląska dokladnie z chorzowa :)
Wersja do druku
Witam wszystkich milosnikow bmw serii 7 ;) Ja nie dawno kupilem swoje autko wczesniej bylo E 36 a teraz piekne e 38 740 IL :> Pozdrawiam wszystkich jestem z Śląska dokladnie z chorzowa :)
Witam i pozdrawiam z WLKP !!! Ładne wydechy.
Witam
A skoro do Krakowa masz blisko to zapraszam na zlocik 08 listopada
Witam serdecznie.
Pozdrawiam.
no zastanowie sie a gdzie dokladnie jest ten zlocik w krakowie??
odwiedź zakładkę "plnowane spotkania" i szukaj tematu o Krakowie.Cytat:
Zamieszczone przez koqut25
kilku Twoich ziomali będzie u nas na tym spociku
Witam,
chyba znam to auto, czy ono czasem nie było niedawno na sprzedaż w okolicach Siemanowic? :)
tak dokladnie kolego ja je kupilem pisalem z toba chyba na forum bmw polska na zlocik ja bym tez sie pisal :D
Powitać! :D
Witam serdecznie.
Witam witam ,, hmmm czy mu sie juz kiedyś nie spotkaliśmy na jakimś mikro zlocie pod komisem w Ligocie? :)
A rzeczywiście, teraz sobie przypomniałem że już o nim rozmawialiśmy :) Mam nadzieję, że zobaczymy się na spociku :)
p.s. opony już w słusznym rozmiarze czy dalej 235/40 i 265/35? ;)
No nie kolego narazie w tym rozmiarze co pisales ale napewno na wiosne bedzie zmiana.Autko spoko sie sprawuje wyszlo kilka mankamentow ale ten upust z 28 tys na 22 tys hehe robi wszystko za tyle ja kupilem.A wszystkich innych kolegow witam i nie nie bylem na mikrospocie moj pierwszy zlot to bedzie ten w krakowie jak pojade :)
witam ... mega fele
siema pozdrawiam
Witka :)
Witam :cool:
Witam, bardzo fajnie wygląda Twoja 7er :)
Witam...
Witam - świetne autko - a felgi masz jak dla mnie mistrzowskie :)
Witam
mi osobiście fele nie pasują ale to rzecz gustu a reszta auta - super :)
pozdr.
Witam z Łodzi
Witam SERDECZNIE! ;D
Witeczka :D
Również witam i Pozdrawiam ;D
no powiem Ci, że jak za takie pieniądze to zrobiłeś bardzo dobry interes przynajmniej z tego co mi się wydawało jak ją oglądałem :) Także gratuluje udanego zakupu i życzę bezproblemowego użytkowania!
Witam :]
Ładny felunek :cool: