http://allegro.pl/bmw-e32-730i-manual-i3405508892.html
Czy ktoś widział? Wnętrze miażdży system
Wersja do druku
http://allegro.pl/bmw-e32-730i-manual-i3405508892.html
Czy ktoś widział? Wnętrze miażdży system
A co takiego miażdżącego w tym wnętrzu ? :)
Za taki sobie zwykły sporcik w welurze w takim stanie niektórzy daliby sobie cohones odciąć.
Mnie się jak najbardziej widzi ten środek. Rzadko spotykana kombinacja, wg mnie zwraca uwagę.
Ale wiadomo, jeden woli córkę, drugi teściową, czy jak to tam idzie. :D
Mnie tam ten środek w ogóle się nie widzi - zdecydowanie brakuje mi tam zadbanej, czarnej skory :cool:
jedyny plus z tapicerka w tej wersji to to ze za male pieniadze ja mozna naprawic gdyby sie porwala i w porownaniu do skorzanych foteli wiem bo przerabialem temat weluru i skor u siebie, niestety bmw ma zastrzezone kolory tapicerek i ciezko jest dobrac cokolwiek podobnego
Całkiem ładnie ten brąz się prezentuje, tak jak Yaz powiedział Oldschoolowo :D Miałem u siebie fabrycznie welurowe sporty i najbardziej je doceniałem w lecie, wsiadasz w krótkich spodenkach i ci nic udka nie przysmaży, na minus jak dla mnie przy welurach jest to że, się "gniotą" i robią się fałdy itp.
Takie sporty to nic szczególnego ,ale jak Ci sie tak spodobały to ok :)
Np tequila miał do sprzedania takie siedzenia i dłuuugo mu się sprzedawały ,a jak by były rarytasem to by od razu poszły :)
Miałem na myśli brązowe...
Tuczi ja nie jestem pewny czy te z aukcji są brązowe bo są wypłowiałe ,a jeżeli są brązowe to całkiem lipa bo do niczego nie pasują.
Tequila miał chyba ciemno szare jakie można zastosować do e32 i do większości e34 i i tak nikt się o nie nie zabijał choć cenę za nie miał normalną :)
dla mnie rarytas:) polskory w pradzie i sporcie:) mysle ze odrazu po elektrycznych sportach w skorze to drugie najlepsze siedziska do e32:)
Jak by te sporty były jeszcze w brązowej skórze to mogło by mi to zgnieść jajka, a tak to welur to nie porobiło takich szkód :D brąz jest super i jeszcze w sporsitze.
auto z forum :) zawsze pamiętam ją przez fotele ogólnie takie szare z chęcią przygarnę :)