-
Witam wszystkich! :) E32 730i Shadowline :)
-
witam!
na jednej fotce bardzo mi sie podoba ;D
-
-
-
Witam tak jedna fota jest extra z tymi pięknymi felami, autko bardzo ładne napisz cos o wypasie i wrzuc zdjęcia srodka a te ostatnie laczki to chyba juz wrzuciłes na zime ;D
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez komando07
Witam tak jedna fota jest extra z tymi pięknymi felami, ;D
dokladnie o tym zdjeciu pisalem ;)
-
-
-
Witam
przepiękne auto wrzuć jeszcze fotki środka :)
pozdr.
-
-
Wypaśna maszynka :) I rancik odpowiedni :)
-
Witam serdecznie.
Pozdrawiam.
-
-
Witam :)
na zdjęciach prezentuje się zacnie, mam nadzieję, że będę miał kiedyś okazję obejrzeć na żywo :) a skoro mowa o fotkach to może jakieś środka wrzucisz? ;)
-
witam wszystkich. od grudnia 740i e38
-
Witamy pana szczepana :)
Niemniej jednak proponuję założenie własnego tematu z powitaniem :)
Pozdrawiam
bosman
-
Cytat:
Zamieszczone przez bosman
Witamy pana szczepana :)
Niemniej jednak proponuję założenie własnego tematu z powitaniem :)
Pozdrawiam
bosman
Juz koledze napisalem na PW ;)
-
pierwszy raz na jakim kolwiek forum panowie jeszcze nie potrafie sie dobrze poruszac po forum .
-
Witam nowego kolegę
No to sie spotkamy na zlociku 08 listopada ? - zapraszam do działu "planowane spotkania"
-
-
-
Witam i pozdrawiam Kolege napsz cos więcej o Sobie i o Aucie i daj zdjęcia srodka.pozdro ;)
-
Siemanko! :) Też chciałbym zobaczyć środeczek! :D
-
-
Witam!
Jedno z ładniejszych E32 jakie tu spotykam, w ulubionym czarnym kolorze.
-
-
Witam ..
ahh bardzo piękna E32 czarna a ja uwielbiam czarne :)
Kiedyś będę mieć takie E32 i E38 dwa duże czarnuchy rodem 7er !! :D
-
-
Ciekawe fele, możesz dać fotki auta z boku, gdzie widać obie felgi w całości, jestem ciekaw jak się prezentuje. Będziesz na nie jakieś dekielki jeszcze zakładać?
-
Nie mam akurat takiego zdjęcia, jak nie zapomne to zrobie i wstawie ;) Dekielki bym założył...o ile bym je miał :/ Dostać używke graniczy z cudem, , a ja kupiłem bez... Muszę pomyśleć nad dorobieniem dekli do nich wzorem orginału... Dekiel przykrywa całość, łącznie ze śrubami , więc w środku felgi mamy idealną całą powierzchnie :)
-
w końcu jakaś niższa sztuka:D pozdro i dobrą drogą idziesz... :D
-
Taak Maćku, wiem co masz na myśli :D Będzie chyba niedługo czarno... bo nisko i szeroko jest :D Jak coś to wstawie zaaktualizowane fotki :D ;)
-
Michał ,a nie lepiej założyć bloga ,przywitaleś się dość dawno i to chyba wystarczy
-
Owszem, na 7er juztroche jestem ;) Ale po co zakładać nowy temat jeśli tu jest temat z cyklu ja i moje 7er ?? Nie rozumiem w czym to przeszkadza :)
-
miło popatrzyć na fure.. Pozdro i do zobaczenia na którymś spocie..
-
z szerokim pyszczkiem wygląda o wiele lepiej, tylko jeszcze oczernij ja i bedzie git.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
MichałS
ale po co zakładać nowy temat jeśli tu jest temat z cyklu ja i moje 7er ?? Nie rozumiem w czym to przeszkadza
Oczywiście w niczym nie przeszkadza, ale po co produkować strony w temacie powitalnym (bo za każdym razem wszyscy będą "achać" przez 2 strony) jak można założyć bloga http://7er.pl/blog.php Poza tym BLOG jest bardziej przejrzysty i czytelny. Łatwiej jest śledzić zmiany w aucie na 1-3 stronach niż przewalać ich kilkanaście (a są tacy co mają tych stron po kilkadziesiąt).
Reasumując: Administracja forum zaleca korzystanie z opcji BLOG, choć oczywiście nikt nikogo nie będzie biczował jeśli ten jednak woli pozostać przy temacie powitalnym.
-
-
Zmiany na duży + :eyebrows: