-
OGŁOSZENIE
Panowie na poniedziałek (tj. 20 pażdziernik)na ok godz 18 w Warszawie potrzeba do filmu czarnego bądz granatowego e38 z czarnym/ciemnym środkiem .....
Nie będzie dewastacji auta ,pieniądze od ręki płacone :D
Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na PW lub kom .....
Można zostac gwiazdą ;D ....
Pozdrawiam Anatol :D
-
Jeżeli jutro naprawie auto .. Moze bym wyskoczył :) ;D
Do kiedy btrzeba dac znac ?
W zasadzie ja musze tylko jutro przełozyc dyfer chyba i juz moge jechac ;D
z wrocka moge wyruszyc okolo 13 :P
-
Na 18 bankowo trzeba być w wawie ..Tylko muszę znać odp do jutra do południa ... Tylko na sztywno ....
-
Zalatw, zeby zielone bylo.. :viva:
Szkoda! :/
-
Ja chętnie, ale mam jasny środeczek :(
-
nawara moze byc? :D mam czarno w srodku ;D
-
Wojtku ... zobaczymy bo jest jedna osoba która się zgłosiła i czekam na odp ...... :D
-
OK. Jak by co, i szary środek pasuje, to poniedziałek mam wolny :)
-
Mój by się idealnie nadawał, ale... ;D
-
-
Ja mam nachtblau i granatowo w środku :)
-
ANATOL a moze moje sie nadaje schwarcmetalic czarne szyby i czarna skorka?
-
Autko zostało wybrane ... Jutro jak swoją robotę skończe może pstryknę pare foto :D
-
A auto jest od któregoś forumowicza?
-
Co to za film w Warszawie kręcicie? :)
-
Własnie wróciłem a nasz kolega kibluje jeszcze niestety ..... :( Była przynajmniej ciepła zupka ;) Ja niestety na 7 do drugiej tyrki to zrywam się w kime ;D
-
Chciał byc gwiazdą to niech cierpi ;D ;)
-
No dobra już doszedłem do siebie więc jak ktoś będzie chciał autograf to na spocie :D
Więc były to kręcone sceny do jednego z polskich seriali o życiu :) dotyczące wątku gangsterskiego :) Udział brały 2 7ki. Moja i czarny diesel polifcie ale chyba to nikt od nas. Czarnej siudemce trafiły się sceny z jazd i wydażeń wokół niej. Moja była przeznaczona do jazdy na takiej lawecie filmowej (nie wiem jak to się fachowo nazywa). Niestety z powodu różnych opóźnień chyba nie wszystko co było zaplanowane zostało zrealizowane. Moja 7 po całej nocy czekania nad ranem ok godziny 5 została zapakowana na ową lawetę. Ja się gdzieś tam krzatałem w poszukiwaniu ciepłej herbatki ale chyba w końcu nie były zrealizowane zaplanowane ujęcia bo ok 5:30 zaczął się już spory ruch a potem już świtało więc był koniec zdjęć.
Koło 7:30 dotarłem do domu i padłem :) Wykonałem tylko tel że biorę urlop na żądanie :)
Serdeczne podziękowania dla Anatola który wpadł tam w odwiedziny ok 23 i posiedział tam ze mną do ok 3 :) Inaczej bym chyba nie wyrobił. Wszyscy byli zajęci i nie było do kogo geby otworzyć :)
Także podsumowując może jeszcze gwiazdą filmową moja 7 nie została ale brała udział na planie filmowym także jakiś tam wstęp już jest :)
-
Pojazd to "Lora" a wiadomo,że każda gwiazda musi zabłysnąć ;)
-
no gratuluje gwiezdzie hahahah kurcze to jak by na mnie padlo to pewnie bym na poludnie dotarl do domu ale coz gwiazdorstwo tez ciezki kawalek chleba