Jestem chętny na jakiś sopt w Wrocławiu, Lesznie , Poznaniu. Czy jest ktoś chętny na Spot w tych miastach ? Może być jakieś mniejsza miejscowość w tych okolicach . Najlepiej w sobote lub Niedziele po południu ! Czekam na propozycje !
Wersja do druku
Jestem chętny na jakiś sopt w Wrocławiu, Lesznie , Poznaniu. Czy jest ktoś chętny na Spot w tych miastach ? Może być jakieś mniejsza miejscowość w tych okolicach . Najlepiej w sobote lub Niedziele po południu ! Czekam na propozycje !
Mi pasuje ;D :)
Wrocław lub leszno .. Moge sie kawałek karnać
wlasnie chcialewm zalozyc podobny temat mi pasuje poznan okolice mozna podjechac na leszka popatrzec na inne autka :hah: na e36 z silnikiem 4400 z 6biegowym manualem o godz 18 zbieraja sie milosnicy e30 warto do nich podbic na foteczki i bajer moze lansik po miescie wspolny ..pozdro
Nie no sory to ja sie chyba jednak nie pisze ..Cytat:
Zamieszczone przez tomeczek
Może byc Poznań, ale wolałbym "pobajerzyć", jak piszesz, z członkami 7er. Chłopaki z 3er mają inne tematy ! więć czekam na propozycje od klubowiczów na Spot lub spocik.
jestem jaknajbardziej za... jednak poznań jest bliżej... :D ale dojadę jeśli się zbierze więcej autek... 7er :P
jak chcecie ale dla mnie bajer liczy sie z kim a nie czym sie wozi wiec sory nie bylo grajgolu
to kiedy spot w poznaniu?? kto sie pisze????
spotykamy się co niedziele o 15:00 koło stadionu lecha lub koło malty. :D
to gdzie tym razem to podjadę?? :)
raczej bedzie to stadion lecha
teraz w ta niedziele 2.11.2008r. również?? jeśli mogę to postaram się wlecieć!! :D
zapraszamy... :D pogadamy trochę a potem moze sieteleportujemy gdzies coś zjeść lub wypić dobrą coffie...
PS: Uwaga na nasze klubowe koty... są w zasadzie wszystkie zajete... :D "czytaj: na uzytek własny klubowiczów... " :cool:
http://picasaweb.google.com/Flashpoi...43524625434594
zapraszamy
ok! to o 15h przy stadionie, przyjedzie jeszcze mój kumpel 740! dozoba w niedziele! pozdrawiam!!! :D
tylko podjedz do nas... bo my nie szukamy krewnych... :D będzie nas widać.... :D
Przypomiam dziś o godz. 15:00 parking stadionu Lecha przy skrzyżowaniu ulic Grunwaldzka - Jugosłowiańska zapraszamy!
Dziękuję koledze Wasyl za przybycie. Mam nadzieję, że spotkanie się podobało... u nas jest zawsze tak, ze każdy znajdzie sobie coś ciekawego...
super!! wielkie dzięki za zaproszenie!! postaram sie wlecieć w niedziele również ale nie obiecuje, dam znać w sobotę wieczorem!! pozdrawiam!!
Odświeżam temat Spotu !!! Proponuje 22 lub 23 Listopada przed Rawiczem (od strony Wrocławia) Dębno Stare duży CPN PRIMU z dużym parkingiem i Kawiarnio/Restauracją znam ten lokal ! ale to tylko propozycja, żeby kolegą z Wrocławia nie było za daleko . Zapraszam wszystkich chętnych z 7er z całej Polski . Czekam na potwierdzenie chętnych. :papa:
Ja sie pisze ale 22 bo 23 mi nie pasuje.
ja bardzo chetnie tez 22 bym podjechal,ale zalezy tez o ktorej godz ...bo w sobote gra slask z wisla na oporowskiej i tez tam chce byc ;D
22 zależy o której godzinie. A jak będzie to 23 to będę na Pewno.
wstepnie sie pisze ..
Ale wole niedziele w sobote pracuje ..
Widze, że chętnych jest więcej na niedziele, więc 23 Niedziela - o której ?- proponuje tak miedzy 14-15, bo później zapada zmrok, może być 13 , ale chyba nie wcześniej ! Czekam na Wasze opinie i wiecej chętnych ! Super będzie sie z Wami spotkać . Stawiam każdemu chętnemu "małą czarną" Kawkę ! Mocniejsze trunki sami rozumiecie "Driver".
Ja w niedziele odpadam!
Panowie tu link do zumi :
http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=16....2&v=true&utf=1
Punkt 2 to ten CPN Primu
Uwaga !!! przed tym "Miejscem" na samej krzyżówce jest FOTORADAR, który niekiedy jest czynny i robi FOTO, więc zwolnijcie przed wjadzem na parking ( bez popisówki), bo może to kosztować !
To mogły by być niezłe pierwsze fotki ze spotu :DCytat:
Zamieszczone przez ArekLand
no too ktorej godzinie w niedziele start?
To o której godzince się widzimy???
Widze, że sam musze zdecydować, choć nie chciałem tego robić !
więc:
[glow=red:cd766e0e8c]wyznaczam godzinę 14,00 jako Docelową na SPOT na parkingu PRIM Dębno Polskie (Trasa "5" Poznań - Wrocław) przed Rawiczem od strony Wrocławia[/glow:cd766e0e8c] :medit:
Pasuje. Na 98% będę.
Panowie grono WLKP się powiększa temat spot w Poznaniu został poruszony w innym dziale ja jestem za! Kto jest chętny?
jak szykujecie jakiś spot to czy można sie dołączyć :D ??
Jak na razie jesteś tylko chętny Ty i ja! Poczekamy może ktoś jeszcze się zdecyduje to zaczniemy uzgadniać termin.
Koledzy dajcie jakiś namiar kiedy miało by się to odbyć, pewnie wtedy będzie większe zainteresowanie. Ja jestem na TAK Poznań.
Ja proponuje w weekend 24 lub 25.01 czy ktoś jest chętny?
Jeśli będzie to Poznań to i ja dołączę :D
Ja proponuję niedziele na parkingu pod Norauto koło M1, a co do godziny to podajcie jak wam pasuje!
i mała lista: :D
1.wasyle38
Jestem za. Niedziela styknie. Co do godziny to chyba najlepiej bedzie ok 15-16.
24.01 rowniez ale tylko po 15.