Witeczka.Co powiecie na spocik w Zielonkach jest tam knajpka w kórej pracuje kumpel(ma e38 740)jest parking,dobre jedzonko termin do ustalenia(żeby knajpka nie była zarezerwowana) czekam na propozycjie
Wersja do druku
Witeczka.Co powiecie na spocik w Zielonkach jest tam knajpka w kórej pracuje kumpel(ma e38 740)jest parking,dobre jedzonko termin do ustalenia(żeby knajpka nie była zarezerwowana) czekam na propozycjie
ja bym sie pisał w pierwszy weekend listopada, wcześniej raczej nie znajdę czasu...
Ja sie zgadzam w 100% z Wiktorem ;)
Pierwszy weekend listopada mi bardzo pasuje. Nie oficjalnie rozmawialem juz z kumplami z Podhala i maja wtedy najechac Kraków :D
Super by było jakby spocik był w Krakowie.Mam nadzieje że wypali. :)
:cool:
pierwszy ale po wszystkich świetych 8-9listopada?
a co powiecie na 25 lub 26 pazdziernika??? bo 1 week listopada to swieto i ruch straszny i raczej nikt nie pojedzie na zlot bo rodzinka groby i ... :) ale moze faktycznie 08 lub 09 listopada ja narzaie nie mam nic zaplanowane wiec bede sledzil temacik pozdrawiam
No to panowie, ustalamy dokładnie w jaki dzień dzień początku listopada.Cytat:
Zamieszczone przez ŁukaszS
Oczywiście rozumiemy się, że początek listopada to ten weekend co Łukasz pisze, tylko sobota czy niedziela?
Ja się piszę na 100%, a i paru znajomych nakręcę do spotkania.
Czesc Adam, oczywiście 1-2 listopada nie wchodzi w gre, bo to święto.
Ale następny tydzień dla każdego będzie dobry.
To panowie, szykować się na spotkanie, by Kraków świecił przykładem dobrej frekfencji :cool:
To wstepnie na weekend 8-9(moin zdaniem lepiej w sobote) ja popytam czy niema rezerwacji ale nawet jak będzie to w Krakowie jest sie gdzie spotkać.
no to termin juz chyba mamy:) osobiscie mi bardziej lezy sobota bo wiadome mozna dluzej posiedziec, zreszta z niedziela mamy doswiadczenie ze niektorych uczestnikow troche czas goni a w sobote bedzie luzniej :)
dokladnie wiec sobota 08.11.08 godzinka proponuje kolo 15 ale oczywiscie sie dostosuje co do miejsca tez ale moze byc zwirek tam gdzie ostatnio :P ci co byli na ostatnim spociku wiedza czemu tak mi sie tam podobalo :)
pisząc pierwszy weekend naturalnie miałem na myśli ten pierwszy "normalny" ;) co do miejsca i godziny to mogę poprzeć ADASIO :D
Też podpisuję się pod 08.11 do czternastej pracuje więc godzinka też może być .
no czyli zbierajac wszystko w calosc 8.11 godzina 15 zwirek kolo IKEI. Apeluje o liczne przybycie :D w koncu trzeba podnosic frekwencje:)
No to co?? robimy wyliczanke:
1. ŁukaszS
2. Wiktor
3. Olo
4. MajcinekA1
5. Elvis
6. Adasio
7. marek-ogi
8. Hubertus7er
9. ...
10. ...
Ja osobiście jeszcze paru znajomych bede wyciągać na zlocik ;D
Ja również się stawię. Tym razem w komplecie, tzn razem z E38 :)
1. ŁukaszS
2. Wiktor
3. Olo
4. MajcinekA1
5. Elvis
6. Adasio
7. marek-ogi
8. Hubertus7er
9. tomcad
10. ...
No to frekwencja się planuje ładnie.
Jay zapomniał się walnąć na liste obecności - ale to nie jest wypomnienie :)
Spoza 7er.pl paru kolegów już się mi deklarowało przybyciem, choć są też "niechętni".
Więc uwzględniając nas zadeklarowanych + paru spoza listy, to jest nas już 13 osób/aut :cool:
No zapomniłem :P
1. ŁukaszS
2. Wiktor
3. Olo
4. MajcinekA1
5. Elvis
6. Adasio
7. marek-ogi
8. Hubertus7er
9. tomcad
10. Jey
Może też z podkreśleniem na moze, bo z Wisą juz dałem ciała :(
Ja może też sie pojawie..problem w tym że nie jestem zmotoryzowany :)
No ale będzie z Krakowa troche osób :) Więc może Cię ktoś przygarnie do siebie.
Heh nie no..spoko..autobusikiem sobie podjade jakoś :)
ALDIK jak tym razem znow nie wpadniesz to my wpadniemy do ciebie ;D ;D ;D
zapraszam wszystkich do KRAKOWA na spocik maja tam piekne kobiety niezly zwirek i wogole cool ludzie aaa wlasniea co z mafia z jordanowa??? OLO TY tam masz z nimi uklady co z nimi???
Rozmawialem dzisiaj z Tironem przez tel. i zarzekal sie ze bedzie na 1000%. Mowil ze reszte ekipy z "Podhala" zabierze ze soba:D
olo i to chcialem uslyszec bo teraz wiem ze nudno nie bedzie hahahah pozdro
"MAFIA Z JORDANOWA" ;D :hihi: :faint: ...spokojnie Panowie...
może zaczne tak....doszły mnie sluchy,że w "domu smoka Wawelskiego" pojawiła się "piekna pani",hmmm....pani "prezes" która chce organizować spoty w Krakowie tylko dla mieszkancow Krakowa .....to zanim przyjade musze poprosić o pozwolenie albo może nawet o zaproszenie na tez zlocik...no chyba ,ze jest to spot,zlot czy jakoś tak (może poprostu spotkanie normalnych pozytywnie zakreconych ludzi) milośników siedem bez jakis tam prezesów,przydupasów i innych czlowieczków,którzy na dzień dobry mianuja sami siebie na prezesów to........jasne,że pokrecimy wspólnie kółeczka :D :D :D
Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
jak trafimy do tej samej knajpki to z pewnoscią nie bedzie :oops:
Cytat:
Zamieszczone przez tiron
przecież już Ci pozwoliłem :hah:
do zobaczyska w listopadzie :cool:
no wiec jedno jest pewne bedzie gruboooo :) i wydaje mi sie ze bedzie lepiej niz ostatnio, a przeciez o to w tym wszystkim chodzi ;D
dokladnie zapowiada sie ciekawie tylko krakusy kochane wiecej laseczek przywiezcie bo nie pojade z drewnem do lasu :hah: no i pogode trzeba zalatwic bo do wigili zostaniemy jak przymarzniemy pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
ooooo.....no i problem mam juz z głowy :) dzięki Wiktor ;)
Dobra, dobra Adamie
Ty tam swoich kolegów Ślązaków łap na smycze, bo z paroma gadałem juz i jakoś sami nie wiedzą co maja zrobić ze sobą :?
chociaż upominam teraz też kolegów z Krakowa i okolic co tu czytają temat i się boją zdeklarować na przybycie - WIĘCEJ ODWAGI !
Jakoś co niektórzy poprzednio też bali się przyjechać, a potem wzdychali na fotki ze fajnie było.
No ale jeszcze czasu jest dużo a już prognozy są ciekawe co do naszej liczebności :P :cool: :>
tak kolega HUBERTUS7ER ma racje prosimy kolegow ze slaska i krakowa glownie ale i reszte forum do przybywania zapisywania na liste i wiekszej odwagi i aktywnosci nikt nikogo nie pogryzie smialo!!!!
Heh no ja nawet nie będę wiedział do kogo się odezwać.. :PCytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
Ja też przybędę :):):) Prosze dopisac do listy heheh
No to się ładnie układa.
Kilku znajomych spoza forum już deklaruje przybycie a i tu jest nas juz troche - choć niektórzy z tego forum też deklarują przybycie mimo ze sie jeszcze nie wpisują w posta,
więc na dzień dzisiejszy jest nas z miejsca na gwarantowane min. 20 siódemeczek :viva: :cool:
A i.... ADAM, zbieraj kolegów ślązaków, bo paru z nich już deklaruje przybycie choć troche nieśmiało, więc będą mieli raźniej w drodze.
A i kolegów adminów też prosimy do Krakowa :), i wogóle z innych regionów Polski koledzy i koleżanki nie są ignorowani - kto może niech jedzie, jak co to dla "zagubionych" podam na PW mapkę dojazdu :>
zanosi się na to, że dołączę do Was ale to jeszcze do potwierdzenia. Odnośnie miejsca spotkania czy to IKEA koło takiego dużego ronda przy wlocie ??
dokladnie kolego dokladnie to ikea kolo duzego ronda na wlocie do Krakowa od strony Olkusza jest tam Makro i Ikea, no i kolo ikei napewno zobaczysz taki parking (żwirek)
zapraszam serdecznie ;)