Witam wrzucam do oceny bo jestem zainteresowany, chodzi o koszta naprawy mniej wiecej i ogolne uwagi
http://allegro.pl/bmw-730d-e65-full-...348847545.html
Bardzo dziekuje
Wersja do druku
Witam wrzucam do oceny bo jestem zainteresowany, chodzi o koszta naprawy mniej wiecej i ogolne uwagi
http://allegro.pl/bmw-730d-e65-full-...348847545.html
Bardzo dziekuje
Wg mnie to taka kosmetyka. Trzeba jednak dok³adniej zerkn±æ pod maskê.
Zewnêtrznie mai³êm identyczne uszkodzenie w E39 i by³ to tylko koszt klepania i lakierowania maski, b³otnika i kupno przy okazji poliftowego zderzaka z listw± i od razu reflektorów :)
Te¿ siê nad ni± zastanawiam :) jednak wydaje mi siê, ¿e z autem nie jest wszystko ok :D
co masz na mysli kolego? Rozmawiales z wlascicielem?
bez obejrzenia to tylko gdybanie a wiadomo ¿e rozmowa z w³a¶cicielem bêdzie zachêcaj±ca. S±dz±c po zdjêciu uszkodzenia niewielkie. Jak bêdziesz chcia³ od biedy wyklepiesz i trochê polatasz zanim dasz zrobiæ
yhy... 260 km i silnik 3.0d ? Mocny chip ^^ Myslicie, ze dobre e65 kosztuje 26 tys? Przywali jednym bokiem i dostanie 15... Nie ma co siê podniecaæ. Opis tez niezbyt dlugi .Niech kto¶ jedzie zobaczyæ czy to je¼dzi:)
jak dobrze pojdzie to w 10 tys zmiesci sie w naprawie. Kto to bedzie chcial klepac i szpachlowac?? Wymiana elementow blach na nieuszkodzone szarpnie dobrze po kieszeni, plus same koszta robocizny. Tak sie wydaje ze niewielka stluczka, zobacz ile kosztuje na allegro nie uzywany dynamic xenon...
Ah ta full opcja :D
ca³y przód jest aluminiowy nie da siê tego klepaæ dok³adnie tak jak kolega napisa³ wcze¶niej 10 tys spokojnie starczy na naprawê przód do e65 jest bardzo drogi.
Naprawiaj±c i tak wychodzi nam ponad 40 tysiêcy za wypadkowe auto, które jest sprowadzane i nie wiadomo ile ma naprawdê przebiegu.
Je¶li chcesz kupic pewne auto to zapraszam na pw. Mo¿e siê dogadamy i sprzedam Ci moje :) Z POLSKIEGO salonu, drugi wlasciciel i wpis w ksi±¿ce serwisowej praktycznie co 10 tys km :)
i ten FULL :D:D:D:mad:z samego tego opisu to bym sobie darowa³.Mo¿e jestem przwrazliwiony ale nie lubie lania wody.A tu mamy na dzieñ dobry.:cool:
Mia³em opisaæ jak zawsze ale zobaczywszy 1 zdjêcie mogê powiedzieæ :no: nie :no: nie :no: i jeszcze d³ugo d³ugo nie