Witam wszystkich szanownych kolegów moje auto to 730I E32 jak na razie. jestem z Wrocławia i mam na imię Bartek.. Zdjęcie niestety jedno, ale będę robił teraz na bieżąco pozdrawiam serdecznie
Wersja do druku
Witam wszystkich szanownych kolegów moje auto to 730I E32 jak na razie. jestem z Wrocławia i mam na imię Bartek.. Zdjęcie niestety jedno, ale będę robił teraz na bieżąco pozdrawiam serdecznie
No to wrzucaj to jedno zdjęcie :)
Witam i pozdrawiam :)
Cześć i czołem :D
tylko nie chce sie cos załadowac ta fota
Witam SERDECZNIE! :D
zdjecie
Witka-cy
Jak na razie to uszczeleczka wymieniona sam robiłem w środku czarna skóra tempomat abs asc ogólnie to zadbanie wygląda.. Na lato, jaka felga może tutaj znajdę ciekawe opcje do tego samochodu...
Jak na razie to uszczeleczka wymieniona sam robiłem w środku czarna skóra tempomat abs asc ogólnie to zadbanie wygląda.. Na lato, jaka felga może tutaj znajdę ciekawe opcje do tego samochodu...
Jak to rozumieć w opisie masz e38 730i w nicku Bartek e38 a foty e32 .Pomyłka czy zapatrywanie na przyszłość ;)
jasne mój bład juz poprawiłem niestety nazwy profilu sie nie da zmienic .....
Witam i pozdrawiam z WLKP! Jaki Ty masz kolor twojej "Loszki", bo porównując te dwa zdjęcia dochodzę do wniosku że to inne auto ?
Powitać ;D
Witam
faktycznie na jednym zdjęciu inny kolor i na drugim inny ;p
może to kameleon :D
pozdr.
witaj
ja widzę tylko zielony ...
sino koperkowo butelkowa zielen hehe nie wiem wydaje sie zielona w słoncu bardzo mocno zielona w nocy taka jasna czern.. nie wiem jak z nia jest..
witeczka :D
Bartek , jasne że się da. Napisz wiadomość do któregoś z szanownych administratorów i myślę , że podejdą przychylnie do Twojej prośby :)Cytat:
Zamieszczone przez BartekE38
Pozdrawiam
bosman
Witam a może zostaw bo marzenia sie spelniaja a potem jak znalazł ;D
Witam!
Piekna bunia, a na zywo jeszcze ladniej sie prezentuje.
Pozdrawiam!:)
siemanko
Witaj
i moze zostawie bo w przyszłym roku planuje zmienic na nowsza:D
witam kolejnego wroclawianina ;)
wczoraj zrobione zdjecie witam witam
Witam,fajne autko,aczkolwiek przydałyby się jeszcze ładne 17 calowe felgi :)
felgi beda 18-stki ładne tutaj jeden kolega ma takie ale w e38 .. tylko ze dopiero na lato.. zima coraz blizej szkoda by było
Witam.
z zewnątrz fajnie wygląda, ale jszecze się wnętrzem pochwal :)
Witam i pozdrawiam :)
wnetrzem a czym sie chwalic :PP no zadbana jest w srodku czarna skóra kierownica drewniana wyglada ładnie ...pozdro
No i właśnie o to chodzi :) żeby pokazać jakie się udało trafić zadbane auto i jakie tam ma w środku bajerki. Zawsze ktoś wypatrzy coś ciekawego :)
nom dobra jak znajde chwilke to podejde i zrobioe zdjecia srodeczka...:) ;)