-
Mini spot BMW E32 i F01...:D
-
No, no, E32 ładnie się prezentuje na tych felgach.
-
-
Spotkanie babci z wnuczką :D Super sesja :)
-
-
Ten twoj kolor i waska nerka, oj pieknie sie zespala.
-
Aj tam...moja jest ok...ale przy F01 to wygląda jak sierotka (taka skromna)...:p
Choć jestem w tej mojej zakochany...ale tak naprawdę F01 to jest dopiero auto...i mnie zauroczyło pod każdym względem...;)!!
Nawet czarny dywan i sufit w połączeniu z ceglastą skórą mi się spodobał...no i ten zapach nowości w środku...pomruk jednostki diesla (wewnątrz brzmi jak benzyna i dźwięk ma też piękny):D wciskanie w fotel przy tym potężnym momencie obrotowym...ehh no mógłbym tak wymieniać w nieskończoność...ale to bez sensu...bo dopiero jak się tego doświadczy na własnej skórze, to jest mega przeżycie....;)!!
-
Wygląda jakby babcia z wnuczkiem wyszła na spacer :D Obie piękne ;)!!
-
E32 wygląda jak chudzina przy napakowanej F :-D
-
fajne połączenie.
ale widzę że nie masz "banana" pod soczewką.
miałem kiedys e34 też bez "banana" i do dzisiaj nie wiem od czego to zależało.
-
W pierwszych latach produkcji produkowali lampy bez bananów, później tylko banany tzw. usmieszki. Wyjątek ori ksenon zawsze bez banana tzw. smutasek. A ja mam banana i nie mam banana. :icon_idea: Tu jest 87roczek i wąska nera, jest to najwyższych lotów połączenie koszernosci i ma pierdolnięcie niesamowite na ulicy. Nawiązanie do rekinów z minionych lat.
-
Hmm...co Wy tam w tym widzicie, to ja nie mam pojęcia...ale skoro się podoba, to podsyłam zbliżenie...;)!!
http://img703.imageshack.us/img703/6...0511110203.jpg
-
ale kupe ptaka to należy dokładnie wyczyścić i miejsce wypolerować !
Cytat:
W pierwszych latach produkcji produkowali lampy bez bananów, później tylko banany tzw. usmieszki. Wyjątek ori ksenon zawsze bez banana tzw. smutasek. A ja mam banana i nie mam banana.
rozumiem.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
olejus
ale kupe ptaka to należy dokładnie wyczyścić i miejsce wypolerować !
Tak wiem o tym...ale maska i tak ma odpryski, więc mi nie żal, bo musi być polakierowana ponownie...choć nie lubię takich niespodzianek na aucie, ale akurat w tym rejonie idą kable wysokiego napięcia i często się to zdarza choć nie na 7er, bo garażowana, niemniej chwila postoju i taki zonk się przytrafił...:p A skoro kolega olejus ma taki sokoli wzrok, to następnym razem zrobię fotoszopa...;)!!
-
ładne auto ... ocenimy dogłębniej w realu na zlocie czy na prawym boku potencjometr czujnika lakieru ponad 200 uncji grubości lakieru nie doświadcza :) :) :) a Olejus oko ma sokole ... jak jadę autem to fajne laski widzę nawet 3 ulice dalej :)
-
Hehe...dobre z tymi laskami...bo ja akurat mam na odwrót...:sarcastic: A lakier to już obadałem prawie centymetr po centymetrze...i wiem co mam...ale widzę, że oko masz do tego...;)!!
-
Moloko bardzo ładna ta twoja sztuka.Tylko te ciemne pudło mi przeszkadza na fotach:ohwell:
-
Dwie prezentują się świetnie a jak by był cały przekrój 7er to by dopiero było....