Witam,
Jak w temacie, czy ktoś z forum ma bra ?
http://allegro.pl/bra-oslona-maski-b...267070536.html
po za estetyką to ma chronić chyba głównie przed kamieniami?
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam,
Jak w temacie, czy ktoś z forum ma bra ?
http://allegro.pl/bra-oslona-maski-b...267070536.html
po za estetyką to ma chronić chyba głównie przed kamieniami?
Pozdrawiam
to coś wygląda fatalnie
Kwestia gustu i estetyki oraz dopasowania do auta
np Tequila ma na e32 i mnie się to mega podoba ale tylko dlatego że wygląda auto jak bandzior natomiast w e38 czy e65 raczej nie koniecznie
mnie chodzi o tą szukę, słabo dopasowana i zasłania gril, w e38 szajbos ma fajnie zrobioną i może się podobać.
Ta którą pokazałeś to jakiś kondon a nie bra :faint: Wykonanie masakra, pół grilla zasłania, o cenie nie wspomnę. W Mikołowie jest chłopaszek, który robi za 80-100 zeta w zalezności ile materiału potrzebuje, jak chcesz to na PW wyślę Ci numer.
Moim zdaniem bra pasuje bardziej do aut, gdzie maska nie jest połączona z grillem.
Moim zdaniem taki badziew do niczego nie pasuje :p
Tak naprawdę bra to nawet do cycków nie pasuje, a co dopiero do samochodu:)
Nawet za darmo do e38 bym tego nie wziął.
Może nie pasuje ale tysiące odprysków na masce też nie bardzo...
Wg mnie to na żadnym aucie nie wygląda dobrze i w ogóle nie rozumiem po co to komu, poza oszpeceniem auta?
Odpryski na masce? Nie wiem ile tysięcy km trzeba zrobić, ale ja moim autem od wyjechania z salonu przejechałem 90tys i nie ma ani 1 odprysku na masce, jeden na szybie. A generalnie jak ktoś chce zabezpieczyć lakier, to się auto zawozi do jakiegoś "car spa" i tam nakładają ochronne powłoki.
Szyba jest wyżej niż maska, a tak dostała. Poza tym to nie pierwsze auto którym jeżdżę i naprawdę nigdy nie spotkałem się z takim problemem więcej niż sporadycznie, a już na 101% nie występowały te odpryski częściej niż uszkodzenia lakieru w innych miejscach, np. na drzwiach.
więc powoli jeździsz:) moja maska również cała poobijana od kamyczków, zresztą wystarczy zobaczyć na klosze reflektorów jak wyglądają jak nie były wymieniane od nowości..
Powiem szczeże że chyba prędzej założę przednie chlapacze bo więcej odprysków powodują nasze własne koła niż aut jadących przed nami.
To malujesz maskę i znowu piękna :D
Do bra może jeszcze powinni dokładać hawajskie kwiaty i mamy full zestaw tuning do golfa