http://otomoto.pl/bmw-750-v12-long-a...C29144592.html
Wersja do druku
Autko poza kilkoma zmianami wygląda zacnie. Srodek czysty, taki jak powinien być w e32 ;)
Niezła skórka w środku.
Panowie o co kaman z tą skórką?
Bo mnie tu jakoś wygląda na wytarte podłotkietniki łącznie z pasażerem i fotel kierowcy również.
Choć może tak światło pada...
Niby ładna, a jak ktoś pojedzie obejrzeć, to się okaże, że trup. Jakoś nie wierzę w ładną 750iL za 7 tysięcy, zwłaszcza z komisu.
Fotel kierowcy łącznie z boczkiem mocno wytarty, brak jednego stolika, no i ta cena. Kto sprzeda V12 w dobrym stanie w cenie utrzymanej 730 R6 ?
skoro komis psrzedaje za 7 to kupił za 4-5 max teraz sobie poszukajmy ładnej 750il za 4-5k :))))
Na graty może zrzutę zrobimy ; ] Ja bym chcial boczki w skórze, lusterka i może trochę drewna ; ]
Wywalić te przednie wiejskie lampy,"płetwe rekina" z dachu i całkiem niezłe auto.
Było to 750iL do sprzedania w podobnych pieniądzach 2-3 sezony temu, omawiane na forum. Gaz był wtedy na mikserach i kilka elementów korozyjnych. Auto miało jeden stolik po prawej.
Ździra komentował to auto wtedy jako słabe.
bo wątpię, żeby 750il za 7k był dobry na zdjęciach u handlarza to nawet gówno wygląda jak szynka
wygląda ładnie... royal blau.... zupełnie jak u mnie a przynajmniej tak wygląda. Tylko te V12.... do odób które posiadają te silniki... ile to pali po mieście?
Jakieś 2-3 litry ..........na cylinder ;)
dlatego nigdy nie będe mógł sobie na 750il pozwolić.... niestety.... M30B35 mnie zjada (wychodzi mi około 25l LPG po mieście i nie mogę zejść niżej mimo sekwencji) co dopiero M70... ale egzemplarz wygląda na ładny... kolor mi osobiście się podoba do tego biała skóra fajne połączenie...
Zastanów się poważnie nad sprawnością Twojego auta, bo to dużo za dużo. Myślę, że nawet zdrowe M70 powinno spalić mniej.
Gaz tanieje , u nas na śląsku 2,20/L. Bierz i nie marudź ; ]
Kupowy masz gaz godles mi 735 spalala 17 gazu w stylu jazdy maniac drifting :D sprawdź czy nie masz zaciągniętego ręcznego jak jeździsz :D bo 25l to aż nie zdrowe. Wyjeździj gaz wlej za 50zł wyzeruj licznik ja robiłem koło 130km do wyczerpania gazu i byłem zadowolony,
A co do 750 jak wiadomo mało tego w dodatku w longu auto dla któregoś z pasjonatów, sprawdzić czy blacha dobra kupić i pieścić bo do zrobienia zapewne spora lista...
Samochód napewno nie będzie wsiadać i jeździć, sam wiem po mojej że gdybym chciał się tylko toczyć to dołożyć wiele bym nie musiał, ale chcieć mieć samochód jaki na 7 przystało to jakieś ingerencje i naprawy były niemal wszystkiego puki co oprócz skrzyni bo na sczęście jest okej, po 15 tysiącu wkładu przestałęm liczyć nie mam pojecia ile juz dolozylem ale wiem że jeszcze brakuje mi 5 tyś żeby moje E32 było jeździło i wyglądało bardzo dobrze.
problem jest taki że na kompie moje e32 nie wykazuje żadnych błędów.... a z LPG nie mogę dojść do ładu to swoją droga :/ a że pali za dużo to się domyslam bo każdy pisze o 18-20 litrach po mieście u mnie 20-30% więcej więc coś musi być źle... bardzo źle... tylko co?
Załóż temat na lpg pogadamy, włączą się też spece z tego co pamietam mamy tu co najmniej jednego gazownika który wie co mówi, ja narazie mam uprawnienia na 1 generacje :D
Jak tam nie wiem co wy chcecie od spalania w 750. Ja swoją zatankowałem do pełna w październiku i nadal z pół zbiornika:D:D:D
Zapomniałeś dodać że raz w miesiącu odpalana na 5 min ;)
Czemu w ogłoszeniu jest napisane, że ma masaże w fotelach? W E32? :) A co do spalania to moje m30b30 po mieście 17 na sekwencji :)
Byłem, oglądałem, macałem. Ogólnie pierwsze wrażenie z daleka ok, z bliska - masakra...
Ranty u dołu drzwi nie najgorzej ale widać, że malowane w celu ukrycia, tak samo jak wlew paliwa. Progi ok, blacha przy zderzaku tylnym zaczyna rdzewieć. Na dachu zamontowana antena (najprawdopodobniej wiercona dziura), szyberdach rdzewieje, przedni zderzak popękany.
Wnętrze jasne, w najgorszym stanie fotel kierowcy i podłokietnik, który był oklejony taśmą. Pasażera też widział lepsze czasy ale tragicznie nie jest. Reszta do porządnego czyszczenia. Tylnia roleta nie chodzi (słychać silniczek jak zgrzyta), tunel trochę otarty. Szyby atermiki i rolety z tym ,że tych dużych wgl nie widziałem (pourywane zaczepy) trójkąty były ok. Otworzyłem duży schowek to mi cały odleciał, małego nie otwierałem boi się bałem :D :D Prawdopodobnie było robione coś z "mieczem" bo na szybko widziałem, że brakuje osłon.
Był telefon, drewniana gałka zmiany biegów, radio Bavaria reverse proffesional RDS i wzmacniacz (to wszystko co zostało z tego radia), drewno z paskiem, jakieś głośniczki/mikrofoniki na suficie były (gdzieś kiedyś na forum było, prawdopodobnie do telefonu), softclose i WEBASTO. Do auta jest tylko jeden kluczyk.
Teraz najlepsze czyli co się kryje pod maską :D To co ujrzałem to był normalnie sajgon i burdel. Normalnie stajnia Augiasza w okablowaniu. 7er ma gaz I gen., butla ważna jeszcze dwa lata, kolo odpalał ją na gazie bo w baku sucho. takiego przyłączenia gazu do silnika i układu chłodzenia to ja nie widziałem jeszcze... Brakuje mnóstwo plastików, filtry stożkowe, przewody od gazu które idą od przepływek były oklejone taśmą izolacyjną. Odpalił od strzała ale chodził strasznie nierówno, na początku się przycinał a obroty rzędu 900-1000rmp. Siłowniki do wymiany bo nie trzymają.
Jazda próbna taka sobie, śmierdziało gazem, mocy brakowało, EDC nie działa chyba bo nie odczułem jakiejś różnicy, opony do wymiany bo są popękane wszystkie, auto stało ponoć 2 lata. Gość nie ma zielonego pojęcia na temat tego samochodu, co się go pytałem to odp tylko "nie wiem". Silnik i skrzynia suche.
Jakieś pytania chętnie odpowiem... moim skromnym zdaniem 7000zł za to auto do bardzo dużo.
A sprzedawca skory do negocjacji?
Wrzuć jeszcze raz link do tego auta bo z tego co kojarzę to na fotkach (nie za specjalnych) i tak wyglądała lepiej niż Twoją obecna e32:confused:
Być może się mylę ale łatwo jest krytykować tak jak to zrobiłeś na poprzedniej stronie. Ja po zdjęciach których dałeś w swoim temacie też mógłbym napisać parę słów ...
pozdr
Dzuda, zgodzę się z Tobą ale były pytania więc pojechałem, oglądnąłem i opisałem w jakim jest stanie. Zgodzę się co do tego, że moja jest wizualnie w gorszym stanie ale jeszcze chwila ;) Mam już skompletowane wszystkie wymienne części ze znikomą ilością rdzy i jazda z remoncikiem ;) W dodatku przy tej z aukcji jest mega dużo roboty z silnikiem bo jest bałagan a ja nic nie muszę dotykać ;) No i nie dałem 7000 zł tylko duuuuzo mniej :)
Pzdr.
No tak ;) A pozatym ja swojego nie sprzedaję, więc w temacie nie róbmy OT :D :D a opisując to auto chciałem "może" pomóc, bo może takie info się przyda dla osoby mieszkającej i zainteresowanej 300+ km.
PS. Ja tam na walkę z korozją nie narzekam :) Jest głównie na wymiennych elementach.
http://otomoto.pl/bmw-750-v12-gaz-to...C29535550.html
Auto nagle podrożało o 2 tysiące ... :o
Według sprzedającego spala od 12 do 18 litrów LPG. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale chyba mało realne :rolleyes:
:eek:Cytat:
Zamieszczone przez Sprzedajacy