http://otomoto.pl/bmw-730-C28740393.html
Wersja do druku
No, takiej V12 co ma R6 nie widziałem....
Te V12 to chyba generuje ta tuba w bagażniku ;) i rynny zdjęte z szopy ;)
Dał zarobić Tesco na dziale TUNING, a w rejestracji jest pomyłka, powinno być PGR ;D
E32 to ma cipke nie tube takie coś generuje dźwięk stukania palcem w szybe... po zatym co tu chcieć zaniedbane E32 z dodatkami tuningowymi z allegro, jest w stanie podobnym jak wiele E32 w tej cenie.
ale ma kotły z tyłu :mmph::mmph:
trzeba go doceniuc za wyobraznie
A żeby było śmieszniej auto jest jednej osoby z forum (raczej fotek nie dodał auta z tego co kojarzę, na spotach Września bywał) zamieszkałej w Miłosław a cena auta jest uczciwie normalna, każdy ma swoje gusta a nowy właściciel albo zostawi jak jest albo będzie zmieniać wedle uznania własnego gustu, czas pokaże.
Właściciel cieszy sie ze ma blache PWR (skrót od POWER:)
Sądząc po żółtych poduszkach na pasach, to raczej z Biedronki..
Mylicie się też wszyscy co do ryflowanych dywaników: to jest czyste srebro kute na zimno, walcowane, wzmacniane tytanem i włóknami wolframu. Wystarczy spojrzeć na jedno zdjęcie - odbija światło, że aż wypaliło mu w aparacie piksele. Tylko jeden stop metalu to potrafi..
Warto zwrócić też uwagę na specjalny żółty kabelek przed fotelem pasażera.
Ten samochód to masakra. Totalne bezguście, a ta power rura z tyłu to zwieńczenie dzieła.
normalnie jak patrze na to auto to mi ręce opadają i do tego śmiejąca się gęba właściciela na zdjęciu :fuck:
''aluminiowe'' dywaniki,wydech i pasy z biedronki.brewki pewnie z gumolity czy cos tp.Dlaczego taki baran z wiochy nie kupi sobie calibry albo golfa 3 i nie przeprowadza swoich wyszukanych przeróbek na takich autach???
A mi się bardzo podoba, według mnie katalog tuningowy wiosna 2013 należy do tej e32 :)
Do lamp też się nie mógł zdecydować, dlatego tylko lewa jest z "uśmiechem"
Niech ktoś pojedzie ją zobaczyć i zda relację z idealnego zawieszenia i wszystkich napraw na bieżąco .
Co do lamp to chyba jakis nowy trend na ten sezon "tjuningowy". Kolo mnie stoi e30 z jednym usmiechem i to po tej samej stronie.
Może uśmiecha się tylko połowicznie ;-)
Albo "coś mi się ten samochód nie uśmiecha"
Kiedyś był planking i inne trendy na fejsbukach, to może teraz jest półuśmieching, coś jak kontempluing?
I po co te prymitywne prywatne wycieczki ? Chyba tylko po to, by na innych forach zaczęli w ten sposób komentować właścicieli bmw a jest o czym pisać (zresztą o tym jest ten temat). Tak samo są ładne i zwieśniaczone calibry jak ładne i zwieśniaczone E32 to po ch*j taki tekst ?
Zachowanie warte właściciela tej E32.
Aż jestem w szoku że żaden moderator Cię za to "nie złapał za pysk".
Samochód to dobry festyn :P i dlatego zdejmuje znaczki V12 aby nie pytali mnie za każdym razem czy naprawde siedzi V12 a nie R6 :P