czy da sie zalozyc DOBRY gaz do E38 750i
bardzo mnie to ciekawi ... jestem zafascynowany dzwiekiem V12 no i wogole 750 bo to jest inne e38.
niestety nie jest to ekonomiczne auto jak na moja kieszen ale jesli w 740i doskonale spisuje sie instalka PRINCE wiec moze jest tez szansa zeby V12 bmw tez znalazla taka doskonala instalacje... ;-)
wiec czy jest taka instalacja do 750i ?
Re: czy da sie zalozyc DOBRY gaz do E38 750i
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
bardzo mnie to ciekawi ... jestem zafascynowany dzwiekiem V12 no i wogole 750 bo to jest inne e38.
niestety nie jest to ekonomiczne auto jak na moja kieszen ale jesli w 740i doskonale spisuje sie instalka PRINCE wiec moze jest tez szansa zeby V12 bmw tez znalazla taka doskonala instalacje... ;-)
Witam,
do V12 - montuje sie dwie instalacje - po jednej na kazde 6 cylindrow - koszt - podwojny.
Nie myl 7ka firmy PRINS z PRINCE (plagiat - firma z niemiec).
Cytat:
Zamieszczone przez sebek_e38
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Witam,
do V12 - montuje sie dwie instalacje - po jednej na kazde 6 cylindrow - koszt - podwojny.
Nie myl 7ka firmy PRINS z PRINCE (plagiat - firma z niemiec).
dokladnie jak mowi Sebek, jedyne mi znane dzialajace to na Prinsie i na BRC. Ale koszty zbyt wielkie.
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
W Łodzi jest zakład, specjalizujący się w zakładaniu gazu do BMW. Zakładają różne instalacje, obecnie najwięcej KME. Znają się na tym, właściciel jeździ 750 na tej instalacji. Dałem się przekonać, że nie tylko Prins, wrzucili mi KME do 735 i chodzi bez zarzutu. A cena całości niemal dwa razy niższa. Jeśli potrzebne, odszukam adres i telefon.