Witam,
Odliczam dni do zrealizowania kupna e32 750iA z 1990r. Obecnie realizuję odbudowę Chevroleta Camaro z 1987r. Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam,
Odliczam dni do zrealizowania kupna e32 750iA z 1990r. Obecnie realizuję odbudowę Chevroleta Camaro z 1987r. Pozdrawiam
Witamy i powtarzamy:My chcemy zdjęć!:D
a jak wkleić bo mi nie chce zatrybić pliku zdjęcia z kompa
o już wiem jak się wkleja :D
http://img05.allegroimg.pl/photos/or...4/3120759470_2
witam,widział bym ją w shadow line :)
To kolega juz kupił? W dziale allegro jest temat http://7er.pl/showthread.php/29917-C...361#post366361
Jak nabędziesz pochwal się opisz dokładnie.
Ciekawe dokładki na progi i zderzak
Auto było kiedyś na licytacji i z tego co pamiętam poszło za połowę tego co kosztuje teraz...moge się mylić . Pamiętam że jedna z dokładek była zamocowana za pomocą wkrętów... Jak sie mylę to przepraszam za zamęt.
Na wkręty przynajmniej nie pusci a jak pusci to z mocowaniem:D
O :rolleyes: Dynamic Racing pakiet. Kaczy będzie zachwycony :p
Ten sam sprzedawca wystawiał na licytacji i zakonczył ją sobie ot tak przy 8600... także tutaj zmyłki nie ma - dobrze wie za ile chce puścić.
Co do felg RD są takie do sprzedania już dłuższy czas - Remotec sprzedaje.
Ten prawdziwy Kaczy?:Dczy podszywany:D
Tak naprawdę to wygrałem aukcję za 8400, tyle że słabo się znam na BMW 750. Potrzebowałbym fachowej opinii. To była aukcja, która przed długi czas zjeżyła mi włosy, nie wiem czy nie opisać to jako orgazm. A jeszcze nie słyszałem uruchomienia silnika :)
Hmm ale o co dokładnie chodzi w tym temacie? Kupiłeś auto? Nie kupiłeś? Samochód dalej jest do kupienia na alledrogo. Nie kumam.
A może to jegomość z tematu " Ku przestrodze" ;)
Też się dziwie, że jeszcze nie zakończył tej drugiej aukcji. Może czeka na lepszą okazję, wstępnie jesteśmy umówieni że mogę się zgłosić po odbiór od środy. Napisał, że będzie dostępny (tłumaczę sobie to świętami). Czytałem o tym "ku przestrodze", nieźle nawywijał gimbus. Myślę, że trzeba spróbować dopiąć transakcji. Z drugiej strony trochę mi to zajeżdza, bo ja sprzedając samochód za 15k musiałbym być mocno przyciśnięty żeby obchnąć za 8,4k. Albo coś jest nie tak i koleś milczy.
pochwalę się jutro jak tylko dopadnę stacjonarnego kompa, ale mogę wkleić linka do youtuba, tyle że to filmik chyba sprzed 2 lat
http://www.youtube.com/watch?v=N7VZvdqv58w
Kolego zavoli, tyle że ja potrzebuję pomocy przed kupnem, a nie jak już nabędę żęcha.
Kolego, to nie jest forum wróżka.pl. Kup i se zrób - tak Ci mogę napisać.
Na forum f-body doznałem większej pomocy, choć też zaczynałem z camaro od początku nie wiedząc nic. Faktycznie kup i se zrób - dobre motto.
Ale jak już będę miał ten samochód to raczej wezmę mocno do serca twoją zasadę .... i se zrób. Póki co świeże zdjęcia są rzeczą niemożliwą, a zaistniała sytuacja z jakimś gówniarzem kompletnie rozbija sensowną rozmowę. Myślę że f-body to jeszcze węższe grono ludzi w tym kraju, chociaż od takich gimbusów nie raz miałem propozycję odsprzedaży.
Mam zatem jeszcze jedną kwestię do rozkminienia. Jeżeli wygrałem licytację to są jakieś obejścia żebym odstąpił od kupna tego samochodu. Czy ta druga licytacja za 15k kup teraz, może być przyczyną odstąpienia od kupna samochodu?
Zniechęciłem się po tej dyskusji. Jak będę potrzebował pomocy to będzie ... zrób se sam. Ale myślę że jest jeszcze noc i na nowo wrócą wspomnienia i marzenia o V12 tak idealnej że nawet moneta nie drgnie. Oj Pan Smorawiński namieszał wtedy w głowie (lata 90 w programie TVP pod redakcją Panów Zientarskiego i Borowczyka).
Zniechęciłeś się co do zakup;u tej 750 za połowe jej wystawionej ceny po przeczytaniu 3 postów na forum i do tego nie dotyczących auta???
Od jutra nie pije :D
Poproszę zdjęcie rozebranego Camaro z kartką z aktualną datą lub wrzucenie jakiegokolwiek filmiku na konto "cuda71tomcio" na YT z dedykacją dla 7er.pl. Masz na to 24h. W innym przypadku Twoje konto zostanie zablokowane.
Czas start!
P.S. Resztę użytkowników proszę o powstrzymanie się od komentarzy. Przynajmniej do czasu zakończenia "weryfikacji".
meta!
Załącznik 5663
zdąrzyłem :eyebrows:
Dobry jesteś- nie myślałeś o jakimś maratonie?? Trenerem może być Tuczi ;) Teraz można spokojnie napisać WITAMY !
wreszcie, już się bałem że będę musiał stawać przy swoim autku a jak nie będzie widać moich skarpet to też nie dacie wiary że to ja :D
jest ok,fochy na bok Panowie :smokin: :D
A mówiełem że jest Prawdziwy. Błogosławieni Ci co nie widz.... .... :D
Przepraszam, ale kawałek lusterka, błotnika i słupka A nie jest dla mnie ROZEBRANYM (rzekomo) Camaro. Na pewno masz jakieś jeszcze jedno foto, na którym widać cały egzemplarz. Najchętniej takie, na który będzie widać ten purchel.