http://allegro.pl/bmw-735i-e65-navi-...112014626.html
Sprzedający nie widzi żadnych minusów w aucie .... warto po to jechać? mam 1000km w dwie strony
Wersja do druku
http://allegro.pl/bmw-735i-e65-navi-...112014626.html
Sprzedający nie widzi żadnych minusów w aucie .... warto po to jechać? mam 1000km w dwie strony
Biedak
Aktywnego tempomatu tez nie ma .
W sensie biedne wyposażenie, ze zdjęc na temat elektroniki, silnika nikt Ci nie pomoże.
Troche wyczochrana w srodku.
Podsumowując dwie wypowiedzi wyżej to "wyczohrany golas" ;D
Dla mnie największym minusem brak komfortów z przodu.
urwany guzik od hamulca recznego. Sam nie odpadl. To znaczy ze komus hamulec sie zablokowal i tak ciagnal za guzika az urwal. to jest jakis elektromechaniczny hamulec i tanio nie bedzie to zrobic. Kto wie jak to jezdzi i czy nie hamuje podczas jazdy.
mnie to ogloszenie nawet by nie zainteresowało , biedne wyposażenie, silnik 3.6 ( miedzy 4.4 różnica w spalaniu minimalna ) auto do opłat. Ja bym odpuścił i szukał dalej
Doposażenie E65 nie jest takie tanie i proste jak w e38, e32. Lepiej poszukać bogatszej wersji z komfortami, Logic7, roletami bocznymi, soft close, dla mnie te opcje to podstawa w e65 a to auto ich nie posiada
Silnik 3,6 jest ok. Dla mnie gorszy jest w tym wózku stan siedzenia kierowcy oraz brak komfortu z przodu. I felgi chyba najbrzydsze z możliwych..
Panowie a ja jestem ciekaw czy to aby nie ta sama która kiedyś też stała w okolicach poznania.
Zgadza się rok, kolor, wnętrze i kraj sprowadzenia AUSTRIA.
Okolice października
Podłokietnik zmasakrowany, fotel kierowcy zapewne też.
Akcyza wyjdzie koło 5-6 tysi , jakiś serwis do tego i tu zadna atrakcja...
szukam dalej
Szukaj, bo tego to lepiej sobie darować..
http://allegro.pl/bmw-e65-745i-prywa...128953583.html
Podjadę w piątek to obejrzeć , ktoś coś widzi szczególnego ? jakieś komentarze ?thx z góry
moja ocena
PLUSY;
- kolor
- dobry wypasik foteli w przodzie
- drewno w połysku
- ładna tapicerka - jednak trudna w utrzymaniu w stanie idealnym
- motor - 745 chyba najlepszy do tego autka
MINUSY;
- kierunkowskazy - tył przód białe a środek pomarańcz - wyglada to .... na szczęście doprowadzenie do porządku to kwestia 20 min i pare zł
- 2002 rok czyli przed upgrade elektroniki
- brak grzanej kierownicy
OCENA KOŃCOWA;
mnie autko się podoba, ładny kolor nadwozia fajnie sie komponuje ze środkiem co tworzy mega ładna bryke, wypas średni ale za kwote jaką chce sprzedający i rok nie ma co sie cudów spodziewać, obligatoryjne sprawdzenie auta na stacji diagnostycznej oraz miernik lakieru i wnikliwe oko i komp przy ogledzinach
w skali od 1 do 10 daje mu 7
jak bedzie wszytko ok to kupowac nie żałować :)
ta już lepsza od poprzedniej, no ale w ten przebieg to ja nie wierze, nie po tak wytartej kierownicy ( no chyba ze ktoś miał szorstkie ręce) poproś o zdjęcia fotela kierowcy bo celowo pewnie ich nie umieścił, szkoda ze nie ma Dynamic Drive, ciekawe czy rurka zrobiona i uszczelniacze......
Jest piękna, zawsze chcialem taka E65, 4.5 w takim configu ;) Bajka taki wóz za 35tys zł. Pytanie jak wyglada mechanicznie i przeszłością wypadkową.
Jak dla mnie to dziwne są te fotele przednie.
Na panelu jest grzanie,wentyle i masaże więc niby komforty...
Ale jak widać nie są łamane w połowie :/
Ale na panelu sterującym opcja łamanie chyba nie jest aktywna?
Po raz pierwszy widzę taka konfigurację.
Może dołożony sam panel ?
@Bezi
taka egzotyczna kombinacja istniała - tylko prawie nikt jej nie brał.
Brak komfortów to jeden z największych minusów.
Do sprawdzenia na pewno autentyczność przebiegu + uszczelniacze + rurka ...
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=127319 temat o tym aucie
Nie wiem czemu ale tak się przyzwyczaiłem do roletek na tyle że teraz auto bez nich to by mi trochę przeszkadzało... Reszta luzik czy coś jest czy nie ma ... ;) Ps. Adasio zapomniałeś o nich w ''-'' :cool:
Adasio a na minus nie powinno być brak soft close? :P nie wyobrażam sobie teraz tego nie mieć, e65 ma ciężkie drzwi i ta opcja się bardzo przydaje :)
Roletki to kawalerą się przydają ale soft-close zajebista sprawa :)
Ja jestem uparty i soft-close dla mnie całkowicie zbędne jest. Może w nowym aucie i bym się pokusił ale w 10 letnim aucie już nie tym bardziej że ludzie i tak trzaskają co by mnie do szału doprowadzało. ;) Ps. Dealer drzwi sa ciężkie ale u mnie zamykają się strasznie lekko - co innego jak całe drzwi zamykały by się i otwierały na silniczki ale nawet do domykania S-C trzeba je rękami przyciągnąć ..
Solf close fajna rzecz ale w E65 strasznie awaryjna.. Co nie zmienia faktu, że chciałbym to mieć :)
Roletek też nie mam. Kiedy panowie ich używacie? Chodzi mi głównie o tylną.
Hmm ja mam ponad 3 lata E65 i zero problemów ze SC hmm
Bez jaj przez te roletki wszystko widac . O wiele lepsza jest folia jesli mowa o dyskrecji .
Żałuję, że nie mam roletek w takim razie :(