Co myslicie o ramkach z roleta zaslaniajacych numery rejestracyjne? Warte wydanie tych 450zł?
Wersja do druku
Co myslicie o ramkach z roleta zaslaniajacych numery rejestracyjne? Warte wydanie tych 450zł?
Śmiechu warte,jak będziesz jechał 250km/h to i tak nie zdążysz zasłonić tablic :D
No chyba, że podjeżdżasz tankować za darmo.. :-D
Tylko wiadomo kwita można dostać za to
Karane jest posiadanie czy korzystanie? :)
jak tak jest, to faktycznie warto
Tylko trzeba pamietać o jakis ulotkach przycisnietych pod prawą wycieraczką :)
Fajna sprawa na zlocik :D
może i faje ale ciekawe jak zachowuje się zasłanianie podczas dużej prędkości?
Ja bym jeszcze nadrukował jakiś napis jak numery są zasłonięte :-)
Może zrobią taką maleńką rameczkę na naklejkę na przedniej szybie? Hyhyhy...
Naklejkę wozi się w schowku:smile:
Też tak robiłem i jeździłem parę lat...nawet przeglądy się udawały, ale ostatnio jakiś młody diagnosta dopatrzył jej brak..:p
Więc nakleiłem, ale tak, że pod spodem klej taśmą zabezpieczony i trzyma się tylko po milimetrze na krawędziach, czyli dalej jest ściągalna bez problemu...;)!!
zamiast ramek z silniczkami to ja wam mogę polecić coś o wiele prostszego ;) taka folia ładna, przezroczysta (można nakleić na szybę, na plexi itp. - np. wielkości rejestracji :D), folia ma taką ciekawą właściwość.... po podaniu na nią napięcia (ma wyprowadzenia) działa bardzo ciekawie - znaczy się g*wno przez nią widać bo robi się praktycznie biała ;>
działa to mniej więcej tak:
http://www.youtube.com/watch?v=n_0rufoG6zg
jak ktoś jest zainteresowany.... to możemy z Dominikiem zrobić taki zestaw pod e38 ;>
No trzeba przyznać, że ciekawy ten pomysł...a toaleta też fajna...ale raczej większość z niewiedzy pewnie z niej nie korzysta...:D
Darkman daj jakis namiar na ta folie
Fajne i cena spora :)
Co tam z tym linkiem? :)