http://www.youtube.com/watch?v=cHxsqvBwWbg
Wersja do druku
Z czym ten phaeton byl porownywany ?
Wiem co to za samochod, ale w programie mowiono o infiniti i jestem ciekaw co bylo trzecim autem do porownania..
Co za porażka :smile:
"Tu można sobie praktycznie rzecz biorąc usiąść, i sobie, praktycznie rzecz biorąc, siedzieć. I drewno jest."
bez komentarza :suicide:
osobiście za tą kasę szukał bym czego innego ;)!!
Swoja droga faktycznie strasznie drogi ten phaeton byl ;)
Ten vw to mnie nie obchodzi , wiecej sie usmialem z kolesia co auto chcial kupic . Z taka pozycja za kierownica to nawet w najlepszych fotelach bedzie mial problem z plecami . Jak przycisna to mu kierownica z rak wypadla . Strach takiego na drodze spotkac .
Z tyłu mniej miejsca niż w omedze b czy a :)
Kto jechał takim autem?
Ja jeździłem i nie gadajcie ale jest to naprawdę ciekawe auto. Świetnie wykończone w środku. Komfortowe. Jest wiele detali których e65 może pozazdrościć.
I co najważniejsze jest inne. Wiele ludzi sobie ceni coś innego niż ma jego sąsiad.
Ja miałem okazję zrobić trasę waw-krk i krk-waw jednego dnia tylko że 3.0d. Mówisz że jest komfortowe i dobrze wykonane ale w porównaniu do czego? Do Vectry C czy Megane? Bo na pewno nie do E65,A8 czy S-klasy...
Komfortowe może w porównaniu do passata ale jak na auto klasy premium to miejsca jest bardzo mało (szczególnie na nogi)...
Wielu producentów próbowało się wbić w klase premiur czy to VW z phaetonem, Opel z omegą/senatorem, ford ze scorpio ale zawsze ta historia kończyła się tak samo.... Jedynie Lexusowi z LS udało się na początku lat 90 wbić w ten segment i jakoś się trzyma
Omega i Scorpio, podobnie jak i później np Peugeot 607 czy Citroen C6 to auta konkurencyjne dla Bmw 5er/Audi A6/MB E-class, a nie 7/A8 /S ;)
moim zdaniem jest to ciekawy samochód każdy ma swoje zdanie miałem okazje pojezdzić ale 5.0 tdi,moc nie jest szokująca ale moment obrotowy jest boski,wiecie jakie są skojarzenia z Vw każdy myśli że to przerośnięty passat,auto dla ludy za nowego też bym nie dał tyle kasy bo kosztuje tyle co Bmw 7 i merc S klasa.Kolego Dzuda szkoda że nie miałes okazji poprowadzić tego silnika v10 bo 3.0tdi jest za cienkie,porównanie Phaetona do omegi jest troche na wyrost,jedno co moge,powiedzieć ze z tej klasy Bmw ma najlepsze wlasciwosci jezdne,Merc oferuje wiecej miejsca od Bmw jesli chodzi o e38 vs w140 takie jest moje odczucie bo z tymi autami mialem stycznosc. Kopa ma zobaczcie co jakis krejzol wyrabia z tym autem:)http://www.youtube.com/watch?v=ksBcqBZv4iQ
'Ja pier***ę! Taka droga a ja 180! Jestem poje***y!'
I właśnie dlatego byle komu nie daję prowadzić swojej 7er, sorry.
Autko porównywali z Mercedesem S350 (2004r) , Infinity G35 (2007r) i Jaguarem XJR. Szkoda że zabrakło BMW.
http://www.youtube.com/watch?v=w9Tyv_MWy8Q
JA również powiem że ten samochód to kupa, o miejscu z tyłu mowy nie ma, o napędzie również licząc że nie będziemy zrywać przyczepności to będzie to "limuzyna" jężdząca cały czas przednim napedm... ; | Prawdę mówiąc to nie nazwał bym tego limuzyną a klasą premium na siłę, Jeśli miałbym pominąć naturalne marki tego segmentu to Audi A8 o wiele bardziej by do mnie przemawiało bo nie jest udawane,
A i szkoda że wielu reporterów i prowadzących programy motoryzacyjne to Tacy bałwani. Adam nadaje się ale do zbierania ziemniaków. Przykładem są drzwi wyrwane z korzeniami, jego twarz, teksty zachowanie, wiedza motoryzacyjna a raczej jej brak.
najlepsze jest zawsze jak Adam otwiera maske i tam patrzy lewo prawo - sprawdza kompresję wzrokiem:D