Witka
Nie wytrzymam jak się nie pochwalę w piątek nie dosyć, że ruszyła 7er to urodziła mi się córcia Zosia o 20:10
http://images46.fotosik.pl/2002/e9d4714cfa02da30med.jpg
Komplet szczęścia takie maleństwo a tyle frajdy
Wersja do druku
Witka
Nie wytrzymam jak się nie pochwalę w piątek nie dosyć, że ruszyła 7er to urodziła mi się córcia Zosia o 20:10
http://images46.fotosik.pl/2002/e9d4714cfa02da30med.jpg
Komplet szczęścia takie maleństwo a tyle frajdy
Gratki :D .
Gratulacje. Śliczna dupeczka;)!!
Toś pojechał po całości:D
Gratulacje.
Moje gratulacje :)
Gratulujemy.... A dopiero co jak się spotkaliśmy to mówiłeś że 'się dowiedziałeś'- ale ten czas zapierdziela !!! ;)
Gratulacje!!!
dzięki
Ano Jakub przeleciało rekordowo szybciutko
GRATULACJE!!!zdróweczka dla małej ;)!!
Wielkie Gratulacje i dużo zdrówka dla małej :D
Brawo! Mój syn zaraz skonczy roczek, czas naprawdę zapierdziela ;)
gratulacje i zdrówka dla małej :)
Gratulacje dla Was (bo to nie tylko Twoja zasługa) a farty też chodzą parami,powodzenia i jeszcze więcej szczęścia.
Również dołączam się do gratulacji. Na dniach czeka mnie to samo przeżycie. Wtedy będę dokładnie wiedział co czujesz:D:D
Wielka sprawa.Oby rosła w zdrowiu.Gratulacje!!!
!!! Gra tu lu ję !!!
No no GRATKI Panie TATO :cool:
Ja również składam gratulacje dla szczęśliwego taty :D
dumny co? :) GRATULUJE !!!!
W życiu piękne są tylko chwile:)gratuluje Córki:) wszystkiego dobrego:)pozdrawiam;)!
Teraz się cieszysz, poczekaj zobaczysz co będzie za 15 lat :D
Gratualcje ; )
nooo... tylko się cieszyć!! Gratuluję!
Gratulacje
Podobno tylko prawdziwy facet płodzi córki... Zawsze chciałem mieć córkę, a mam syna, który za dwa dni kończy 18, więc się już nie zanosi na dziurkę...
Gratuluję i zazdroszczę ;-)
heh pierwsza osoba mi gratluje córki reszta znaojmych na żywo zazwyczaj szkoda, że nie syn a ja nie rozumiem tego przezywania że syn ma być zdrowe i tyle :)
chytrusek, zawsze możesz liczyć na wnuczkę ;)
gratulacje:)
Pewnie, ze tak. Ja chciałem córkę, ale z syna cieszyłem się niemniej, a teraz na pewno bym go nie oddał za dziewczynkę ;-) Ale marzy mi się jeszcze taka słodka buźka, jak Twoja...
Gdybym znalazł stałą pracę, od razu biorę się do roboty :p
Edit: A na dziadka jeszcze za młody jestem, hahaha
słodka , gratuluję. tez bym chciała.. Dużo zdrowia życzę.
[QUOTE=chytrusek;364438]
Gdybym znalazł stałą pracę, od razu biorę się do roboty :p
chytrusek przecież u nas w regionie jest pełno ofert pracy, może po prostu nie szukasz :P
Ciekawe, gdzie Ty tych ofert naznajdowałeś dla 40-to letniego faceta bez świadczeń z UP ? Nasz rejon, to właśnie rejon o najniższych zarobkach i jednocześnie największym bezrobociu. Chyba za ciecia musiałbym pójść, a to nie wystarczy na wynajem mieszkania i wychowywanie dzieci...
Ja pracę mam, i to dobrze płatną, ale nieregularną, dorywczą i z długimi terminami płatności :-(
Sorry Zdzira za OT w temacie
spoko
Kivi a Ty tak nie pisz na forum, że chciałąbyś miec bo pewnie zaraz przyjdzie z setka pw z propozycjami "ojcostwa" :P
Nie wiem skąd ten pomysł i w ogóle nie wiem o co chodzi :smile: