witam serdecznie wszystkich użytkowników 7-emek :)
Wersja do druku
witam serdecznie wszystkich użytkowników 7-emek :)
No cześć a gdzie kolor z tego zdjęcia ;D i może troszkę więcej o sobie i autku :D
dobrze ze do nas dolaczyles, ale wiecej o sobie i najlepiej fotki. Badz bardziej rozmowny..
Witam
faktycznie przydałoby się coś więcej :D
Takie "Indywidualne" przywitanie .... Witam :D
WITAM Tajemniczego kolege!!!
witam ,a może coś bogaciej z tym przedstawianiem się ?
Witam :)
Witka :)
Fajne wejscie ;D
Powitać szanownego kolegę :)
Witam kolejnego fana z 740i :cool:
fakt- chyba fana tylko ;DCytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Witam :) Czekamy na foty :D
Witam! Przyłączam się do porzednich wypowiedzi więcej "Foto" :]
Witam Serdecznie! :D
Orginalne przywitanie:-)Witam
Cześć! Tajemniczy....Ta bemka to z kosmosu?
no cześć :sad: ;) ;)
czesc
Po opisach pod nickiem i bogactwie przdstawienia się mniemam że jeszcze nie masz swego 7er?
No hej !
Witam i pozdrawiam.
Oczywiście czekam jak inni na zdjęcia, bo zapowiada się naprawde ciekawie!
Yyyy no to ja również witam ale coś więcej by się przydało :)
Witajcie,
strasznie ciepłe przyjęcie mi zgotowaliście! Wielkie dzięki. ;)
Postaram się zatem "dwa słowa" więcej o mojej pasji do BMW dodać, a mianowicie trwa to już chyba od około 7 lat. Pierszym moim maleństwem była E30 z dwulitrowym silnikiem. Przygoda z E30 trwała około roku. Potem wskoczyłem na 540iA E34 sedan. M60 4.0 L to super silnik. Jednak niestety okazało się to autko było lekkim niewypałem. Autko miało wypadkową historię i ktoś niestety bardzo niefachowo zrobił to autko. W niespełna rok od zakupu musiałem położyć nowy lakier na całej furce. Zniesmaczony różnymi niedociągnięciami tego akurat autka, postanowiłem zakupić podobną zabawkę, ale musiałba być to 100% bezwypadkowa Bemka. I tak się stało, zakupiłem w Niemczech nastepną E34 540iA sedan i ten samochodzik był bajeczką. Strasznie zakochałem się w 4 litrowej jednostce. I nie wiem nawet jak to się stało nagle zamarzyło mi się E38 740iA. I tak to od 2004 roku bawię się już moja 7-emką. 7-emkę sam sprowadziłem z Niemiec. Samochód świetnie się sprawował...
Niestety coby było ciekawiej to nagle zostałem zmuszony poszukać sobie nowej E38 (bo jak narazie to tylko ta seria wydaje mi się najciekawszą, nowsza 7-mka mi jakoś nie leży), a to za sprawą nieuważnego kierowcy, który przy prędkości 80 km/h zatrzymał na światlach swój pojazd na moim. Mimo takiego zderzenie, gdzie w sumie 4 samochody zostały przepchnięte, tylko mój nadal nadawał się do jazdy. Można powiedzieć, że miałem niechcący crash test, który uświadomił mi jak wartościowym i bezpiecznym autkiem jeżdżę. Także od miesiąca jestem na etapie rozliczania szkody z OC sprawcy i pewnie jeszcze chwilkę to zajmie, ale jednego jestem pewien, dalej chcę się poruszać takim samym modelem. Myslę o wersji już po liftcie i w wersji long. Obaczymy, mam nadzieję, że w najbliższym miesiącu się wszystko wyjaśni.
Co do zdjęć to postaram się coś wygrzebać historycznego, czyli zaraz po zakupie, jak i może dodam kilka zdjęć już po kolizji. Zresztą zechcę się też podzielić z wami moim nowym nabytkiem, ale narazie, żeby nie zapeszyć, nie będę się o tym teraz rozwodził.
Także jeszcze raz witam wszystkich bardzo serdecznie!!!
Witam Cię nowy użytkowniku. To sie nazywa ładny opis i dobre wejście w forumowe życie. Witam raz jeszcze.
Witam również :)
Witam i życzę owocnych poszukiwań nowej 7 :)
Od razu lepiej :) Witam serdecznie jeszcze raz i pozdrawiam :)
Czuj sie jak u siebie. Witam ponownie i powodzenia!!!
w środku masz prawie tak samo jak ja :) ale felgę to byś zmienił :P
Neuf nie pij tyle bo to szkodzi ;DCytat:
Zamieszczone przez Neuf
Kolega pisał że rozwalili mu to auto i szuka innej E38. Te fotki to historia ;D
No chyba że felgi zostaną i będą jeździć w następnym E38 :x ;)
:hah: ;DCytat:
Zamieszczone przez EVAN
Dobre!!!
Witaj glowa do góry i szybko zyczę udanej następczyni :D
jak to mu rozwalili ?? bosz co ja piję ...
TO SIE NAZYWA PRZYWITANIE:SZACUNEK :D
Cześć kolego .. :)
Witam .Tak jak Evanek pisze Łukaszku odstaw te destylaty ;D , przejdz na coś zdrowszego hmmmm vodka ?? :evil: :evil:
wodki już od podstawówki nie mogę...
jeszcze trochę i będę fenomenem w skali europejskiej - zdolnym wypić wszystko co niebieskie :)
Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
Ech te [fade:7b8fbf7487]destylaty, jagodzianki na kościach,[/fade:7b8fbf7487] itp. ...
Co do kółek to mam kilka kompletów, a te akurat to zimowa wersja, hehehe :)
Jak obiecałem załączam tym razem kilka fotek z samej kraksy. Chyba sami przyznacie rację, że jak na uderzenie przy 80 km/h to nie jest tak strasznie!?!
Dodałem jeszcze trzy zdjęcia tj. autko, które we mnie wjechało oraz autko, które ja uderzyłem wprowadzony w ruch impetem uderzenia z tyłu. W przypadku obydwu Fordów uszkodziły się chłodnice, no i ten lekki tunning, zresztą widać to na zdjęciach poniżej :) W sumie to 4 pojazdy brały udział w tym zdarzeniu.
Przeraszam, że nie umyłem autka do zdjęć oraz za lekki nieład w moim bagażniku :)
nie widzę zdjęć :? :/ :sad:
Ani ja ..