Zamieszczone przez
s50
Na prawde dziwi mnie bardzo to co piszecie Juz z mojego kolegi zrobiliscie mieszkancem Ornety, a on za pewne nawet nie wie gdzie to jest. Znam to auto bardzo dobrze, sprowadził je moj kolega, ktory zakłada instalacje gazowe. Koszt dla klienta takiej instalacji to 7 tys, do tego jest bardzo fajnie zamontowana. Jak tylko dowiedziałem się ze ją sprzedaje, dałem cynk mojemu dobremu kumplowi, ktory bez wahania ja kupił. Ma ją jakoś grubo ponad rok, zrobil nia ponad 50 tyś km, wszystkie wymiany i serwisy robione na bieżąco. Jeśli chodzi o powypadkowa przeszlosc to musze napisac że auto faktycznie miało malowany bok, ale nigdy nie było bite przodem! słupki są całe, nie malowane, a na elementach nie ma szpachli! Jeśli według was rozlane lusterko, lub nerki pomalowane na czarno wykluczają zakup danego auta, lub tym bardziej swiadcza o powypadkowej przeszłości to życze powodzenia w szukaniu bezwypadkowych 13 letnich aut. Samochód jest ładny, nie jest nowy, ale zaufajcie ze nie ma w nim nic, co by odrzucało. Kolega który pisał o tym ze widział auto z tego co mi wiadomo nim nawet nie jeździł. Polecam przyjechać, zobaczyć, przejechać się i zobaczyć na własne oczy a nie bezgranicznie i ślepo wierzyć w opinie wyssane z palca typu ze auto jest bezwypadkowe lub ze komus ten kolor na zywo sie nie podoba. Jest to jedna z ładniejszych, lepiej wyposażonych i podchodzaca idealnie pod moj gust 7 jakimi jeździłem i gdybym nie potrzebował kombi to z pewnoscią była by już moja.