........................
Wersja do druku
........................
no no Kolego jak na 6 garnuszków :D całkiem niezle.
mi najbardziej podoba sie koncowy gest"wyłącz to" :papa: dobre ;D
mozesz grac w "na wspólnej" ;D :D
Nie no chłopie dźwięk jest naprawdę niezły. Bulgocze jak rasowy harley. Mnie sie podoba.
Trzeba będzie w realu sprawdzić ;)
Dokładnie jak Anatol mówi - ale kierunek na pewno słuszny ;)
Ja pierdziele,total wies!!!!! I to podsumowanie " moje paluszki i moja wiertarka byla" :faint: Bykieciarstwo na maxa!!!!!! :hah:
Cytat:
Zamieszczone przez puchatek27
:shock: Chyba nie kumam ????????????
A co to jest " bykieciarstwo" :razz: ? :razz: :razz:
Następny. Walnął ze 20 postów i się wypowiada jakby... A z zresztą co tu komentować. -::Cytat:
mialo byc BUKIECIARSTWO!!!!!!!!!!!!
ps. Czy myslisz,ze ilosc postow ma tu jakies znaczenie kolego??????
Pozatym,bukieciarstwem nazwalem metode wykonania,( skoro gosciu wozi sie 7ka,to moglby wysciubac pare groszy na jakis markowy wydech,ktory brzmialby znacznie lepiej ) ogulnie dzwiek jest -::
A czemu akurat tak okresliłeś to ???
Bo nie znasz Nas (18postów), nie wiesz za bardzo o co chodzi i nie słyszałeś na żywo podobnej modyfikacji. Masz prawo do oceny, ale nie spodobala mi się konwencja Twojej wypowiedzi. Dla mnie Twój post to właśnie to co raczyłeś nazwać "bukieciarstwem". :|Cytat:
ps' Po tym jak zmodyfikowalles swój post utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że nie wiesz o co chodzi.
Może poprostu słabe głośniki masz ;D ;D ;DCytat:
Chłopczyku - pokaż swoje 7 i pokaż co w niej zrobiłeś własnoręcznie :) Jak już zauważyłeś - skoro ganiam 7 to mogłem wyłożyć kasę i kupić jakiś genialny wydech z Calibry i bym szpanował w twoim powiecie - tutaj chodziło o sprawdzenie pewnego patentu ,a skoro nie jesteś w temacie lub go za bardzo nie zrozumiałeś to wypowiadać się możesz ale w swoim sejmiku wiejskim - a co do bukieciarstwa hmm - gdzie takiego slangu uczą ??
:xCytat:
[quote="radoshb"]Cytat:
:hah: :what:
niezle niezle...
:hah: :hah: :hah: :razz: Ani w B12ce, ani w e38 ktore mialem nic nie zmienialem ( zwlaszcza wydechu :x ) bo seria 7 to modele flagowe BMW. Obecnie w wieku 28lat dorobilem sie e61 w dieslu i jestem z tego dumny ( i tez na pewno w niej nic nie zmienie).Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
ps. Jezeli tak bardzo Cie urazilem moja wczesniejsza wypowiedzia na temat tego ,co uslyszalem,to sorry ,ale nie jestem zwolennikiem tego typu modyfikacji zwlaszcza w 7mie, i chyba mam prawo do wypowiedzenia sie,prawda????? :what:
Wypowiedz ,a "....." to raczej dwie różne sprawy ... duży plus za poprawe ;)
Niestety mam wersję biedaszyb ... Na tyle mnie stać .... :(
Musze się z tym pogodzić dlatego sam sobie wycinam zderzak i kombinuje wydechy nie dedykowane do mego auta ....
;D
Dobrze że mnie tylko stać na e38 ;D Ufff :hihi:
I poddasze wyprujesz choć to siedem :hah; Ale są tacy dla których szczyt szyku to być dumym z auta i z servisowania w ASO niż z tego, że coś zrobiło sie samemu. Ja jestem dumny z mojego synka gdy zaczyna mówić i jak sam naprawiłem roletę, a nie z tego, że mam E38 :PCytat:
Zamieszczone przez Anatol
Cholera w profilu wypisaleś nawet auto żony .. Myślę że jestes ardzo fajnym kolegą ..Cytat:
Też miałem b12stke .. a teraz mam 728ia a moja dziewczyna A6tke nowa a przyszły teść nowiutka S8 ..
Czuje się fajniejszy tralala
Bukieciarz ..
P.s
Skoro CI się nie podoba po co to w ogóle komentujesz .. aaaa już rozumiem pewnie jesteś typem człowieka który z dolewka płynu do spryskiwaczy jedzie do ASO .. ;D
I to pewnie CI daje taka fajna UROJONĄ WYŻSZOŚĆ .. boś ty waćpan z 7er i avantem żony
Neuf super robota ,gratuluje odwagi wszystkim ktorzy sami zmieniaja ,ulepszaja naprawiaja swe 7 ,a tobie kolego puchatek 27 radze sprubowac prac chaupniczych to szybko zaoszczedzisz na f01
pozdrawiam
TAK???????????? I co z nia zrobiles??????? Teraz gratuluje super wyboru jakim jest 2.8 w 7ce -:: ( to tez tylko moje skromne zdanie ) :hihi:Cytat:
Zamieszczone przez trolu
Zalozycielowi tego tematu juz napisalem,ze skoro poczul sie obrazony po mojej wypowiedzi to sorry. Napisze jeszcz raz,ze nie jestem zwolennikiem tego typu zmian w 7ach. Wiec o co ci chodzi,co???? Mam do tego prawo ,bo do tego jest to forum.
xxxxxxx
Proponuje czasem zastanowić się dwa razy a potem coś pisać
Trolu sie ucieszy !Cytat:
Posłuchaj teraz uważnie! Tak się sklada, że mam połowę rodziny w Nowym Targu i dokladnie wiem co tzn Bukieciarstwo i bukiet!! Jesteś zwyczajnie nieokrzesany i tym postem pokazałeś jaki jesteś! Wystawiasz swiadectwo sobie! Ciągle nie rozumiesz,że nikt tu nie jest Twoim wrogiem lub konkurentem (do tej pory) , a Nasze uwagi tyczą się Twojego slownictwa. Masz prawo do oceny, ale z kulturą!
Tym tekstem o Trolu dobiłeś do bandy
ps' szkoda, że nie jestem modem
kubusiu puchatku wiesz fajny masz podpis pod postami, to ty jestes tym mułem???
for you neuf :DCytat:
Zamieszczone przez Neuf
http://www.maxior.pl/film/115159/Kab..._Panow_W_aucie
Znam to krzywy znam i już tym podjechałem chłopczykom na mieście :)
NEUF moje zdanie znasz :)
Koledzy tez ..
A temu panu chwilowo przydał sie przymusowy odpoczynek na forum ..
Pawle znam bardzo dobrze - a taki chłopczyk i jego wyskok jakoś na mnie wrażenia nie robi i głowy sobie tym nie zawracam :)
o jakie fajne akcje przegapiłem ;)
Puchatek: gratuluję, że wieku 28 lat dorobiłeś się E61. Bo dobry samochód jest w życiu najważniejszy. Naprawdę podziwiam.
;)
kurde... mieszkam w Nowym Targu i...teraz mi wstyd za "kolegę" :(Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
może troche źle też zrozumieliśmy to co chciał powiedzieć..
a ja mam biedne e38 a i tak je lubie :P
no no.. bardzo biedne :what:Cytat:
Zamieszczone przez tiron
no co Wiktor :]Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
przeciezto prawda... 3.0 manual (niektórzy już tutaj się śmieją z tego)
składali je końcem 94r,bez tych wszystkich EDC,PDC,ESC ,AIDS :x i Bóg wie czego jeszcze bo tyle jest już tego w autach,ze gubie sie co do czego... :hihi:
czyli-golasek jak sie patrzy...ale i tak lubię ją za to,że jest moja i sam na nią zapracowałem a nie dostałem od rodziców czy kogoś tam jeszcze...
a co do przeróbek (to do kolegi z zakopanego) każda rzecz zrobiona samemu i dzialająca cieszy bardziej niż jaka kolwiek zrobiona w ASO czy innym warszczacie renowmowanym...a przy okazji człowiek lepiej poznaje swój samochód
Święte słowa :papa:Cytat:
Zamieszczone przez tiron
Nie ukrywam nie wiem co kolega napisał na mój temat , ostrzeżenia pociągnąłem po evanie..
Bo wiem ze od niego dostać ostrzeżenie to już coś mocnego ..
Sam również miałem i mam biedne E38 ..
Total golas była jak ja kupiłem z dodatków super to 10 poduch i asc <lol> :what: :what:
Teraz wyposażenie już powoli spełnia wymagania norm..
bo kanapa tylnia sie grzeje przod jezdzi elektriken itd itp ..
I wszystko robilem DRUTEM - czytajcie własnymi rekami ..
A bardzo mnie denerwuje gdy wpada jakiś figos fagos ASOS SERWICOS i mi tu kolegę obraza za coś co robił sam .. Szanuje każdego kto potrafi a nawet i nie potrafi a próbuje coś zdziałać sam
Powinna łączyć nas pasja do jednego do wspólnego zamiłowania przepięknej marki 7er.. A nie to co kto ma czym jezdzi i czego sie dorobil itd itp ..
lub dostali :DCytat:
Zamieszczone przez trolu
O tak masz racje :)
ale o co tyle krzyku jednemu sie podoba a innemu NIE ! Ja należe do tej grupy co ma własne zdanie i nie pisze jak większość - żeby nie podpaśc innym ! Mi sie NIE podoba. Mógłbym to mocniej skomentować, ale czy to warte tego. Jak Wam sie podoba to Ok ani ziębi ani parzy , tylko czy zrobicie sobie :razz: - dziury w tłumiku ?
Chodzi o styl wypowiedzi a nie o to że komus sie podoba czy nie. Mamy demokrację i każdy może wyrażać swoje opinie ale wypowiedzi poniżej jakiegoś poziomu kultury sa tutaj nie mile widziane i kasowane. Ot tyle ;)
dzwiek na zewnatrz jest bardzo fajny, jednak mnie juz we wlasnym aucie basowy tlumik jaki mialem doprowadzal do goraczki.
I to nie fair, ze jakis gostek przychodzi i nas obraza. tacy potem jak zaplaca tysiace euro lub zloty w Aso lub gdzie indziej prosza nas o pomoc.
Jak uwazam, ze kazda metoda pracy/przerobki (konwencjonalna czy tez nie) jest dobra, jezeli spelnia swoja role i funkcjonuje.
I ja rowniez kupilem prawie golasa, i wyposazylem je tak jak mam i jeszcze wiecej, czego w Aso robic nie umieja lub nie chca. Bo ja pracuje niekonwencjonalnie.
I na wszystko sam zapracowalem i jak bedzie trzeba to dalej bede wiercic dziurki, klasc kable z zelazka jak braknie i takie tam wynalazki ku chwale www.7er.pl :D :D :D
Wiec @Neuf super gra bas wydechu, ale z moja migrena to lepiej juz w swoim nie przerobie tylko poslucham Twojej i bede troche zazdrosny ze sam nie mam :D :D