Panowie, co myślicie o takim czymś:
http://imgs.inkfrog.com/pix/sun_elec...nstall_007.jpg
Wersja do druku
Panowie, co myślicie o takim czymś:
http://imgs.inkfrog.com/pix/sun_elec...nstall_007.jpg
Masakra jakie g....
Tuning jak cholera :D:D:D
tyle że w RLU to napewno nie wygląda albo moze i wcale tego nie widać bedzie ;p
trochę jak by przesada....i jak koledzy pisali wątpię w efekt i wygląd tego na żywo......:rolleyes:
na yotube sa filmiki i sam w sobie efekt swiecenia prezentuje sie fajnie. Ale chyba bym sie ze wstydu spalil jakbym wysiadal na miescie przy ludziach i takie cos by sie mi zaswiecilo :D
Kolega ratownik jak zwykle w temacie wszelakiego swiecacego tuningowego dziadostwa :) jak nie ringi, to lampy, kierunki, klamki, progi, zarowki... to chyba jakies hobby z tym swieceniem..?
No rzecz sama w sobie fajna ładnie świeci ale według mnie do samochodu zupełnie się nie nadaje straszna wieś, źle to wygląda, co innego do golfa gdzie wysiadając na stacji młody dres poszedł by zapłacić za lpg otwierając drzwi ukazał by się znaczek VW nikogo by to nie dziwiło :P Już mi się wydaje że lepiej by było gdyby protektorowało kontur jakiegoś misia bo było by śmiesznie niż logo samochodu - wsiowo ;p
Ratownik kiedyś już pytałeś..;) wieś straszna
http://www.youtube.com/watch?v=h2Dox7e6_4Y
http://www.youtube.com/watch?v=EoucePEBt_E
jak to świeci słabo to ja nie wiem, mnie sie nawet to podoba - wiem wiem troszke jestem po % :der:
@ ratovnik idz po całości :D
ile u kitajców takie projektory????
ps
tu masz dodatek do kompletu:
http://www.youtube.com/watch?v=6iCgN9JazYk
Wieś, nie wieś, ale widziałem to już kiedyś w salonie opla :)
ADASIO, ostatnio widziałem ten podświetlany emblemat na ulicy ale było podpięte do światła stopu.
ps jak tam aluminiowa ramka US? :)
Projektory może i do bani, ale jak kolejny gadżet zadziała tak jak planuję to za jakiś czas się pochwalę :D
Salon moze to mieć jako reklame :) Albo widzę to jako odbicie przy ja ścianie garażu wtedy bajer spoczko :)
jakbym miał z tyłu 4 tłumiki 3 spojlery i naklejkę POWER na przedniej szybie to pewnie kupiłbym to coś
Teraz są modne spryskiwacze, ale nie świecące tylko oświetlające wiązkę wody padającej na szybę przy spryskiwaniu. Wygląda jak fluorescencyjna woda padająca na szybę. Tak technika poszła do przodu :D
Jakby nie ta otoczka niebieska wokół emblematu to takie projektorowane logo nawet fajnie by wyglądało, ale raczej nie chciałbym mieć czegoś takiego w aucie.
Prędzej coś takiego jak listwa na progu po otwarciu drzwi, takie coś mogłoby się wyświetlać na ziemi w bursztynowym delikatnym kolorku - jak myślicie? ;]
Powiem wam, ze to logo średnio mi się podoba ale podświetlany emblemat z linku Adasia musi wygladac w nocy super ;) Tylko ja bym to podswietlil pomarańczowym, chyba, ze ktoś ma biale ring to wtedy niebieski z filmu :) Dla mnie bomba :P
Dopiero sierpień ale widzę,że przygotowania do Świąt Bożego Narodzenia już w toku...sprzedawcy choinek popłyną bo w tym roku strojenie BMek w modzie :p ...
na jakimś forum widziałem w trójach, montowali to jako dolne oświetlenie drzwi. Dla mnie wiocha :D
Kiedyś o tym myślałem, ale raczej pójdę w kierunku zamontowania kamery parkowania w przednim zderzaku :)
moj szefo ma takke cos w e39, bez zadnych otoczek i calkiem fajnie to wyglada
Może i nie wyglądało by głupio jak bo tak nie dawało po oczach i jak by się miało 20 lat na karku a tak to podtrzymuje -WIOCHA ;)
jestem na nie :D
Taka sama wiocha jak jakies ringi do lamp przed i po lifcie. Maniaki ringów, kiedy zajarzycie ze fabryki sie nie poprawia....
co Cie obchodzi kogoś styl i gust? masz swoje auto to nie wtykaj nosa w inne.
Ja to czytam i nie pozwolę na zrobienie tutaj piaskownicy...
Nie obchodzi mnie niczyj styl, pisze ogólnie, że fabryki sie nie poprawia, jeśli juz to nie takimi pierdołkami (moje zdanie) i pewnie nie tylko. Jak chcesz zebym nie wtykał nosa, to nie pisz na oficjalnym forum:):D
Kolego tuczi77: zgadzasz sie ze fabryki sie nie poprawia w przypadku oswietlenia? Założyłbyś do tyłu e32 clear..?
Jak tylko znajdę żółte ringi SMD 120diod na ring to zakładam do mojego furacza.
Projektory odpuszczam :)
.
Czego nie rozumiesz Analtom? Moje zdanie jest takie, ze fabryki sie nie poprawia:) ale nie obchodzi mnie to, co kto zamontuje w swoim aucie. Pewne zeczy ( modyfikacje ) sa poprostu nie smaczne, e38 to tak piekne auta, ze nie potrzebuja poprawek wizualnych, owszem mozna cos zmienic, np dla poprawy bezpieczenstwa (ksenon).....ale hologramy??? Ringi??? Po co? Hologramy, zeby sasiedzi widzieli w nocy jakie masz auto?. Ringi, zeby ludzie widzieli ze mam nowoczesny pojazd?...bo nowe x1, x3, x5, x6 itp takie mają... zamiast ringow jest ori swiatla do jazdy dziennej:) rozumiem oswietlenie auta ledowe, podkresla to jakosc wnetrza. Koncze moja wypowiedz na temat ulepszania modelu e38:D mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi za moje wypowiedzi;)))
To, że fabryki się nie poprawia, to trochę za mocno powiedziane, połowa forum poprawia fabrykę
- sprężyny
- gwint
- większe koła
- malowanie dołów (czarnych listew)
- chromowany grill
- czarny grill
- dokładanie wyposażenia
- wydech w zderzaku
a ringi? no cóż nikomu nie szkodzą, a to właściciel decyduje jak ma wyglądać jego auto.
Jednym się podoba i sobie zamontują innym nie i nie montują, więc nie ma się co na nich pienić. W moim odczuciu niektóre ringi ohydnie wyglądają w e38 (szczególnie te tani i sposób ich montażu) ale jak zrobione i zamontowane z głową to tylko dodają uroku. A że ich nie było w e38? bo ich wtedy chyba jeszcze nie montowali
Analtom????? teraz to już wiem o czym Ty myślisz hahahahahhaha
xenony to akurat zły przykład bo jak e38 go nie miało i wstawisz hid-y od żółtych bez zmian lamp itd to większej wiochy nie ma i nawet te projektory tego nie zmienią
poza tym czy ktoś coś poprawia w aucie czy nie to jego wola, my możemy powiedzieć że nam się nie podoba ale zmuszać by tego nie robił i obrażać kogoś kto poprawia prawa nie mamy
ADASIO, zdrowiej, bo masz brudne myśli :) :) :)
A ma ktoś w ogóle takie projektory w E38?