Cze¶æ wszystkim m³odym i starym, piêknym i bogatym ;)
Przyszed³ ten czas... Pora kupiæ swoje wymarzone auto dlatego przyszed³em siê przywitaæ i przegl±daæ bia³e kruki w dziale sprzedam ;)
Pozdrawiam i mi³ego wieczoru.
Wersja do druku
Cze¶æ wszystkim m³odym i starym, piêknym i bogatym ;)
Przyszed³ ten czas... Pora kupiæ swoje wymarzone auto dlatego przyszed³em siê przywitaæ i przegl±daæ bia³e kruki w dziale sprzedam ;)
Pozdrawiam i mi³ego wieczoru.
Witaj z forum narazie chyba tylko a raczej A¯ jeden uzytkownik sprzedaje swoje e32 mianowicie to xxxxxxxxxxxxxxx
Witamy. Z dzia³em sprzedam to u Nas s³abiutko :)
Witaj, na forum tylko sporadycznie kto¶ siê pozbywa 7er ;)
Witaj ;) Ja aktualnie sprzedaje swoj± E32 xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Witam nowego forumowicza, szukasz jakiejs konkretnej wersji e32 czy co Ci siê spodoba? Mo¿e moje V12 :P
xxxxxxxxxxxxxxxx
Na jakim¶ forum kto¶ wspomnia³, ¿e jak szukaæ w miarê zadbanej i pewnej 7ki to najlepiej zajrzeæ do was ;)
Plan ogólnie jest taki, ¿e V70 D5/TDI lub E32+LPG. Dlaczego? Wychodzi podobnie w utrzymaniu ale oba samochody maj± to co¶ w sobie za co je lubiê.
GRABS co do wersji to nie mogê wybrzydzaæ, poniewa¿ nie wiele tego u nas zosta³o wiêc priorytetem jest stan techniczny.
Ka¿dy kolejny link z og³oszeniem odpowiednio nagrodzê. S± chêtni?
Pewnie ka¿de bmw z tego forum jest do sprzedania! Wszystko zale¿y od pieniêdzy:p.
No zobaczcie nikt nie sprzedaje a nagle posypa³ siê grad :D na priv chlopakowi wyslijcie D:
laki7 ¦miem twierdzi, ¿e to wszystko opiera siê na tym ile kto w³o¿y³ $$ w swoj± kochankê ;) Wiêkszo¶æ z was nie szczêdzi³a pieniêdzy, ¿eby doprowadziæ 7 do wymarzonego stanu, wiêc teraz nie op³aca siê ich sprzedawaæ po rynkowej cenie. Ale jest jedna podstawowy plus takiego podej¶cia ;) To s± solidne niemieckie maszyny z krwi i ko¶ci które dobrze traktowane prze¿yj± nie jeden wyrób samochodopodobny projektowany przez ksiêgowych gdzie awarie planuje siê ju¿ na deskach kre¶larskich :/
tomek JG w 100% siê z tob± zgadzam:D. Nikt tu nie mówi o rynkowej cenie. Je¶li stare samochody s± zadbane s± wiêcej warte, mo¿e nie dos³ownie, od nowych plastików. Czasami to tak¿e ¶wietna lokata! Ja na przyk³ad zamieni³em poliftowe x5 na e32 i to wcale nie dlatego ¿e potrzebowa³em pieniêdzy, tylko dlatego ze nie lubie ich traciæ.
Heh ja w swoj± pierwsz± E32 jak to pierwsze BMW chcia³em z gówna zrobiæ twaróg ale siê opamiêta³em mimo ¿e wsadzi³em du¿o i zupe³nie mi siê nie op³a³o tego sprzedaæ to jeszcze nie by³o za pó¼no, Teraz Obecne E32 które mam te¿ chcia³em sprzedaæ ale jak ju¿ przekroczy³em pewn± granice inwestycji to poprostu musia³ bym byæ g³upi bo jak ja bym pu¶ci³ cene to nikt by mi tyle nie wyp³aci³ a za pieni±dze takie ¿eby sprzedaæ siê nie op³aca. Wiêc teraz ju¿ to nie kochanka a ¿ona... i zostane z ni± napewno na d³ugo jak nie na zawsze :P
No w³a¶nie i tutaj tomek JG powinien siê zastanowiæ czy da rade zrobiæ z tego ten twaro¿ek i za ile kz³. Czêsto jest te¿ tak ze na pocz±tku napalamy siê na co¶ a potem zapa³ ga¶nie. Nie b±dzmy polakami m±drymi po szkodzie.
Ka¿dy ¶wierzak musi przez to przej¶æ nie ma rady dopiero wraz z czasem i przej¶ciami nabywa siê innego my¶lenia bardziej racjonalnego i do¶wiadczenia. O ile ta pierwsza nie oka¿e siê t± jedyn± to ju¿ kolejn± kupi siê bardziej przemy¶lanie i inaczej podejdzie do niektórych spraw g³ównie do inwestowania. Ma³o tu jest osób które od swojego pierwszego E32 nadal z nim pozostaj± i maj± je d³u¿szy czas, Raczej wiêcej ludzi jest co ich obecne E32 to drugie lub 3 i z którym dopiero wi±¿± bardziej dalekie plany gdy¿ pierwsze lub wcze¶niejsze poprostu w jakim¶ stopni nie spe³ni³y oczekiwañ.
Dlatego napiszê rade ¿eby pierwsze E32 nie zosta³o znienawidzone lub poch³one³o pieni±dze a nie by³o efektów.
Przedewszystkim radzê szukaæ nie zardzewia³ej ma³e rdzewki które ³atwo naprawiæ s± dopuszczalne nie bêde pisa³ ¿e najwa¿niejsza jest blacha i silnik a reszta mo¿e byæ z³om bo tak to nie ma wszystko idzie ze sob± w parze i samochód jest albo zadbany i ma wszystko w dobrym stanie albo jest zupe³nym z³omem i ma wszystko ¼le. Wiêc raczej proponuje kupno samochodu który po je¼dzie próbnej sprawia wra¿enie ¿e nie potrzebuje napraw albo jakie¶ naprawdê drobne.
Nie mam zamiaru bawiæ siê w robienie twaro¿ków, szkoda mi na to czasu i nerwów. Nauczy³em siê trze¼wo spogl±daæ na niektóre sprawy i dbaæ o pieni±dze dlatego nie bêdê napala³ siê jak przys³owiowy szczerbaty na suchary...Terminy mnie nie goni±, nie mam ¿ony ani dzieci, wiêc czego chcieæ wiêcej? Potrzebujê tylko wygodn± bezawaryjn± limuzynê, a czy to bêdzie E39, E32, E38, V70/S60 zale¿y tylko od tego co pierwsze trafi siê w naprawdê dobrym stanie.
Dziêki ManiacDrifting ten etap mam za sob± dziêki temu ¿e stara³em siê uczyæ na b³êdach innych. Nie szukam najtañszych ofert czy te¿ "mega igie³ek na full wypasie"... widzia³em wiele z³omów i nie jednym mia³em okazjê siê przejechaæ. W dobrych butach d³ugo i wygodni pochodzimy ;)
5er raczej powinno odpa¶æ ale e32 i e38 jak najbardziej. Z twoich wypowiedzi wynika ¿e jak trafisz zadbany egzemplarz bêdziesz o niego dba³ a on odwdziêczy siê tym samym. ¯yczê ci tylko jak najlepszej bazy.
Witaj... e32 sa tysi±ce... wszystkie sa piekne i napewno znajdziesz cos dla siebie.. ale gaz w limuzynie... w jaki celujesz silnik?
Ja tam jednak widzê w PL na sprzeda¿ akurat 50 :P chyba ¿e E32 s± za tysi±ce to wtedy sie zgodzê hehe.
Nie jest tak zle, s± tak¿e lokalne gazety i to tam najlepiej o okazje, od cz³owieka który nawet kompa w domu nie ma. W necie nic ciekawego ju¿ nie ma. Pozatym cierpliwo¶æ i jeszcze raz cierpliwo¶æ.
Witam serdecznie
Najbardziej interesuje mnie 4.0 poniewa¿ jest do¶æ ekonomiczn±, niezawodn± i mocn± jednostk±.
mati-e28 nie rozumiem, a w czym¶ to przeszkadza? Nie lubisz szanowaæ swoich pieniêdzy? Dla mnie LPG to przepis na tanie auto w eksploatacji w porównaniu do potencjalnych awarii w dieslach. Tak samo z E39 530D-w ¿yciu bym tego nie kupi³ skoro, mogê mieæ to samo tyle ¿e z 4.4+LPG. Mo¿e zabrzmi to brutalnie ale to ju¿ s± nastoletnie auta w cenie kilkunastu ty¶. z³ wiêc nie ma co przesadnie tu mówiæ o presti¿u marki i modelu.
Dziêki wszystkim za przywitanie :)
My¶la³e¶ o wyje¼dzie do Dojczów? Gdybym swojej e32 740 nie kupi³ zupe³nie przypadkiem jaki¶ czas temu, to powa¿nie rozwa¿a³bym wyjazd w poszukiwaniu m60b40. Koszty by by³y wiêksze ( i jeszcze monta¿ LPG ) ale je¿eli chcesz d³u¿ej poje¼dziæ to mo¿e to jest jaka¶ opcja? Gor±co polecam M60B40, niewiele tego jest, ma³o aktywnych forumowiczów z tym silnikiem w e32, z moj± instalacj± STAG-a chodzi super i w lecie zjad³o mi 12 LPG w trasie na 100km ( 100-110 km/h bez tempomatu)- przecie¿ golf III potrafi tyle spaliæ !
Witamy ;]
Rejestracja 2000z³+LPG3500z³... raczej nie warto. Zobacz ile rzeczy mo¿na za to zrobiæ w krajowej.
Jak chcesz co¶ naprawde dobrego to czêsto siê op³aca. Lepiej tak¿e wydaæ 5,5k na op³aty i nowy gaz ni¿ malowanie. Ja polecam ci e38 728, najekonomiczniejsze co chodzi o serwis,spalanie i czê¶ci a osi±gi s± wystarczaj±ce.