Panowie może jest koś z warszawki żeby podjechać i ocenić to auto cena jest niska więc podejrzewam że jest kłopot .Za fatygę zwrócę kaskę .http://otomoto.pl/bmw-745-idealna-C28102252.html
Wersja do druku
Panowie może jest koś z warszawki żeby podjechać i ocenić to auto cena jest niska więc podejrzewam że jest kłopot .Za fatygę zwrócę kaskę .http://otomoto.pl/bmw-745-idealna-C28102252.html
albo mi się wydaje, albo trochę słabo pomalowana. Wygląda też na "dojechany" egzemplarz...
Na tych zdjęciach nic nie widać. Nie idzie określić różnicy w kolorach. Poproś o więcej zdjęć, ale nie w pseudo sepii xD
Cena zachęcająca...
Spasowanie zderzaka przedniego z lewym błotnikiem daje do myślenia, brak słowa o bezwypadkowości w ogłoszeniu i ogólnie bardzo skromny opis auta ;)
Ciekawe czy jest chociaż zarejestrowane w PL.
Tak , auto za niecałe 30 k to chyba nie oczekujecie wzmianki : bezwypadkowe ,serwisowane, jak nowe ... Czasem ręce opadają
no i przebieg na życzenie klienta :D
To się nazywa 100tyś kilometrów za 100zł :D
Ależ nikt nie mówi żeby oczekiwać tego że auto będzie bezwypadkowe, serwisowane tylko na oryginalnych częściach z ASO i z przebiegiem 50tys km.
Nie za te pieniądze...
Raczej chodzi o to, aby dowiedzieć się*lub zwrócić uwagę na to jak mocno auto było "bite", jak mocno jest zaniedbane i ile pieniędzy trzeba by włozyć na sam początek aby w ogóle jeździło w miarę*bezawaryjnie.
Wiem o co Ci chodzi, każdy przeciętny Polak szuka okazji, auta za pół ceny które ma być jak nowe...Później przyjeżdża oglądać i wytyka absurdalne wady.
Ale myślę że na tym forum takich ludzi nie znajdziesz, gdzie większość osób posiada minimum 10 letnie samochody, które są do tego dość skomplikowane technologicznie.
Odnosiłem sie do postów innych kolegów ;)
A to co innego :d Sam znam takich kilku co auto przez telefon sprawdzą i wszystko już wiedzą :d
ja nawet jak bym mial 35tys pln w kieszeni to bym sobie kupil,np. passata, a nie sie na 7 porywal...
po co jechac po auto z zalozeniem juz na wstepie ze bity,ze licznik cofany i wiem ze juz na poczatek min 5tys musze polozyc na remonty (w najlepszym razie) jaka w tym logika??
widac ze to od handlaza, on za nia dal najwiecej 25tys. kto madry sprzeda przyzwoita sztuke za taka kase?
ale wsumie....
Mi wydaje się że nawet na zadbana wydasz w najbliższym czasie 5 tys. Uszczelniacze pykną u każdego z silnikiem n62 prędzej czy później. Jak się okazuje to jest częstym powodem sprzedaży aut a podczas zakupu jest to zakamuflowane. Mało kto wymienia olej w skrzyni a to też jest powodem w późniejszym czasie problemów. 5 k e 65/66 łyka przy pierwszym większym serwisie , inna sprawa jak ktoś ma udokumentowane wymiany.