-
Jaro wita Was
-
Witam kolege z E32 , fajny welurowy środeczek (ten kolor weluru był moim marzeniem w E34) :mrgreen:
Ładne autko.
-
Witam serdecznie :)
Zycze aby autko bylo wdzieczne za mile urzytkowanie :)
Piekna bestia
-
Witam,
grono sie szybko powieksza ! Oby tak dalej !
-
Witamy!!
Myśle ża na 3 zlocie BMW7 będzie już duuużo wieksza liczba aut:)
ładna E32- środek faktycznie jak nowy :shock:
-
następny zlot organizuje Wojtek w Warszawie w ogródku domowym > nocleg w śpiworach w namiocie wojskowym.
-
-
Witaj,
Jest śliczna zwłaszcza w tym kolorze ;-)
Lakierka do drobnych poprawek (tylne prawe drzwi) ale myślę że temat sprawnie załatwisz :-D
-
-
-
Witam kolejna e32 na forum. Pozdrowionka
-
Witam!
Wygląda na mega dopieszczoną ;-)
-
Fakt, pieszczot jej nie żałuję ;-)
Została do zrobienia jeszcze jedna rzecz, która mnie drażni, a którą swoim wprawnym okiem zauważył kolega zielony.
Z drugiej strony mam wrażenie, że takie obłędne dążenie do doprowadzenia auta do stanu muzealnego może odebrać przyjemność z jego posiadania.
Mieliście kiedyś tak : mycie, odkurzanie, woskowanie, pastowanie chromów, pół soboty pucowania i 5 minut po skończeniu pracy zaczyna padać deszcz...Nawet jeśli zdążyliście wstawić furę do garażu to przecież potem trzeba przejechać przez te kałuże... :-|
Dlatego postanowiłem wyluzować- jak zdążę zrobić to co zaplanowałem to dobrze, a jak nie to świat się nie zawali.
-
ello
rancik tez fajny ;-)
pzdr
-
siemka
Witaj na forum siódemek, witaj w gronie E32, witaj w gronie szczęsliwych włascicieli tego koloru . :-D
-
witam faktycznie ladne e32 czarny kolor nie koniecznie musialby byc fajny ten jest ok :) jak dla mnie