Powie mi ktoś dlaczego taki napis mi wyskoczył dzisiaj jak zatankowałem za 150zł verwy chciałem zobczyc ile mam 0 do 100 i zaczeło pikać m-sport mode kręciłemdo 6.5 co to jest ? powie mi ktoś ? jutro zrobie zdjecia jak sie uda
Wersja do druku
Powie mi ktoś dlaczego taki napis mi wyskoczył dzisiaj jak zatankowałem za 150zł verwy chciałem zobczyc ile mam 0 do 100 i zaczeło pikać m-sport mode kręciłemdo 6.5 co to jest ? powie mi ktoś ? jutro zrobie zdjecia jak sie uda
Pierwszy raz o czymś takimi słyszę,zrób fotkę.
po prostu komputer wchodzi w tryb M7 po nalaniu verwy :nod:
a czy podświetlenie zmieniło się na czerwone i z kierownicy wysunął się detonator? Jeśli tak, to zaraz jadę wyrwać verve.
Ile jeszcze tajemnic skrywają nasze 7ki :D.
Nie to bo to nie jest wogóle śmiesze to był kiedyś automat i cały czas wyskakiwał mi błąd skrzyni biegów a wczoraj taki komunikat dzisiaj jade jakieś 60 kilomtrów to zrobie zdjęcie odrazu bo myślałem ze sam sobie dodaje ale jednak nie
Bak wyjezdziłem do zera pojechałem natankować i na każdym biegu ogień
wyskoczył ale to jest licznik od e38?
BRAK PRAW AUTORSKICH DO FOTO!!!
Mały a od czego to wogóle jest zegar? masz taki w E32?
No właśnie nie zegar charakterystyczny dla BMW ale inny masz to z niepełną wskazówką.
Jeszcze raz pytam masz w E32 taki zegar? Czy znalazłeś na necie licznik z takim komunikatem jak tobie się wyświetlił?
Przecież pisał, że to nie jego zegary...
na mój gust to z egary z e38/39 sądząc po wyglądzie a komunikat mnie rozwalił pierwszy raz widze ciekawi mnie strasznie rozwiązanie tego tematu
ja to zrozumialem w ten sposob ze on ma takie zegary ale nie wie od czego są i pyta czy z e38 chyba że gdzieś wyraźnie napisał to znaczy że nie mam oczu ;p
Zauważcie że ten licznik ma niepełną wskazówkę.
Nie są moje zegary szukałem rozwiazania wczorajeszej przygody z komunikatem M-sport Mode i taki sam komunikat był u mnie
to wstaw to zdjęcie w końcu i temat się skończy :nod:
Anatol
przecież kolega napisał że wstawia przykładowe zdjęcie napisu "M-mode"
Boss-u mu napisał ,że to fotomontaż.
To się obraził że o jego e32 tak się wypowiadają .....
To się zapytałem czy ma PRAWA AUTORSKIE DO TEJ FOTKI !!!!!!
Mały tu podlizywaniem do moda nic nie zdziałasz :D
Kasuje foto!!!!
Coś czuję przez skórę, że mamy do czynienia z jakąś fantazją...
Btw, fotka z E38/38 pachnie fotomontażem na kilometr i każdy kto CHOĆ RAZ w życiu widział zegary z E38/39 może śmiało to potwierdzić...
Co z tą fotką ?
Proszę o powstrzymanie sie od tego typu komentarzy. Poczekajmy co autor tematu Nam pokaże.
Do tego czasu proszę o wstrzemięźliwość słowną.