XXX ZABRANIAM ROZPOWSZECHNIANIA WSZELKICH MOICH INSTRUKCJI I PORAD w ZWIAZKU Z POSTAWA ADMINISTRACJI WOBEC OSOB MI BLISKICH!!
Wersja do druku
XXX ZABRANIAM ROZPOWSZECHNIANIA WSZELKICH MOICH INSTRUKCJI I PORAD w ZWIAZKU Z POSTAWA ADMINISTRACJI WOBEC OSOB MI BLISKICH!!
ładny zonk ....
Prawie jak oryginal... :]
To jest nowy styl "TOTAL CLEAR CHROM look" :hah:
Chińszczyzna się rozleciała, ojej.
Przesadzasz :-P nie ma co sie przejmowac, mi caly kierunkowskaz wypadl na trasie do wa-wy, na domiar złego jechalem na spot :P
Chyba znam sprawe! To Ciebie Policja zatrzymala na Pulawskiej, a za toba stado 7er? HEHE :D
dokładnie :cool:
Zobaczyc mine tego Policjanta - BEZCENNE! :D Mnie tam nie bylo! Ehh... Pozdrawiam
Tak to jest jak montuje się zamiast oryginałów jakieś tandetne podróbki.
Chcesz podraznic moje EGO? Nie uda Ci sie! :DCytat:
Zamieszczone przez raf_jez
Po co wymieniac jak juz byly gdy kupilem a oryginalne byly pomaranczowe i za 'chiny" nie chce takich!! :roll: Kierunkowskaz to nie olej zeby wymieniac profilaktycznie! :cool:
Ale przychylam sie do opini, ze chinszczyzna jest dobra ale na garacym polmisku.. :hihi:
Radosh takie małe OT - może się narażę, ale staraj się używać mniej wykrzykników. Mam wrażenie jakbyś cały czas krzyczał :D
Przyzwyczajenie z GG :D bez wykrzyknika
Nie chcialem pisać nowego tematu wiec skorzystam z tego. Spaliła mi sie żarówka w kierunkowskazie, nie mam pojecia jak zdemontować kierunkowskaz zeby wymienic zarowke, niechce niczego polamac:/ dodam ze lampy sa po lifcie. Moze mi ktos pomoc??
było na forum ale sam o to pytalem no więc tak otworzysz maskę patrzysz mniej więcej na linie kierunlku spojenie z lampa przednią masz tam śrubę od góry nad kierunkiem mniej więcej na wysokości
http://img378.imageshack.us/img378/4766/tutajnw6.th.jpghttp://img378.imageshack.us/images/thpix.gif
po otworzeniu maski na tej wysokości tam masz śrudkę wykręcasz i wychodzi do przodu.
Dzieki wielkie jutro bede działał:):):):)
zastanawiam sie czy ktos kto pisal ostatnie posty przeczytal caly temat ;) ale co tam... A co galerii, to co to za Holcwagen Corrado -::
a to znajomego zobacz jaki jest maly przy e38 hehehehhehe
No kolega z New Targu ma malego .. cara ;)