Tak przeglądam oferty i wpadła mi w oko ta sztuka, może akurat ktoś szuka ;) : http://moto.allegro.pl/728i-lift-wyp...989331628.html
Wersja do druku
Tak przeglądam oferty i wpadła mi w oko ta sztuka, może akurat ktoś szuka ;) : http://moto.allegro.pl/728i-lift-wyp...989331628.html
kurde!! ladna! naprawde ladne:) cena przystepna tylko silnik moglby byc wiekszy:>
Bardzo ładna ale ten kaseciak i bez zmieniarki...jakie to wku.wiające...co za barany zamawiają takie wersje...u mnie było tak samo ale kupilem radio CD RDS BMW i jest OK.Pozdrawiam.
Ładna, podoba mi się ta wersja, chętnie bym zamienił swoją. Ma to czego mi brakuje w mojej - polift, automat, elektryczne siedzenia, szyberdach, automatyczna klima. A radio to i tak wsadził bym swoje, Alpine CDMP3.
Kolor niebieski jaki mi się nie podoba ,ale w shadole jest fajny :)
Dołożyć navi i fajna bryka :)
dziwne jest tylko to że tylna kanapa wydaje sie byc mocniej wygnieciona niż przednie taborety
Możliwe że woził dzieciaki a kanapa po małych psotnikach po tylu km może tak właśnie wyglądać ;) Dla upartych wymiana na inna w super stanie to nie taki duzy koszt.
no akurat sedzeń do E38 to jest multum i w dobrych cenach ;) ale jakos mnie to zaciekawiło bo zazwyczaj jest na odwrót kanapa jak nowa a fotele zmęczone, nie zmienia to jednak faktu że auto na prawde śliczne i brak mu wad
Szkoda że nie 4.4 :)
A własnie dobrze że 2.8 ;).. Może w najbliższym czasie będe miał spore wydatki związane z przeprowadzką i takie 2.8 by mi odpowiadało zamiast e66.
Bardzo ładna, brak jedynie komfortów i navi, ale zawsze można ją dorzucić. Tylko zasadnicze pytanie, za ile kupił handlarz żeby się opłaciło. Takie przebiegi w de nie kosztują mało...
Wydaje mi się że ten lift to nie ori 1998 i brak na tylnej klapie listewki nad tablicą.
Jeśli to grudzień 98 to musi być polift.
A to tego nie wiedziałem .
Ponieważ osoba z mojej rodziny szuka wygodnego dupowoza mocno zainteresowałem się tym egzemplarzem.
Ale do rzeczy:
1000% oryginalny przebieg - No cóż, książka jest , wpisy w ASO są - z taką małą różnicą -ostatni wpis w 2006 roku przy przebiegu 131 tyś km
Czyli auto przez 7 lat zrobiło 59 tyś km???
No niby możliwe...
Auto 100% bezwypadkowe sprawdzone miernikiem lakieru - lakierowana maska i klapa (o tym powiedział sprzedający a co jest na miejscu nie wiem)
Lakier bez rys i wgniecień - czyli porysowane zderzaki, na drzwiach kierowcy (jak to stwierdził sprzedający) ktoś gwoździem potraktował.
Prawie nowe opony zimowe - czyli nie da się na nich wracać ponieważ bije kierownica przy 80km.h
Kilka pierdół nie działających ale to w zasadzie normalka przy takim aucie.
13900 + opłaty - na gotowo 16500-17000
Krótko mówiąc opis przykolorowany choć sprzedający informuje na telefon o tych mankamentach...
Również się dodzwoniłem do Pana. Konkretny gość, informuję o wszystkim.
Maska lakierowana ponieważ miała wgniotę, nerki połamane były, klapa z tyłu malowana. Drzwi kierowcy zarysowane ale podobno delikatnie. Pan zapewnia że wszystkie szyby w oryginale.
"Kilka pierdół nie działających ale to w zasadzie normalka przy takim aucie" czyli tak: nie działa parktronic przód, fotel kierowcy ma ułamany plastik, klamki w lewych drzwiach nie mają podświetlenia i opony biją przy 80 powyżej Pan mówi że nie a koła są wyważone.
Ciekawy egzemplarz. Co do cen to faktycznie takie przebiegi tanio nie chodzą i czasami się zastanawiam, jak handlarze wyrywają czasami naprawdę ładne sztuki za nieduże pieniądze??? Przydała by się tylko hydraulika klapy, bo resztę ( inne fotele czy radio ) idzie jak nie taniej to szybciej wymienić. Miło, że sprzedawca mówi o niedoskonałościach.
Bardzo mi się podoba, gdybym dzisiaj wygrał w totka, to jutro po nią jadę:cool:
Sam znalazłem parę e38 FL (benzyna) w Niemczech z oryginalnymi przebiegami poniżej 200tys. i z działającym całym wyposażeniem to każda osoba z która sprzedawała i prowadziłem negocjacje nie chciała zejść z ceny poniżej 6500eur a ta co mi się najbardziej podobała - wyposażenie, shadow line, 4.4L to wyceniła na 8000eur i nawet nie było mowy o negocjacji i opuszczeniu chociaż z 100eur i argumenty ze auto ma 14 lat, podobne auta kosztują 5000eur max, duży silnik i opłaty, brzydkie felgi itd nie były żadnym argumentem. Więc dziwi mnie ta cena za ten przebieg.
Więc jeśli stan się zgadza to myślę że naprawdę warto, ale jak wyżej napisano, wystarczy spojrzeć na ceny takich na zachodzie ( przebieg ) ;)