-
Zmaina softu w e65
Witam. Mam pytanie o soft w e65 przed liftem , a mianowicie jakie objawy ma auto w momencie kiedy jest w nim ten "stary lub wadliwy soft" czy idzie to ot tak wyczic ? I czy wymiana tego softu na jakis nowszy(stabilny) jest trudna i kosztowna ? Z góry zaznaczam ze mam taki samochód od 2 tygodni i nie mam pojecia w tym temcie! Dzieki z góry za pomoc.
-
Hmm a jaki masz problem zr chcesz wymienic soft i w czym ?
-
Pewnie chodzi o mapy do nawigacji (że nie chodzą nowe).
-
na właśnie co jest złego w starym
-
RDC mi nie działa i szyby nie są zainstalowane takie mam komunikaty . Poza tym pamiec ustawienia polozenia kierownicy szwankuje , radio zostawiam na cd po ponownym odpaleniu mam na Fm ...
-
jeszcze tempomat albo nie umiem go właczyc albo nie działa wogóle
-
A ja myśle że to wina błędów jakie masz i złego zakodowania wszystkich sterowników
Potrzebne jest prawidłowe kodowanie, doprowadzenie do stanu jak należy i będzie śmigało
Bo soft z przed lifta działa dobrze i nie ma z nim problemów ogólnie
-
Nie ma czegoś takiego w tym wypadku jak nieaktualny soft :) Soft masz aktualny do wersji samochodu która wyszła z fabryki, i będzie też do niej aktualne za kolejne 10 lat. Podepnij kompa bo na pewno jest masa błędów.
-
To w takim układzie kto moze mi to ogarnąc tu z forum bo u mnie jestem Kuj-pomorskiego nie znam nikogo takiego ?
-
Pogadaj z Greg38 albo Sebek - to czerwoni czyli Admini tutaj
powinni powiedzieć co i jak i może pomogą
-