Witam sprzedałem ostatnio swoją e32 i szukam nowej ta mi wpadła w oko zna ktoś http://moto.allegro.pl/bmw-e32-e-32-...935414636.html pozdrawiam
Wersja do druku
Witam sprzedałem ostatnio swoją e32 i szukam nowej ta mi wpadła w oko zna ktoś http://moto.allegro.pl/bmw-e32-e-32-...935414636.html pozdrawiam
długo wisi na allegrogo ,cena wyjściowa była o ile dobrze pamiętam ok 8 tyś
Od tygodnia szukam w miarę sensownej e32 i mam problem znaleźć większość się powtarza a jak coś wyskoczy to nie w moim pułapie cenowym
Kolego powiem ci szczerze że osobiście nawet bym się nie zainteresował tym autem,zdjęcia marnej jakości i robione nie wiadomo kiedy!! Auto wygląda na niezłego ulepa --- ale zaznaczam to moje zdanie,a ty zrobisz jak uważasz!!
P.s życzę szybkiego zakupu ładnej e32 ;)!!
Według mnie ładne E32 w dobrej cenie martwił bym się tym schodzącym bezbarwnym i jak to sie zachowuje na tym gazie. Jeśli jest dobrze to cena też jest dobra.
PS. I ma mój ulubiony kolor środka :D
Pieniądze którymi dysponuje to prawie 4tyś i niema nic w miarę normalnego niema porostu muszę dozbierać troszkę więcej albo czekać okazi
Niestety ale taka prawda.Ale napewno wielu w was startowało od E32 za podobną kwotę. Moją pierwszą też kupiłem za 4tyś z groszami. Ale może kilka dni pojeździsz bez wydatków E32 kupioną za taką kwotę. Chociaż ta z linka wymaga ważnych napraw na dzieńdobry no bo jak w zimę jeździć bez sprawnej dmuchawy...
Ja za swoja niemal 4 lata temu zapłaciłem 10 tys. wiedząc że miala jakąs przygode przodem, był troche popekany zderzak, brak jednego czujnika PDC, opony do wymiany i jeden wahacz i jeden drązek. Także za ile nie kupisz to zawsze trzeba cos wsadzic żeby był ideał, tylko wiadomo w jedna wystarczy wsadzić 1000 a w druga trzeba będzie 5000...
Także ze swoim budżetem nie możesz oczekiwać cudów, bo nawet dwa razy droższe będzie wymagało inwestycji
Tą linka sobie odpuściłem koleś dziwnie gadał jak dzwoniłem muszę chyba czekać narazie jeżdżę ojca audi 100c4 ferie mi się zaczeły:D
http://moto.allegro.pl/bmw-e32-bardz...970907771.html a to kogo 7er??
Wow sporo tego wposażenia na pokładzie widzę :-)
łoo ciekawa opcja byc moze warta uratowania jak za tą cene
Musiało być forumowe, nikt nie kojarzy ??
Jest co ratować, ale patrząc na wywiniętą prawą podłużnicę to tylko tylko przerzucając graty do budy z R6.
Zresztą sam sprzedający pisze wyraźnie że to temat na przekładke.
Dziwne że wystrzeliła tylko poduszka pasażera,u kierowcy jedynie fikoł się złamał.
Jakub jak kolega ma 4tys na auto to raczej takiego nie kupi. Przecież tu drugie 4 trzeba włożyć.
Jest zarąbista za te pieniądze opłaca się nawet na części wnętrze robi wrażenie dzuda masz racie nie kupie jej ponieważ trzeba wsadzić w nią i boje się 5litrów że nie dam rady jej utrzymać opłaty paliwo i wog ale jest fajna i godna uwagi:smile:
Opłaty to chyba będą takie same jak w 3L
A to ja nie wiedziałem to już niema różnicy w OC jak opłacam 3l a 5l?dziwne to jakoś
powyzej 2.5 już nie ma różnicy czy masz 3 czy 6 litrów
Ja za V12 5l płaciłem 480zł za rok i równolegle za Espace 3.0 V6 464zł w jednej ubezpieczalni. Ta dopasiona v12 to tylko na przekładkę do R6.. z przodu trup...
Ty Kafarek masz 750?mógł byś mi powiedzieć ile te auto pali mniej w cyklu mieszanym a ile przy przy ostrej jeździe pytam z ciekawość bo z różnymi opiniami się spotkałem:confused:
Raczej nie chodziło Kafarkowi o aż takie drastyczne stwierdzenie, ale jak już jest mowa o spalaniu i kosztach ubezpieczenia to faktycznie właściciel może nie dać rady. Ja jak jest miesiąc lub dwa, że nie muszę czegoś do auta dołożyć (chociaż to bardzo lubię) to jest święto w domu.
Zbliżam się już do końca inwestycji w e32 i myślę o następnym.
Jeżdżę jednak e32 mało, myślę, że maks kilka tyś, do pięciu, sześciu rocznie, a cały zbiornik w miesiącu i tak schodzi. Czyli wychodzi średnio jakieś kilkanaście litrów. Na trasie na tempomacie da się zejść to 12, nawet 11 litrów przy 120km/h. Miasto i dynamiczniej lub jak jest chłodniej, górnego limitu nie ma, no może 30 litrów.
No ile miasto koło 25 lekko trasa do 20 takie spalanie. Nie jest wiele większe od mojej 735....
Co prawda moją 750 nie najeździłem się w poprzednim sezonie (w garażu od października) ale normalna (czyt. spokojna) jazda po miescie Łodzi 22-24 l/100km
Na trasie przy 140 km/h średnio - 13-14 litrów.
To na trasie spalanie jest bardzo zbliżone do m30b35.
Łukasz to coś musisz pogrzebać w silniku, bo ja mam takie w M60B40 na LPGie ;)