Witam szanownych użytkowników, jestem nowy :) Gdynia, szukam właśnie mojej pierwszej 7'emki, mam nadzieję na udany zakup :)
Wersja do druku
Witam szanownych użytkowników, jestem nowy :) Gdynia, szukam właśnie mojej pierwszej 7'emki, mam nadzieję na udany zakup :)
Witamy.Powodzenia w poszukiwaniach ;)
witam i miłej lektury.
od razu pytanko :) nie mogę pisać postów - objaśnicie o co może chodzić?
Za jakiś czas będziesz miał dostęp..cierpliwości powodzenia:cool:
Udało się znaleźć, jestem dumnym właścicielem 740 z 1997 :) fotek jeszcze nie mam. Mam nadzieję że będzie cieszyła i nie sprawie wielu problemów :)pozrówki
to pojeździłem... uszczelka pod głowicą siedzi, w poniedziałek bądź wtorek będą rozbierać, mam nadzieję że nic więcej....:(
W I T A M :D
Nie łam się, bądż optymistą może uda się naprawić i będzie tylko to
no i przydały by się fotki wkleic tak w ramach zapomnienia o kłopotach
powodzenia !
Póki co mam jedynie takie zdjęcia, jeszcze od poprzedniego właściciela. Jak zrobię piec i będzie lepsza pogoda to zrobię odpowiednie i wrzucę...
Dzięki za słowa pocieszenia i trzymam kciuki żeby było jak piszesz :)
Załącznik 5627
Załącznik 5628
Załącznik 5629
Załącznik 5630
No, stary głowa do góry - śliczne auto a fele poprostu miód malina :D
tyle że tych letnich nie ma, poprzedni właściciel twierdzi że sprzedał bo zabierały komfort jazdy z powodu rozmiaru :) wiemy jak to działa. Letnie fele już są, według mnie ładniejsze :) będzie czas by je pokazać po zakończeniu przygody z piecem :)
Dzisiaj w końcu zaczęło się grzebanie, już się nie mogę doczekać kiedy znowu wyjadę bunią na miasto :)
Witam i trzymam kciuki za powodzenie naprawy i oby to była pierwsza i ostatnia z tych poważnych.Pózniej dopieszczanie detali to sama przyjemność.
Hej, gdzie przeprowadzałeś operację ? :)
może być na PW.
No i poza tym, witam :)
Trójmiasto na prawdę rośnie w siłę ostatnio
Ładna bryczka :)
zrobione :) gra i buczy :)
No siemanko :) Cieszę się, że się udało i wracasz do jazdy ;)
A powiedz, dużo było roboty z tą uszczelką?
ja się nie narobiłem...:) trochę siana poszło, robiłem dwie strony i jak zawsze znalazło się kilka rzeczy, które warto było zrobić przy okazji.
Jaki koszt ?
Jaki był objaw uszczelki?
objawów było kilka, biała chmura z tyłu, wyrzucał płyn i twarde węże, pchał ciśnienie w układ chłodzenia. w sumie wszystko razem 5,5 :(
Szlak by to :/
A jak stan silnika? Ciśnienie na cylindrach? Wszystko ok?
Silnik spoko, ogarniał mi kumpel z ASO więc wierzę mu :) teraz chodzi jak pszczółka, mam nadzieję że na chwilę wystarczy, bo zamierzam trochę nim polatać
widziana i macana :D
gratki Artur za wkład w auto i jego stan :smile: mojej daleko do takiego wizerunku :p
pzdr!
dzięki KAREP ale jeszcze trochę pracy żeby auto "pachniało i pogardzało" :) zobaczysz o czym mówię jak na zlocie stawi się niejaki Grzegorz :)