http://www.youtube.com/watch?v=WZIp4...ature=youtu.be
Wersja do druku
Niezły wariat :D
Oleju pewnie mu wszamała ze 3L :D
To jest w Gruzji. Chłopek ładnie bokiem zamiata:D
Zaspawał most migomatem :) Przyznać trzeba że wariat.
opanowanie samochodu ma,umiejętności jakieś też,co do reszty szkoda się wypowiadać...kolejny dowód ( powód ) na to jak są postrzegani kierowcy bmw
Dla mnie to popierdo...c i tyle w mieście tak odpierdzielac to trzeba miec z mózgu sieczkę i totalny brak wyobraźni :D auto piękne ale reszta mnie przeraża :/
Z jednej strony to trzeba mu przyznac że fure ogarnia, ale z drugiej to taka jazda w taim ruchu miejskim jest skrajnie nieodpowiedzialna i niebezpieczna ponieważ nigdy nie wiemy jak zachowają się inni kierowcy, albo czy nam pieszy nie wybiegnie przed maske.
btw straszny tapczan ta eMka ;p
O ty w morde szaleniec ;)
mało nie wyrwie drążka od biegów :)
Widać,że mu się spieszy,pewnie musi odebrać syna z przedszkola.
Tam chyba 3,6 powinno być (wąska nera, szerokie lusterka,chyba że swap).Lewar od ręcznego troszku wysoko ;D
Wszędzie widać BMW :D
Pierwszy filmik od paru miesięcy, którego nie przewijałem. Wariat!
Mki zdaje się do 94 roku były na wąskiej nerce
głupota ale chodzi to bajecznie ;)
Maszyna fajna i garnie się do jazdy tylko kierowcy głowa mówi nie!
Jak masz szpere to panujesz nad samochodem ludzie co w zyciu takich rzeczy nie robili albo maja naped na przod moga sie burzyc i krytykowac ze nie odpowiedzialny wariat ale to nie prawda mi sie podoba. Jedyne zastrzezenie to szkoda troche tego tak meczyć :P
No i o wiele za cicha.
Pozatym Ten gość to prawdziwy MANIACDRIFTING!
W dalszej części zauważyłem że pomyka groźnie w miejscach gdzie jest sporo przechodniów przy takich odgłosach ludzie nie wiedzą co mają ze sobą zrobić i dostają szajby ktoś mógł wpaść pod jego koła albo kogoś innego no było potencalnie niebezpieczne :P
Przecież napisane jest na początku filmiku że to 3,6. Dobry łącznik między kierownica a pedałami :D
No fakt,oglądałem filmik na tel i wydawało mi się 3,6.
ja widze BMW M5 3.8
Koleś miota nią jak szatan :diabel2:
No i mamy część drugą
http://www.youtube.com/watch?v=gpAzXqIcWzc
Myślę że większość z nas by tak pojechała.. Są sceny głównie w mieście , wyprzedzania na 3-go itp . Jemu sie udało i niech się cieszy że kogoś nie zabił. Jak byśmy mózg wyłączyli na te 10 min w mieście to filmik był by podobny ;)
Umiejętności bez wątpienia gość ma ponad przeciętne ale czasami nie da się przewidzieć pewnych rzeczy albo ktoś go nie zauważy i wtedy nic nie pomoże przy takich prędkościach.
To dziki kraj ;-) Tam życie ludzkie mało warte, więc nawet jak w kogoś przydzwoni, to co... Jest jeszcze kilka milionów następnych "celów"...
Umiejętności rzeczywiście ponadprzeciętne, ale chwalenie się nimi w ruchu miejskim, to przesada i skrajny egoizm.
Przesada to mało powiedziane. Nie chcę używać wulgaryzmów, ale takiego zachowania nie można obrać w normalne słowa. Owszem, nie jestem święty ( pewnie jak każdy z nas ) i zdarzyło się jeździć szybko po mieście czy wymusić pierwszeństwo, ale jeszcze żaden przechodzień przede mną nie uciekał. To co ten gość wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. Niektórzy uważają, że ma ponad przeciętne umiejętności. Nawet jeśli ma to niech je wykorzysta w rajdach, wyścigach, drifcie ( przy okazji może parę groszy zarobi ) a nie w mieście w godzinach szczytu. Sorry, ale w tych filmikach nie widzę nic nad czym mógłbym się zachwycać, albo chwalić tego "kierowcę", bo umiejętności na jego poziomie ma pewnie sporo osób.
to jakiś rzeźnik wykończy to auto, cały czas na odcince, zdarzało się wariować ale nie aż tak, służby porządkowe w moim mieście dobrze znają moje bmki dlatego na takie figle nie mogę sobie pozwolić
Nowy film z jego udziałem :D Jeszcze bardziej hardkorowy :D
http://www.youtube.com/watch?v=WdK4yFD1t_g
przecież to ten sam film co z linka wyżej :p
jazda na granicy ryzyka.. nie pochwalam. kiedyś podejmie złą decyzję i się zabije to kwestia czasu.
Jak się zabije to przez własną głupotę. Gorzej jak zabije przechodnia lub innego kierowcę przy kolejnym "wyprzedzaniu" na trzeciego.
Też tak uważam, ale na obiektach zamkniętych jest większe prawdopodobieństwo, że zabije tylko siebie niż osoby postronne.
Kierownik ogarniety ale farciarz jeszcze wiekszy. Glupek to jest dopiero pasazer! Poprostu sie im udało. Maja kasy od za....bania to sie bawia a jak kogos traca to tatus zalatwi i synek nawet prawka nie straci! A i moze nowa m5 e39 sie pojawi bo ta juz lekko zmeczona. Niedawno tak jeszcze tak w polsce bylo, jak nie jest dalej.