http://otomoto.pl/bmw-730-C27512681.html
Miałem kiedyś podobną (3,5), a że szukam dla dziewczyny samochodu (na razie ujeżdża moją :-( ) to spodobała mi się szczególnie cenowo. Może posiadaczem jest ktoś z forum ?
Wersja do druku
http://otomoto.pl/bmw-730-C27512681.html
Miałem kiedyś podobną (3,5), a że szukam dla dziewczyny samochodu (na razie ujeżdża moją :-( ) to spodobała mi się szczególnie cenowo. Może posiadaczem jest ktoś z forum ?
a to nie jest byłe auto kubosha?
Jak nie chcesz, żeby przestała szybko być Twoją dziewczyną to nie kupuj jej E32 za 3k ;)
Po wierzchu wygląda ładnie jeśli odpala jest sprzęgło i jedzie to jest to darmowa cena. Wiadomo wypo biedne ale to też raczej wpływa na tą niską cene.
Ma sekwencję, więc ta cena lekko śmieszna ;-) Nastawiałem się na jakiegoś TDSa dla mojej pani, ale kusi mnie to E32, bo znam ten model, w swojej naprawiałem wszystko sam, a w tej chwili części do niej są śmiesznie tanie. Bardziej zastanawia mnie stan blacharski, a to na fotkach trudno ocenić.
chytrusek napisz do Kubosha, albo poczekaj na jego odpowiedź bo mam przeczucie graniczące z pewnością że to jego byłe autko :D może coś więcej ci powie
No pewne jest że ktoś od nas miał E32 z fotelami przednimi audi. Ale kto tez nie pamietam dokladnie.
ja poznałem po rozwalonym przycisku od awaryjnych :D
Temat raczej do sekcji humor, ale szukając okazji trafiłem na to : http://tablica.pl/oferta/lalunia-mar...2b08e0b4;r:;s:
:-)
Czy ja na silniku widzę skórke od pomarańczy ?
A no taki z niej trup jak większość E32. Cóż tu się roztkliwiać. jak blacha dobra to tylko słabe wypo jest jej minusem.
Tak to auto Kubosha, sprzedał ją ponieważ był problem z panewkami i silnik nadawał się tylko do wymiany...
Siemka . Tak to było moje auto . Może coś opowiem o nim - kupił ją kolega Gizmo ( od nas z forum )
Jak go sprzedawałem to 7er miała do wymiany silnik , przód zawieszenie .
Homologacja na butlę się skończyła więc nie wiem czy kolega Gizmo ogarnął to .
Stan blacharki - ruda na masce z przodu , nadkole do wymiany i klapa tył .
Niestety samochód był upalany - foto w awatarze Gizmo.
Nie wiem jak jest z opłatami itp .
Tak czy siak - niestety muszę powiedzieć ,ze nie polecam . Jak ją sprzedawałem trzeba było wsadzić w nią 3 klocki aby doprowadzić ją do stanu używalności - oczywiście wszystko opisałem sprzedając dlatego cena była śmieszna
Ma Bak ori od 730 z pompą i nowym filtrem paliwa .
Fotele faktycznie od Audi A3.
Zapomniałem dodać ,że przednie boczki były w skórze
Rozmawiałem z klientem przez telefon. Nie wiem, czy to Gizmo, ale wygląda na to, że w samochodzie od kupna poza wymianą silnika nic nie zrobił. Auto ma nieważne opłaty, przednia i tylna klapa do roboty, zawieszenie też, a butla wciąż nie ma homologacji ;-) Wygląda na to, że to rzeczywiście padaczka. Nawet do dziś nie przerejestrowany. Szkoda, bo mam wielki sentyment do tego modelu... Kubosh, czy przypadkiem ubezpieczyciel Cię nie molestował ?
Sprawę z ubezpieczeniem ogarnąłem wypowiadając umowę :)
Szkoda ,ze tak skończyła bo obiecywał ,ze ją doprowadzi ją do stanu używalności .
Kup dziewczynie 3er E30 lub E36 :)
Może nie bede zakladal nowego tematu i tu wrzuce E32 jaka zwrocila moja uwage :
http://tablica.pl/oferta/bmw-e32-730...4d756dc8;r:;s:
Moze jest, ktos z Łodzi i by mi ja obejrzal, bo ja moge dopiero we wtorek badz srode podjechac i ja zobaczyc ;)
Co o niej sadzicie? Poza opisem, bo jest jak zwykle piekny i kolorowy, auto perfekt, a klapki od wlewu paliwa brak :/
Oglądałem tą v8 chyba jeszcze we wrześniu. Wtedy stała jeszcze na 16 calach z e38. Nie widać tego na zdjęciach ale ma podgrzewane przednie siedzenia i kieszeń na narty. Auto było odmalowane, widoczne jest odcięcie lakieru w górnej części słupków czego właściciel nie ukrywał. Mimo tego przednie nadkola nadawały się do malowania, rudy wychodził na rantach. Cała podłoga od spodu psiknięta jakimś zabezpieczeniem antykorozyjnym. Z tego co pamiętam ranty drzwi lekko zachodziły rdzą.
Jadąc z tyłu wyczuwalne było, że przednie zawieszenie pływa. Oczywiście luz na przekładni kierowniczej oraz dolot powietrza za przepływomierzem był owinięty izolacją. Największym plusem była kultura pracy silnika. M60 nie telepało podczas pracy na jałowym i wydawało mi się, że całkiem dobrze się zbiera.
Sporo czasu minęło od kiedy oglądałem to v8 więc mogłem coś pokręcić i parę rzeczy mogło już ulec zmianie.
Hmm...no to chyba do odpuszczenia temat, skoro sprawa tak sie ma.
Obejrzec pewnie podjade, bo bardzo mozliwe, ze w tym tygodniu bede w Łodzi.
Jakby tu byla sekwencja, to bym sie bardzo powaznie nad nia zastanowil, a takto srednio sprawa sie ma.
Wrzucam taką e32 ,może była.Co jej jest za tę cenę?? Pomijam wyposażenie i silnik ??
link jest do Gruzina w M5 :D
heheh, więc zobaczmy go jeszcze raz :D
Zobaczymy ilu teraz się wypowie -----> TU :D
Wygląda na zadbaną, ładny kolor, fotele sporty w prądzie. Cena wydaje się OK, obudowa wiskozy coś nadgryziona :D
Na zdjęciach stan nadspodziewanie dobry jak na tę cenę. Ale na zdjęciach to i Jola Rutowicz wygląda korzystnie (niektórych zdjęciach) :D
~ wysłane poprzez Tapatalk
http://moto.allegro.pl/najladniejsza...926236447.html Ta jest fajna :)
W listopadzie jeszcze oglądałem ją w Sosnowcu albo Czeladzi albo w Dąbrowie Górniczej( nie pamiętam już ). Cena była podobna, zdjęcia są te same.
Wizualnie na 5-, nie było szpachli. Zawieszenie nie było wybite, silnik w miarę równo pracował.
Ciekawe czemu ktoś, w sumie po 2 miesiącach, znowu ją sprzedaje i to za taką samą cenę.
Była na forum od zawsze frakcja adwersarzy wszelkich takich westchnień względem tych aut bez klimatyzacji.
Dlatego i tym razem znajdzie się ktoś kto to wytknie: e32 bez klimatyzacji, nie reprezentujące sobą nic, poza nie udokumentowaną historią napraw przydomowych i przechodzenia z rąk do rąk w bolandii, nie jest JUŻ warte takich pieniędzy.
Ktoś ma w miare blisko ,żeby ją zobaczyć ------> Gołęczyna (woj. podkarpackie) ??
nie mam za daleko ale niestety w pl mnie nie ma,poszukaj kogoś z dębicy
Ja bym sie zastanowił nad tą jak bym szukał http://otomoto.pl/bmw-735-4-lata-w-k...C27581848.html
Opis i foto mnie raczej zniechęciły .....