http://moto.allegro.pl/bmw-e32-735i-i2866244532.html Koledzy co myślicie o tym egzęplarzu kolega z Szwecji szuka e32 i własnie natknąłem się na ten model widział go ktoś na real ?
Wersja do druku
http://moto.allegro.pl/bmw-e32-735i-i2866244532.html Koledzy co myślicie o tym egzęplarzu kolega z Szwecji szuka e32 i własnie natknąłem się na ten model widział go ktoś na real ?
Jest śliczna, już wcześniej widziałem. Jednakże doły drzwi skorodowane, ale poza tym doinwestowana, ciekawa...
Matis192 nie mow ze nie ma bo jest , wprawdzie kilka sztuk ale sa :)
Jakie są koszta rejestracji auta w Szwecji takiego jak e32 ?
A ja dla odmiany napiszę coś innego :D
Dla mnie zwykła najzwyklejsza i mnie osobiście jakoś nie rusza.
Matis192 jak kolega dozbiera trochę to może coś bym mu znalazł :D
czy ona taka szałowa seria może i jest ale ta gałka psuje wnętrze i dziura po instalacji w konsoli tez szału nie robi do tego jak zżarta to bym jej pacem nie dotknął prościej kapitalke zazwyczaj w silniku zrobic jak z ruda wygrać kolor fajny
jakaś taka niewyraźna, wizualnie jaj nie urywa, ringi na liczniku o ile dobrze widzę dodają "uroku", gała też niczego sobie...
Ładna sztuka ale szału nie robi..
Nic szczególnego i bez skór...nie rozumiem czym taka podnieta...
moje nie ma rdzy poważnie rzecz biorąc przynajmniej ja nie znalazłem na razie a mam zdolności do szukania dziury w całym :) ale moja wyjściowo kosztowała mnie prawie 2 razy tyle
no i fakt jak nie ma rdzy to warto brań nawet golasa dopas można dołożyć silnik to już dzisiaj tylko część wymienna
Normalne E32 na EMLu jedyne co zauważyłem na szybko to że jest ładnie spasowana szczelinami pozatym nie widzę nic szczególnego.Jak chcecie brać E32 na blache to polecam to
http://otomoto.pl/bmw-730-z-niemiec-C27137569.html
Blacha wygląda doskonale i 6 tysi taniej...
Oczywiście jak nie ma rdzy ale we wcześniejszym poście ktoś pisał że drzwi już są z rudą na ''Ty''
Zadbana,ale brak klimatyzacji całkowicie przekreśla to auto.
Co ty dla mnie klima czy jej brak nie było ważne przy zakupie E32 oczywiscie liczylo sie to ale mniej niż inne rzeczy, kupując E32 i tak klima zazwyczaj nie działa i żeby ją naprawić jest podobnie roboty jak i założyć klime do takiej co jej nie miała, to tylko troche tanich flaków a więcej chęci niż inwestycji ;p
Faktycznie brak rdzy i klima to ważne opcje w E32.
Bez klimy cięzko przeżyć lato, a ruda wiadomo, tylko problemy.
Swoją drogą skóra ładnie wygląda, ale nic mi nie daje takiego komfortu jak welur.
Skóra w zimie lodowata jak wejdziesz do auta, a w lecie się tyłek gotuje i plecki po pół godzinie jazdy :)
Welur daje komfort tylko tym co go mają :D komfort może dawać conajwyżej psychyczny że jakiś saker nie zrobi ci rys nitami od spodni na fotelu.
Tak jak napisałem, jeżeli na zdjęciu już widać, że listwy dołu drzwi odstają, to znaczy, że skorodowały i się rozeszły na dwie części. Tak się dzieje tylko w takim przypadku, a to znaczy, że rdza jest również na rantach.
Odnośnie skóry, to co Wy się tak upieracie. Czy ktoś mając skórę ma jakiś wyższy standard życia? Skóra jest zimna, dłużej się nagrzewa( od razu uprzedzę odpowiedzi, w oparciach nie ma grzania ), i szybciej się niszczy, no chyba, że popękana też jest do przyjęcia. Miałem kilka aut ze skórą, mam jeszcze jedno i nigdy już nie kupię.
Mi się to auto podoba, bo jest czarne, a takie kolory są żadkością w e32. Wydawało mi się, że była tam klima manualna, ale jeżeli nie ma to faktycznie nie te czasy, żeby się latem męczyć. Poza tym wygląda na serię, czyli niepokalaną "indywidualnymi" opcjami kolejnych właścicieli.
dodam brak klimy plus skóra w lecie można się poparzyć
Bardzo ładne e32.W takim setupie coraz mniej egzemplarzy.Większość ale niżej albo koła z innej parafi albo skóry z welurowymi boczkami itd.Kurcze moja tak wygląda w sumie tylko ma inne kolory i też ma trochę rudego na rantach drzwi kierowcy i boję się teraz wystawić bo zaraz się okaże że to kibel:o
JAki sens miało by grzanie samej dupy, w mojej 735 zarówno siedzisko jak i oparcie się grzały ale pasażer już cały zimny :D