Zobaczcie jak dowartościowuja się chłopaki z Renault Laguna Klub... ;D
http://renaultlaguna.pl/forum/Bmw-ko...ta-t21478.html
Wersja do druku
Zobaczcie jak dowartościowuja się chłopaki z Renault Laguna Klub... ;D
http://renaultlaguna.pl/forum/Bmw-ko...ta-t21478.html
stado baranków :) renault jako pierwszy miał przycisk ... :)
Niestety, ale jeśli nawet nabywcy np: E38 nie zdają sobie sprawy co moze mieć takie auto pisząc że maja full opcję, to co może o tym wiedzieć posiadacz Renault Laguny... :D
No Panowie szacunek!
Laguna ma kontrole cisnienia w oponach (takie gów.o z nadajnikami w wentylu) a E38 kiedy je mialo? Juz w 2002 odeszlo od nadajnikow i jest RPA ktory czyta z ABS. No ale w Lagunie tchnie nowoczesnoscia!
W/g mnie BMW mimo ze nie doskonale, to technika zawsze byla przed konkurencja 10 lat. Nie wiecej.
Nie ma co się spinać. Po prostu ignoruję każde przejawy buractwa tak samo w internecie jak i na ulicy. 7er izoluje od świata zewnętrznego :cool:
Zauważcie, że na naszym forum, nikt nie krytykuje innych marek ani tym bardziej ich posiadaczy, natomiast właścicieli BMW i ich auta wszędzie się krytykuje, a przede wszystkim na takich forach jak Renault itp. Wydaje mi się, że wynika to z czystej zazdrości... ;)
Cos w tym jest...
swieta racja- zazdrosc, zawisc i masakra....Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
MUAHAHAH!!!
"np twingo pierwsze bardzo funkcjonalne i wygospodarowane wnętrze autka...
przesuwana tylna kanapa"
ALE BURAKI, dupowozy porównuja do aut kultowych haha a może by tak wyciagnąć z muzeum jakiegos Forda-T i dorobić mu poduszki powietrzne? Akurat te wszystkie Renaulciki psują się częściej niz jeżdżą głównie przez te wszystkie elektroniczne "udogodnienia"
To ja chyba nie chce Siódemki, kanapa się nie rozkłada, do d**y samochod. Biore twingo.
Co do bezpieczeństwa to wszystkie francuzy były trumnami na kółkach jeszcze przez pare lat od zakończenia produkcji e34 (np niby topowy XM czy ta ich kochana Lagunka)
Aha, a przycisk do odpalania jest rozwiązaniem starszym niż stacyjka ;) Kiedys stacyjka byla bajerem...
na forum hondy też można nieźle się ubawić... nie mogę tego znaleźć... jak znajdę to dam linka...
było coś w tym stylu...:
...stoję swoją civicą na światłach a tu pojechał jakiś burak w bmw m3 :D zielone i start... zapinam dwójkę i koleś zostaje z tyłu, zapinam 3 i koniec... koleś został... :D :D
na naszym forum lokalnym zastanawialiśmy się czy ten z bmw wiedział że się ściga.... ;D :D ;D :D
slowik swieta racja ;D ale jak napisal jeden z forumowiczow renault laguna (uwaga cytat ;D ) bmw ma koszmarne wnetrze (zgadzam sie w lagunie jest pieknie) a tak serio to nie jeden z forumowiczow renaulta (boze jak to wogole pisac? ) nie ma tak w domu jak nasze siedem w srodku. co do posiadaczy hondy (zacne autka) civic rzadzi krotko mowiac NIE MAMY POLOTU i trzeba jakos z tym zyc niestety panowie grubo ponad 200 koni nigdy nie dorowna civicovi z wydechem z gieldy w slomczynie przyspieszeniem i komfortem.
Ja tak sobie myślę , czy w 1995r. któryś z modeli Renault miał takie wyposażenie :
* TV / NAVI ;
* Telefon;
* Xenon;
* Klimatronik;
* Podgrzewane tylne fotele;
* Lodóweczka;
??
A dlaczego krytykują BMW ?? Moim zdaniem na ten obraz wpływają plony lat 90 kiedy to na szosach śmigały E30 z mocnymi silnikami ... a potem E36 z szaleńcami. A zwykły smiertelnik generalizuje BMW jako marka a nie jako model 7 .
olejus. renaulta i tak jest lepsza ;) a honda civic wymiata :hihi:
Tak poczytalem i dochodze do wniosku ze kazda sroczka swoj ogonek chwali i ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
To normalny mechanizm obronny kazdego mezczyzny.
Zawsze trzeba uzasadnic sobie a szczegolnie zonie ze to auto renault to najlepsze rozwiazanie bo zrobili jako pierwsi guzik.
Ja w swoim niedlugim zyciu zjezdzilem prawie kazda marke (bez volvo i amerykanow)
i moge obiektywnie powiedziec ze BMW jakie by nie bylo daje konfort mercedesa i osiagi wiertarek od hondy.
U mnie w garazu pod blokiem stoja fury od kilku do ponad 100 tys pln ale kazdy sasiad gdy ogladnie z bliska moje E38 to mowi ze pewnie ze 40-50tysi kosztowal! :o
Kazdy z nich podziwia auto i patrzy z niedowierzaniem aby po chwili dodac: "Wiesz moj ma piecioro drzwi" lub "wiesz w sumie to mi wiekszy niepotrzebny" albo "nie stac mnie na oplaty za taki silnik". Ja w Link4 zaplacilem za wawe bez znizek 1300pln za caly rok.
To mniej niz PZU za compacta typu focus. Poprostu lepiej nie uswiadamiac takich ludzi i z nimi nie dyskutowac bo jeszcze sie przekanaja i nnam powykupuja lepsze egzemplarze. :D :D :D
ktoś kto uważa lagune za szczyt komfortu i civica za super auto to chyba nigdy niepojezdzil dobrym BMW. a wychwala swoje bo by sie z chęcią przejechal tylko nikt z bmw niechce mu powierzyc swojej furki. bmw jest szybkim autem i komfortowym. a renault lub civic moga byc tylko szybkie a zawsze w takiej np.: lagunie klamka moze ci zostac w reku a dzwi sie niotworzą. ulitujcie sie nad biedakami i przewiezcie ich czasem swoim 7 er. pozdro
Ja czasami woze znajomych a szczegolnie lubi wozic NIEZNAJOME NIEWIASTY :hihi: :hihi: :hihi: